kobal Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Pies znalazł schowek i próbuje ci o tym powiedzieć. Rozejrzyj się w jego okolicy, pod krzakiem powinien być plecak. To twoja nagroda za kiełbaskę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam. Mam problem. Szukam kolesia który ukradł Zastawe Łukaszowi. W Prypeci npc mówi ,że słyszał jak złodziej z którym zamienił się na ubranie na Jantarze idzie do kamieniołomów obok fabryki. O jakie kamieniołomy chodzi? I na Jantarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Nie jestem pewien bo nie znam tego kwesta ale fabryka jest też na jupiterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Jeden z durniejszych questów - przełazisz całą Zonę.Niestety musisz w/g wskazówek przemieszczać się po lokacjach.Ot - taka przechadzka. Edytowane 4 Października 2015 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Też myślałem że to Jantar. Ażeby nie psuć dalszej zabawy z zadaniem powiem tylko że chodzi o Jupiter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ok, dzięki. Jest jakiś trop. I jeszcze jedno, w kweście na pancerz Wilka, Kałmuk daje namiar na przejście na Jupiter. Gdzie ono jest bo w PDA nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 w dzienniku w dziale odkryte przejścia nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Przejście jest na Jantarze, na zachód od helikoptera, już za granicą lokacji. Jak otworzysz sobie mapę Jantaru to będziesz je widział. I to nie jest przejście na Jupiter a do wschodniej Prypeci. Dalsze przejścia dostaniesz później od gościa w pralni. Ale wyposaż się dobrze zanim tam pójdziesz. Miotacz ognia, karabin maszynowy, tona amunicji, 1000 apteczek i pampersy na zmianę . Edytowane 5 Października 2015 przez kobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 W tym sęk, że nie ma. Właśnie chodziło o to przejście, by skończyć ten kwest. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Wszystko zależy od tego na jakim etapie masz quest na egzę czarnego doktora. Jeżeli masz w PDA zadanie na przyniesienie składników lekarstwa dla ojca Ariadny to musisz mieć przejście z Jantaru do wschodniej Prypeci. Te przejście jest dość daleko za granicą lokacji, trzeba kawałek przebiec. Jeżeli natomiast chodzi ci o przejście na Jupiter to takowe dostaniesz od Dimaka podczas drugiej wizyty w wschodniej Prypeci. Po przyniesieniu składników lekarstwa dowiesz się że Ariadnę porwali monolitowcy, ruszasz jej na odsiecz właśnie na Jupiter. Przejście będzie we wschodniej Prypeci, bodajże za kinem Prometeusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ciekawe u mnie w dzienniku nie zapisuje nowych przejść. Na wsch. Prypeć, do X8 nie ma.Czy z X8 jest wyjście do wsch Prypeci? Znalazłem wejście do tunelu Prypeć 1 i tamtędy trzeba zasuwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Jantar-> Wschodnia prypeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 To jasne. Teraz jestem w X8. I czy jest wyjście z niego bezpośrednio do wsch Prypeci, czy trzeba zasuwać trasą okrężną przez tunel Prypiat 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Z X-8 jest wyjście tylko do podziemi Prypeci. Może później są odblokowane jakieś inne przejścia, ale na początku jest tylko do podziemi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Niewidzialny schowek w Dolinie MrokuMam zadanie znaleźć ten schowek ma być w pobliżu siedzyby bandytów Oblatałem już pół lokacji oraz wszystkie budynki i nic nie słyszałem ani nie znalazłem Pewnie będzie w Swiniarni na jakimś wysokim drzewie Pomocy bo oszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Powiedz dokładnie o które zadanie chodzi to znajdę Ci wideo na jutube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Przecierz napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Szukaj tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Sprawa rozwiązana Edytowane 11 Października 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Co się dzieje 2 zadania zabugowane Brat Luiz -nawet nieliczę już ile razy na bagnach byłem i ciągle tylko zwykli mścicielePomóc Aleksadryczowi z 20 razy zaglądałem po mostem do jaskini i ciągle gościa umierającego nie ma (jest za to koło Alexsadrycza przy ognisku )dostaje pierszą skrzynke i namiary na 3 w wiosce snorków , a zwłok z 2 skrzynką niema na całej mapie .Jestem zmęczony lataniem w kóko po tych samych lokacjach bo może zadanie się odblokuje Ma ktoś pomysł jak to zespamować żeby mi kwesty ruszyły dalej Edytowane 11 Października 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Łobuz -generalnie - zdarza sie że coś się zawiesi . A ponoć - wg twórców miała być miód , malina , i kupa radości . Czasami przewaga tej kupy bywa mecząca( sam musiałem zrespawnowac jeden dokument dla Akima - bo nie chciało mi sie pierdylion razy wchodzić do podziemi Agro - aby za każdym razem utłuc tę samą grupe "banditen" i .... nie znależć dokumentu ).Ale ad rem:W kwestii Aleksandrycza : - skrzynka nr 1 -daje umierajacy w jaskini pod mostem - po wysłuchaniu opowieści- skrzynka nr 2 - po wyjściu z jaskini - natkniesz się na zwłoki- skrzynia nr 3 - w piwnicy radioaktywnej w osadzie z wieżą ( snorkami) - i tutaj trzeba po "odstrzale" trochę polatać dookoła - wtedy sie zrespi ten trupek z pojemnikiem ( wedle mojego doswiadczenia z tym questem) Jeżeli masz pozajączkowane z tym questem to :- wywal wszystkie sejwy od momentu rozmowy z czystoniebowskim barmanem który daje tego questa- wywal starą ( zachowując sejwy) i załaduj nową instancje OP2 - i wgraj sejwy do momentu rozmowy z w/w questodajcą Brat Louis - uwaga - jest MŚCICIELEM (generalnie zwykłym ) - i wyświetla się na czerwono- różnica polega na tym że nie strzela do Ciebie tylko szwęda sie podczas wymiany ognia - zamiast siedzieć w chałupie - i łatwo go utłuc. Zgryżliwy Bober Edytowane 11 Października 2015 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 "Pomocnik wesołego diabła" boberm świetnie to wyjaśnił. U mnie (od razu za pierwszym podejściem) znalazłem zarówno skrzynie/trupy, jednak miałem trochę eksterminacji w osadzie rybackiej (skutek nieoczyszczonej miejscówki). A znowuż "Brother Louie" (ten z Modern Talking) czekał cierpliwie w chacie aż wykończyłem pozostałych, abym mógł do niego podejść i porozmawiać. Reszta to smutny "łebshot"... Zombiaki w żółtych kombinezonach obrony przeciwchemicznej prezentują się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Antonku - gdzie ty te "kaczeńce" widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Spotkasz ich w Limańsku, na Zatonie i na Jupiterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 U mnie w jaskini pod mostem nikogo niema Siedzi przy ognisku gostek koło Alexsandrycza i jęczy a jak go wylecze to daje skrzynke i namiary na wioske z wieżą i snorkami i tam jest trup ze skrzynką w piwnicy Ale niema trupa koło jaskini pod mostem ani na całej mapieCałą mape obleciałem z 5 razy szukająć tego trupa ze skrzynkąPodsumowująć potrzebuje nazwe tej skrzynki( drugiej) do spawnera Brata Luisa wogule nie ma nigdzie już kilka ładnych razy byłem na bazie Mścicieli i go szukałem wokół bazy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi