Gandalf71 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Fabryczna Zona to seria powieści z uniwersum S.T.A.L.K.E.R.-a.Aktualnie,liczy 5 pozycji.Michał Gołkowski-"Ołowiany świt"Wiktor Noczkin-"Ślepa plama"Michał Gołkowski-"Drugi Brzeg"Wiktor Noczkin-"Czerep mutanta"Bartek Biedrzycki-"Kompleks 7215" W przygotowaniu:Michał Gołkowski-"Droga donikąd" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Trzeba przy tym dłużej posiedzieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Moja ulubiona seria! Szczególnie od Michała Gołkowskiego :D Ale na razie straszą mnie krzyżacy, po mojej prawej XD A jak się skończy to będzie wyjazd do Empika :) i 2 książki w torebce XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Bartek Biedrzycki-"Kompleks 7215" Metro w Warszawie? Dwie dekady po wojnie atomowej? Coś im się chyba z universum "Metro" Głuchowskiego pomieszało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Kopsnnjcie linki do w/w pozycji tak żeby mozna było pobrać w pdf-e, bez świtu. Metro w Warszawie - to dopiero hard/schwere fikszyn ;), Bardziej kompleksy bunkrów podziemnych we Wrocławiu czy riese - olbrzym lub Festung Glatz - twierdza Kłodzko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 http://www.exsite.pl/darmowe_ebook_download/ebook_ksiazki/1042489-golkowski-michal-stalker-02-drugi-brzeg.htmlmoże znajdziesz więcej książęk :sweat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 O.K. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Książki z Uniwersum Metro też można tam znaleźć. Polecam stronkę :sweat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 O.K. dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 http://www.exsite.pl/darmowe_ebook_download/ebook_ksiazki/1050681-wiktor-noczkin-stalker-czerep-mutanta-ebook-pl.html Proszę pobierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dziękii polecam też:http://chomikuj.pl/InglotTomek/Ksi*c4*85*c5*bcki+-pdf/STALKER/Noczkin+Wiktor+-+Czerep+mutanta,4339414334.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ostatnio wyszła nowa książka po polsku w klimatach Stalkera: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 http://ebookgigs.pl/index.php?do=search najnowsza książka do pobrania ze strony, uwaga wymagana rejestracja na stronie(link dla tych co chcą skorzystać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Brakuje mi w kolekcji jeszcze prequela Ołowianego Świtu, czyli Droga Donikąd :v Polecam wszystkie książki z tej serii - warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Nowa pozycja w Fabrycznej ..... Polecam .... czyta się świetnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Z pewnością kiedyś przeczytam, lecz na razie mam jedno pytanie odnośnie tej książki. Czy w niej też występuje paskudny slang stworzony przez Gołkowskiego, jak m.in. "wojenstalkerzy", "krewkamienie" albo "prypeć-kabany"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Jestem na samum początku , do tej pory zdecydowanie NIE zauważyłem żadnej "nowomowy". Normalny , poprawny jezyk literacki pozwalający z wystarczającą precyzją - uzywając normalnego słownictwa -opisać wykreowany świat . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 A ja jakiś czas temu kupiłem książkę pt. " STACJA NOWY ŚWIAT ", jej twórcą jest Bartek Biedrzycki, napisał " KOMPLEKS 7215 " o którym wspomniał w pierwszym poście kolega @Gandalf71 Cóż mogę powiedzieć o Stacji Nowy Świat ? Po wybuchu wojny ludność stolicy schronienie odnalazła w ciemnych tunelach metra. Niestety, po krótkim czasie rozpętała się wojna w samym metrze, ambitny żołnierz dezerter, który to schronił się na drugiej linii, zamierza opanować całe metro pod swoim sztandarem. Kto mu się przeciwstawi ? Sami się dowiecie czytając książkę. Oto zdjęcie książki + bonus w postaci serii stalker oraz piwko które aktualnie sączę ( Czym byłby bandyta bez piwa ) Spoiler Oraz Linia Warszawskiego Metra po wojnie: ( Trochę rozmazane, wybaczcie.. ręce się trzęsą ) Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Sławomir Nieściur - wedle zasług, pobrałem w pdf-ie jest też do wzięcia epub i mobina komercyjnych stronach , natomiast 7215 i nowy świat to ... to po prostu kontynuacja walki "rodowitych" warszawiaków ze słoikami p.s. do pobrania (nie mogę podac adresu tejże komercji ;), jakby co to na prywatnej lini): Denis Szabałow - Prawo do użycia siły Echo zgasłego świata - opowiadania Dominika Węcławek - Upadła Świątynia Paweł Korniejew - Lodowa cytadela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Niedawno wyszła kolejna książka Szabałowa: Edytowane 10 Października 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Dzięki, już pobrałem w formacie pdf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Temat ten jak podpowiada jego nazwa, służy do dyskusji na temat książek z uniwersum Stalkera, a nie Metro 2033 i innych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) A faktycznie gdzieś tu był też taki z Metrami i mnie zmyliło W sumie mój post można wywalić bo w tamtym już ta książka jest wspomniana. Edytowane 10 Października 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Witam. Przeczytałem "Wedle zasług" i gorąco polecam, dla fanów gatunku pozycja obowiązkowa. Szybka, dynamiczna akcja i wyjaśnienie skąd w takiej ilości i różnorodności biorą się mutanty (znowu wszystko przez gorzałę). Jako minus mogę tylko wskazać zbyt szybko zbliżający się KONIEC, ale........ wiele ważnych wątków pozostało nie zakończonych i być może powstanie ciąg dalszy (mam taką nadzieję). Jeszcze raz polecam i pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidicMercury8 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Witam. Ja mieszkam w Rosji i zbieram serię książek, ale mam tylko S.T.A.L.K.E.R. w języku rosyjskim. Proszę mi powiedzieć: jak mogę kupić polskie książki z serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi