Wędrowiec Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam !Czy ktoś z was zna sposób na włączenie gry bez fizycznego wkładania płyty do cd rooma bo troszkę mi się porysowała a bardzo szkoda jest mi ją stracić bo to moja ulubiona gra . (Nie chcę cracka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Pewnie ,że tak tylko pisz konkretnie , o jaką grę chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Nie wiem jaką masz wersję gry z jakiego wydania ale Stalker z Platynowej Kolekcji wymagał płyty tylko do uruchomienia. Później ją wyjmuję bo nie jest do niczego potrzebna. Sprawdź u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Nie każdy ma platynową kolekcję , ja jej nie mam i gram bez wkładania płytki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Aktualnie nie jestem w posiadaniu, ale od kogoś z forum miałem zestaw silników, po podmianie którymi gra uruchamiała się bez płyty. Gra z każdego wydania.Jeśli ten forumowicz to czyta, to może wstawi to gdzieś do pobrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) @gawron Jakbyś zrobił to legalnym sposobem to byś się pochwalił. :P W dawnych czasach w niektórych grach dało się np pobawić w konfíu i to załatwić ale pewnie nie w stalkerze. Szczególnie wkurza mnie to w Czystym Niebie premierowe wydanie bo tam płytka musi być cały czas w napędzie: uruchamianie, wczytywanie, wchodzenie na obszar. Edytowane 10 Listopada 2014 przez tom3kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Topseller S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 W temacie http://stalkerteam.pl/topic/1955-koniec-z-errorem-out-of-memory/?hl=out+of+memory masz link do plików exe które umożliwiają odpalenie gry bez płyty w napędzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 @tom3kb; gra kupiona w legalnym sklepie, za legalne polskie nominały tyle , że podmianka w bin , nie ma się czym chwalić .Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja tam jadę na crakach. Mam gdzieś czy to legalne czy nie. To moja sprawa i nikogo nie powinno to obchodzić. Może gdybym miał kompa tylko dla siebie, to wkładał bym płytki, ale mam 2 córki, które też grają w swoje gry i wymiana płytek bywa uciążliwa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Mamy takie samo podejście do tematu . Dużo zdrowia . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja w moim przypadku robię obraz płyty i działa jak marzenie mam płytę oryginalną z SHOCiem już 7 lat i nie ma na niej rysek.Skopiowałem sobie na 2 płytę niby to nie legalne ale nie chce żeby mi się zniszczył tylko raz pożyczyłem kumplowi "pirata" i mi zniszczył a co by było z orginałem aż dreszcz przechodzi.Nagraj na drugą płytę ew.Crack i po problemie masz oryginał kopie używasz dla siebie bo boisz sie uszkodzenia to dla mnie nie jest piractwo tylko szacunek do przedmiotów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Co do kopii bezpieczeńswa, kiedyś chyba taką zrobiłem i jak próbowałem z niej grać to mi chyba stalker zawołał o oryginalną płytkę. Nie chciałem z niej instalować tylko grać. Mogę się mylić bo dość dawno tego próbowałem, musiałbym sprobować np na RW żeby sprawdzić czy tak było. A co do cracków to nie ma później problemów z uruchamianiem modów? Czy problem jest jak się ma całego stalkera zpiraconego, bo wtedy na pewno mody nie działają. Chyba, że to zależy od wersji tej witaminy lub pirata i wszystko może chodzić bez problemu. W każdym razie u mnie akurat SoC wymaga płyty tylko do uruchomienia więc po odpaleniu wyjmuję i po problemie. Zew Prypeci mam z Cda i w ogóle nie woła płyty :) Najgrzej mam z CS jak pisałem i tam chyba tylko crack by pomógł bo normalnie nie ma jak tego obejść, szukałem ale jakoś tego cracka nie chce mi się ściągać i kombinować. Ps. Rozumiem podejście typu kupiłem oryginał ale níe chcę niszczyć płyty itd. Firmy powinny stosować metodę jak bis w armie 2 i dodatku. Po pół roku od wyjścia gry wraz, z którymś tam patchem usunięto potrzebę posiadania płytki w napędzie.jakby wszyscy tak robili było by fajnie :) Ps2. Kiedyś żeby zainstalować oryginalnego Fallout 3 na win 7 potrzebny był crack, chyba dzięki zabezpieczeniom zastosowanym w wersji Pl czy też braku supportu dla win7 64bit. To dopiero jest głupota. Kupuję oryginał i potrzebuję cracka. Edytowane 11 Listopada 2014 przez tom3kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Pliki z linku to najzwyklejsze witaminy inaczej mówiąc crack. Natomiast bez integracji w exe można to zrobić ,,legalnie'' nazywa się to mini obraz :) Potrzebujecie emulatora napędu dobry jest darmowy DAEMON Tools Lite i samego mini obrazu, same mo znajdziecie na chomikach czy gamecopyworld o ile jeszcze istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Stosuję to samo rozwiązanie oto link http://www.dobreprogramy.pl/DAEMON-Tools-Lite,Program,Windows,12708.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Zapomniałem dodać żeby używać Deamon tools a do robienia obrazu używać CloneCD. Używam tych programów od 2001r i nigdy mnie nie zawiodły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Nawet mnie ciężko potępiać teraz te metody skoro kod Stalkera hostowany jest na GitHubie i nikomu to nie przeszkadza. LA też bazuje na wycieku kodu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 http://chomikuj.pl/lechu5462/GRY+PC/STALKER+TRYLOGIA Ściągasz, instalujesz , paczujesz i grasz.jeśli ci nie pasi w/w wersja zapraszam na rus strony, tam masz trylogie po rosyjsku i też z pacZami : no dvd Lub do juz zainstalowanych gier:http://www.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_clear_sky.shtml http://www.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_shadow_of_chernobyl.shtml http://www.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_call_of_pripyat.shtml Jest też na w/w stronce lost alfa o obliwion lost... . twój wybór, twoja gra... . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKowadłox Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 A jest sposób na wydanie Extra klasyki ? : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 A czego oczekujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi