tom3kb Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 @portalsChyba znowu są problemy jakieś z działaniem strony, przynajmniej na telefonach, na kompie od paru dni nie miałem jak sprawdzić. Zakładka nieprzeczytane jest u mnie pusta, a widzę, że są nieprzeczytane posty na forum. Tak samo na stronie głównej mam w kilku działach te pomarańczowe "chmurki" z NEW, a np w nieprzeczytanych pusto. Przy wysyłaniu posta, po naciśnięciu "Dodaj odpowiedź" jest Zapisywanie, że sobie myśli i wysyła ale nowy post się nie pojawia, dopiero po odświeżeniu strony się pokazywał. No chyba, że to u mnie jakieś cyrki bo na razie nikt nic nie zgłaszał chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Mam to samo. Nie zgłaszałem, sądząc ze to przeciążenie netu, bo już tak bywało. A pustki w Nieprzeczytanych powstały dopiero wieczorem, wcześniej miałem tam treści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 U mnie jest problem z zapisaniem postu w tematach. Po kliknięciu Dodaj odpowiedź, dość długo trzeba czekać na jej zatwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Dalej są problemy? Wczoraj przez chwilę padł serwer Redis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Już patrzę. Test. U mnie na telefonie po staremu, wciąż te same problemy. Widzę też, że nie mam np tego posta jak wejdę w swój profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 U mnie wciąż jest lekki problem z dodaniem postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 U mnie podobnie jak u @Agrael, ale dodatkowo mi też wolniej ładują strony i kopiuje tekst który pisałem wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Wydaje mi się że problem rozwiązany, dodana też poprawka żeby nie wystąpił ponownie. Przepraszam za problemy. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Na telefonie miałem parę razy taki problem Spoiler + Czy to tak powinno wyglądać? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Pierwszy błąd zdarza się i u mnie, choć nie przeglądam ST korzystają z telefonu. Nie wiem, co jest tego powodem. Drugi problem może rozwiąże @portals. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Co do drugiego, to wszystko wskazuje na problem z używanym przez forum motywem, ale chyba by wystarczyło zmienić to w jego kodzie. --- 🖊️ EDIT. @Agrael @LisKot Naprawione 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz cały ten pasek nie znika/wsuwa się pod ekran po przesunięciu odrobinę w górę strony. Ale może to nawet lepiej. Napisy są teraz tak jak powinny być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 @Suseł Wiem, że zgłaszałeś i to oczywiście słusznie, ale o tym zapomniałam poprawiając kilka podobnych problemów, bo raczej mobilnie nie korzystam, no a kolega przypomniał i powinno być już ok : P Natomiast kiedy forum nie działa, to wina rzekomo jest po stronie IPB, no i tutaj zupełnie nie wiem co można z tym zrobić. U mnie się to zdarza, ale nieczęsto i jeśli już, to nie trwa długo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Ten problem z 500 to niestety problem po stronie serwera. Testuje teraz alternatywny serwer bo niestety ten służył dobrze kilka lat ale jest coraz gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Może nie błąd, ale czy jest normalny sposób do przejścia do swojej zakładki "badges" na swoim profilu nie posiadając jeszcze odznak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 (edytowane) W dniu 29.01.2023 o 23:04, LisKot napisał(a): Może nie błąd, ale czy jest normalny sposób do przejścia do swojej zakładki "badges" na swoim profilu nie posiadając jeszcze odznak? Wygląda na to, że nie. Dopiszę gdzieś na liście do zrobienia, jak znajdzie się trochę czasu, to można by spróbować albo dodać nową opcję pod/nad "Moje załączniki" w wyświetlanym pod nickiem menu, albo prościej, żeby ranga na stronie profilu też linkowała do badges. --- 🖊️ EDIT. W dniu 29.01.2023 o 18:40, LisKot napisał(a): Teraz cały ten pasek nie znika/wsuwa się pod ekran po przesunięciu odrobinę w górę strony. W razie czego ten dolny pasek można wyłączyć w customizerze w mobilnej wersji (ta ikonka: ). Nie wiem tylko, czemu jest po angielsku, ale to się naprawi. Edytowane 31 Stycznia 2023 przez Meta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 O i u mnie pierwszy raz się pojawił ten error 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi