gordonek Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam.gram op2 schowek Wolazera w x 16 . przejście do x16 blokuje mi poruszanie się teleportem. próbuje go obejść ale mnie cofa .chodzi mi o te przejście z góry na dól. Jest na to rada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Musisz zacząć od wcześniejszego zapisu. Zasady pisowni. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Dnia 29.10.2015 o 16:54, Łobuz napisał: Wysadzić Sidora !!! Teleportuje się rzucam nawet 3 F1 i nie zalicza zadania czym mam go wysadzić -czy może tak ma być Granat F-1 rzuć przed wejściem w teleport i wejdź sam w ślad za nim. Miałem podobny problem, Edytowane 6 Marca 2016 przez apg2312 "żuć" to można gumę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ma ktoś pomysł jak się dobrać do schowka Kolekcjonera przedstawionego w 2:37?http://rutube.ru/video/83978d12f4c7f24abaf286ab9a99b4fb/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Rozumiem, że chodzi ci o schowek pod przęsłem mostu? Zaręczam, że da się to zrobić, kombinując w pełnym przysiadzie, ale nie da się tego opisać. Gdzieś w pierwszych tematach o OP-2 powinna być poprawka od Godlike, tzw niski przysiad, napisana specjalnie pod ten schowek. Powoduje ona że w przysiadzie płaszczysz się jak żaba i bez problemu zmieścisz się pod przęsłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Ten schowek nie stanowił problemu, chodzi mi o schowek ukryty na ATP między podporami, a dachem. edit: Schowek przejęty. 2. Mam problem z trzecią serią schowków Kolekcjonera na Wysypisku - otóz nie ma nigdzie plecaka (szukałem nawet z pomocą demo_record 1) według tego poradnika: Co robić? Edytowane 8 Marca 2016 przez R4KET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Filmik ze schowkami Kolekcjonera na Agropromie ktoś podrzuci bo lipa jest straszna.. Dobra ogarnięte.. jak mam niby wejść na ten słup obok Kamaza? Edytowane 9 Marca 2016 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dzięki... wysypisko tym razem i pytanko jak się dostać do schowka przy przejściu do doliny mroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jak mam wziąć ostatni schowek skoro jest krata i nie da się do niego podjeść? Nie otwiera mi się żadne okno interakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Też miałem z tym schowkiem męki. W niskim przysiadzie, w wychyleniu, musisz mieć odpowiedni kąt patrzenia - wtedy zapali się okno interakcji. Przez kratę się nie da (oczka siatki) - musisz minąć kratę. * * * Gdybyś nadal miał problem - wstaw zapis - jakoś się zrobi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Uwaga wiem jak to ominąć.. Zapiszcie sobie przed wzięciem poprzedniego schowka... wtedy ten obecny zmieni miejsce.. Próbowałem półgodziny.. nic nie dało.. schowek do wywalenia... Tak samo jak te wszystkie na słupach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Wszystkie schowki są na 100% dostępne na standardowych ustawieniach GG. Ba, czitowanie (typu superskok) wręcz może utrudnić zdobycie schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Pozwolisz, że się z tym nie zgodzę Jak dla mnie schowek na słupie wysokiego napięcia na Agropromie przy Kamazie nie do zabrania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 To co zrobisz, jak będziesz musiał włazić na anteny na Radarze czy w Limańsku ? Czy skakać po schowkach (różnych) np. w Prypeci ? To, co teraz przechodzisz, to jest mały pikuś - nie mylić z Panem Pikusiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Nie wiem nie doszedłem jeszcze tam pewnie trochę tutaj pomarudzę.. i jakoś go zabiorę.. Gwiazda wieczoru dla grubasa.. jak mam mu ją oddać? Skoro ani w kontenerze ani bez żadnej opcji dialogowej nie mam. Edytowane 11 Marca 2016 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam. Nie chcę zakładać nowego tematu ponieważ mam takie małe pytanie: Jaka nitka scenariusza lub w jaki sposób można zdobyć miotacz ognia Kolekcjonera? p.s. Nie robiłem do tej pory schowków Kolekcjonera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 W dialogu u Sidora, było wspomnienie o Kolekcjonerze. Po tym musisz iść do domku z zerwanym dachem w Wiosce Kotów (jak idziesz z Bunkra Sida po prawej stronie). Tam pod arkuszem blachy leży kartka - tak zaczyna się linia scenariusza Kolekcjoner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Drugi, prawie że identyczny miotacz ognia zdobywa się bodajże w linii fabularnej Niewidzialne Schowki. Tak czy owak te miotacze są dostępne dość późno. Na początku tylko miotacz ognia od Wkręta. Tylko trzeba uważać by go sobie zażyczyć po pierwszej obronie Bariery na Magazynach Wojskowych. Jak się wybierze kasę to po miotaczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Panowie przy zadaniu na sejf górnik każe iść do Sidora ale najpierw na CEA2. Łażę po tym CEA2 i łażę tak jak piszę w PDA a tu nic. Czyżby od razu do Sidora tak jak w poradniku? Edit: Zrobiłem według poradnika. Sidor ma dialogi na amulet i remzestawy.Czyli wycieczka na CEA2 niepotrzebna... Jestem aktualnie przy zadaniu Siaka na snajpera monolitu. Mam młot i wyczyszczony las, tylko czarny kombinezon monolitu mam ULEPSZONY zamiast zwykłego czarnego. Siak nie chce przez to ze mną gadać o akcji.Trzeba szukać zwykłego... Edytowane 13 Marca 2016 przez walec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ma ktoś pomysł jak zabrać narzędzia, które są na warsztacie u Kutwy? Nie mam pojęcia jak je zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Początek filmu (14 s) - przez okno: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Pamięta może ktoś z Was gdzie jest ten cholerny dynamit dla Łukasza? Przeszukałem cały centralny budynek na Agro, obszukałem wszystkie trupy i czapa, nigdzie nie ma. Druga sprawa: zaczynając grę, pierwsze co zrobiłem to poszedłem do tunelu z elektrami na Kordonie. Wziąłem arty oraz dokumenty dla Wilka, potem wziąłem od niego zadanie i dopiero teraz (hen, daleko od początku) widzę, że mam ciągle zadanie na dostarczenie papierów Wilkowi, przebywającemu obecnie na MW. Jestem na 100% pewny, że nic z nimi nie zrobiłem, powinny być w ekwipunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi