Gość Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 @ŁobuzNiestety nie wiem skąd mam to przejście ale Błyskawicy jeszcze na oczy nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Danielu a czy "przypadkiem" dziesięć kotletów złotych nie oddałeś Duchowi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Bo te przejście daje Duch po załatwieniu kilku jego questów. To przejście z Sarkofagu na CEA-2. Natomiast Błyskawica, daleko, daleko później, otwiera dostęp do Sterowni Monolitu, czyli miejsca gdzie był fantom Świadomości Z. Możliwe, po prostu nie pamiętam, że przy okazji otwiera też przejście Sterownia - CEA-2. Czyli drogę którą przemierzamy podczas finału waniliowej linii fabularnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Właśnie sprawdziłem - rzadko tamtędy chadzam - przejście otwarte jest w obie strony t.j. Sterownia Monolitu => CEA-2 i CEA-2 => Sterownia Monolitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Szukam u Dzika (Dolina Mroku) Pleyboja .Drugi na farmie znalazłem -a tego nie moę znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Szukam u Dzika (Dolina Mroku) Pleyboja .Drugi na farmie znalazłem -a tego nie moę znależćNa biurku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 No właśnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ktoś ci zap........ najnowszego Playboya? Sprawdź po NPC-ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Szukaj takich co siedzą gdzieś cicho w kącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Piersza wizyta w Dolinie Mroku -zadanie uwolnić członka Powinności z więźienia u bandytów-zaliczone wszystkich poza Dzikiem i Żyłą odstrzliłem z broni z tłumikiemKażdy przeszukany .Każdy znaleźiony pleyboj odchaczam z listy-tego koło Dzika brakTeraz przeszukałem wszystkich bandziorów i brak pleyboja Co robić Może jakiś skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jaką nazwę ma ten plejboj co na stole jest? Zrespię Łobuzowi skoro mu gdzieś go wcięło Wrzuć sejwa łobuz. Zapadają się te przedmioty w tekstury czasami albo jeszcze nie wiadomo co się z nim dzieje dlatego niestety spawnera nie odstępuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Każdy playboy ma nazwę miesiąca w nazwie. Cholera wie z jakiego miesiąca był ten u Dzika. Najrozsądniej będzie zebrać pozostałe a potem zobaczyć którego miesiąca brakuje. A poza tym sądzę, że ten playboy tam jest, tylko wpadł pod biurko. Miałem identyczny wypadek z playboyem u Siaka na Radarze. Był pod biurkiem i trzeba było sie sporo nagimnastykować, by go stamtąd wyciągnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Trzy razy zaczynałem - i trzy razy u Siaka "zuzyty" Playboy pod biurkiem , na kupie śmieci się walał. Ot - fleja z niego.A ten od Dzika - to lipcowy. Edytowane 17 Października 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jeżeli lipiec to będzie playboy_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Okej, wrzuć sejw to zrespię.@kobal Nie trzeba było nazwy, już bym sobie znalazł ale dzięki za uproszczenie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Poczekajmy jak będe miał zebrane 11 szt bo lipiec mam U Siaka w pierszym graniu też był pod biurkiem i do tego nie widoczny Edytowane 17 Października 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A pamięta ktoś gdzie jest czerwiec i listopad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Kordon - 2 (w piwnicy wioski nowicjuszy i na pierwszym piętrze ATP) Bar -1 ( na stole przy Łysym ) Magazyny Wojskowe - 2 (niedaleko Maksa i w pokoju naprzeciw pokoju w którym stoi Łukasz) Radar - 1 ( biurko przy Siaku , raczej będzie pod biurkiem) Dolina Mroku - 2 ( w pokoju gdzie siedzi Dzik i na fermie, za ogniskiem gdzie siedzą stalkerzy) Prypeć - 1 ( piwnica bazy Monolitu) Agroprom -1 ( na bazie wojskowej, budynek koszar) Bagna - 1 ( w cerkwi, pod kopułą) ATP -1 ( na bazie bandytów ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 @kobal słuchaj takie pytanko. Warto robić kwesty Wolazara jeśli mam egzę czarnego doktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Po co grasz, jak nie chcesz robić questów? Zaliczanie zadań to sens gry. Nie wiem czy warto bo daleko mi do niego. Znaczy, sam pancerz mam, leży w schowku. Teraz szukam przeróżnych rzeczy do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nikt nie każe mi robić kwestów typu szukaj/przynieś/wynieś. Interesują mnie bardziej złożone zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A pamięta ktoś gdzie jest czerwiec i listopad?Listopad jest na ATP : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nikt nie każe mi robić kwestów typu szukaj/przynieś/wynieś. Interesują mnie bardziej złożone zadania.Masz pełną rację. Jednak tych "złożonych" zadań zapewne nie jest aż tak znowu zbyt wiele - a chcąc poznać resztę mniejszych (czyli tak naprawdę wszystkie razem zadania moda) - trzeba spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Więdźący pytanko Czy OP-2 poprawiono w Skat-15 działanie 3 modułu Bo w Soliance nic nie wnosił poza zużyciem energi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi