marek74chros Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Witam, Robię to pierwszy raz i nie wiem czy dobrze, Jeszcze przypomne chodzi mi o arty strieloka na niebie nad radarem, 2- spanie i śmierć, 3- chcę zabić cienia monolitu ale nie mam recepty marmurowej pijawki albo za wcześnie albo coś przeoczyłem. https://www12.zippyshare.com/v/V5BFVWd2/file.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 @marek74chros - to link do hostingu. A potrzebny do Twojego sava na niego wstawionego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Cześć może teeraz. http://chomikuj.pl/marek74chros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Witam. Pierwszy link był ok 1. Zrobiłem schowek z artefaktami (ten na pochylonej antenie) po zabraniu schowka pojawia się komunikat: Otwiera się teleport w dziurze w dachu budynku poniżej. Ten teleport przerzuca Cię na środkową antenę a tam można zabrać PDA z ostatniego schowka Striełoka. 2. Nie zdarzyło mi się coś takiego i nie wiem z czego to wynikało. Może z ułożenia artów na pasie. 3. Jesteś teraz przy Woronie na Wysypisku. Zagadaj z nim o kopalni artefaktów przy okazji weź zadanie na części mutantów za nie otrzymasz od Worona receptę na embrion marmurowej pijawki. 4. W PDA masz zakładkę Dane z PDA a niej Schowek Kabaczka. Jest to schowek z teleportatorem który przerzuca na dowolnie wybraną lokację. oldman_quicksave.dds oldman_quicksave.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Serdecznie dziękuję. Jeżeli zrobiłeś znaczy faktycznie go tam nie było, co do 2 piszesz nie wiem z czego to wynikało rozumiem że teraz jest ok. Jeszcze raz dzięki za poświęcony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 To ciut nie tak. Zrobiłem to znaczy, że do niego dotarłem a nie np. dopisałem sobie. Chodzi o to, że żeby plecak z artami na pochylonej antenie się zespawnował trzeba przejść przed dwa restrykatory na antenie środkowej. Z niej przeskoczyć na antenę pochyloną i dopiero wtedy można dotrzeć do plecaka. Gdybyś np wchodził od razu na pochyloną antenę to plecak by się nie pojawił. Co do spania nie zauważyłem tego problemu zmieniłem trochę układ artów na pasie ale nie wiem czy to było przyczyną. Obecnie budzenie się nie skutkuje śmiercią Pamiętaj o schowku Kabaczka z teleportatorem w sarkofagu chyba, że lubisz zwiedzać okolicę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 A ok. Teraz idę szukać bo gdzieś zgubiłem ultradetektor artów sprawdzam po zapisach. Miałeś go może bo trochę zapisu zrobiłem jak robiłem leże w prypeci. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 U mnie cały czas jest. p.s. nie musisz szukać możesz go kupić przez wpis det_artefact_super w menu: Wychodzisz z menu wracasz do gry i masz detektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Ale pech nie wiem co robić zrobiłem leże fenrira w prypeci dla mnie męka długa była, przed zapisem dla Ciebie. Idę dalej po schowek i spróbuję zrobić jak pisałeś jak nie to twój zapis i dopiszę. Tak a propo jak koledzy za wschodniej granicy tak szybko mają bioradar, człowiek nie wie jak ugryżć, a ci pewnie kupili na mini rynoku. jesteś wielki i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Z tego co widziałem u Ciebie bioradar miał w sprzedaży Siak na Radarze. Jak chcesz wstaw aktualnego sejwa na radarze przy antenach zrobię Ci ten schowek w parę minut. Jestem przy kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Hej. Teraz przeczytałem ale jestem w pracy. Spróbuję wejść po ten schowek i sprawdzę bioradar bo lekko mnie zaskoczyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Tylko pamiętaj, że wchodzi się najpierw po drugiej antenie tam są takie dwie platformy z brązowej blachy i żeby schowek na pochylonej antenie się pojawił trzeba na nich stanąć dopiero potem przeskoczyć na pochyloną antenę i wspinać się w górę. Po opróżnieniu schowka dostaniesz wiadomość itd... Pamiętaj też, że w tym schowku jest Serce Poltergaista i będziesz potrzebował lepiej zaplanowanych artów na pasie lub pojemnika na arty. Co do bioradaru u Ciebie jednak nie będzie. Widocznie po coś kiedyś dopisywałem ten sprzęt do sprzedaży u Siaka. Podczas mojego grania w OP-2 zdobyłem oryginalnie ale dopiero pod koniec moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Przeszedłem na radar, wyłączyłem zwęglącz, przejście mam tylko do Prypeci. Powrót do Baru będzie możliwy? /nie wszystkie questy wypełniłem/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 @maro Oczywiście, że będzie dostępny. O ile pamiętam najpierw przez Jantar i Dzicz a potem przez Magazyny Wojskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Cześć. W sprawie Latających wysp , URATOWAŁEM Slawika NA CEA 2 potem według filmiku mam gadać z PRIME ALE NIE MA DIALOGU , MAM TYLKO 7 DEKODERÓW a liczb do wpisania do kodowych drzwi 9 . Chyba gdzieś nie wziąłem z wyspy kodera. Można to zrespić czy już mam po zadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Wrzuć sejwa spróbuję pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Cześć. https://www.zippyshare.com/?invalid=1 Szkoda kwestu ale co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Sorki że post pod postem ale teraz chyba dobry link .Napisz czy jest ok. https://www94.zippyshare.com/v/quaNN3yT/file.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Masz całość i nie rób tak więcej kody ok.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Dziękuję za pomoc, Aż tak nabroiłem, zapomniałem zabrać dekoder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Spokojnie. Przecież tam był Ja też jednej cyfry nie miałem ale u mnie ten dynks z cyfrą na Generatorach się nie zespawnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Znalazłem kolejny schowek Kolekcjonera na Agropromie... pozostaje tylko pytanie jakim cudem mam się tam dostać? EDIT: ok zorientowałem się, że najbliżej mogę próbować z dachu Kamaza wskoczyć na gałęzie pobliskiego drzewa i piąć się w górę... potem pozostaje mi skok z najbardziej wysuniętej gałęzi ale to cholernie trudne... Edytowane 18 Czerwca 2018 przez Czujny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @Zwinny Można się dostać z drzewa po drugiej stronie drogi. Ewentualnie jeśli korzystasz z koordynatów to jest 80 13 -127 Jak chcesz wstaw sejwa i Ci schowek zdejmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 2 minuty temu, OldMan napisał: @Zwinny Można się dostać z drzewa po drugiej stronie drog Ewentualnie jeśli korzystasz z koordynatów to jest 80 13 127 Jak chcesz wstaw sejwa i Ci schowek zdejmę. Dzięki, ale już mi się udało dorwać do schowka. Skoczyłem z gałęzi drzewa obok Kamaza i w locie przechwyciłem zawartość za pomocą F 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 2 godziny temu, Czujny napisał: Skoczyłem z gałęzi drzewa obok Kamaza i w locie przechwyciłem zawartość za pomocą F To się ceni Można bez oszustw? Można! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi