kobal Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 @ Ignachinio Po prostu grasz nieuważnie. W Dolinie Mroku powinieneś dostać smsa od Łukasza, że dalej trzeba szukać na Agropromie. Tam idziesz do Adrenaliny. Kolejną postacią jest Doktor w Prypeci. W Prypeci dostaniesz wskazówkę gdzie finalnie szukać złodzieja. Na Jupiterze, w obozie budowlańców przy Kamieniołomie. Tam gdzie w Zewie Prypeci był tajny magazyn Powinności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Problem Z tym że nie dostałem SMS od nikogo Nie wiem... jupiteru i tak nie mam odkrytego. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Zasadniczo - z innej beczki. W którymś momencie gry "wcięło" buggy na Bagnach - nie ma tego wehikułu na lokacji. Quest wisi - a ja mam problem . Próbowałem metodą za 200 000 ale określenie tego itemu który znalazłem - wehicle_sport_baggy- zwraca info o niepoprawnej nazwie. Jakaś mała pomoc? Nadmieniam że ostatni raz widziałem pojazd gdy byłem na Bagnach wieki temu- powrót w sejwach wykluczony. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Pytanko czy opłaca się robić quest na pancerz od Krzyża.. Musze oddać świetną strzelbe a nie wiem co dostane w tym x16. No chyba ze odzyskam szybko ta spluwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Nie masz specjalnego wyboru. Jeżeli nie zrobisz tego zadania to nie rozpoczniesz całej linii questów związanych z poszukiwaniem Egzoszkieletu Czarnego Doktora, czyli chyba najlepszego egzo w grze. Poza tym nie dostaniesz przejścia do Wschodniej Prypeci i dalej na Jupiter, Zaton, lab X-7. Nie skończysz praktycznie żadnej linii questów poza czystą solianką. Taka strzelba jest tylko jedna w grze. Ale można zdobyć zwykłe AA-12. Też ma porządnego kopa. Noszą je zzombifikowani naukowcy na Jupiterze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opłaca - bo to poczatek questu z Anielką czy jaj jej tam było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 1 godzinę temu, boberm napisał: Zasadniczo - z innej beczki. W którymś momencie gry "wcięło" buggy na Bagnach - nie ma tego wehikułu na lokacji. Quest wisi - a ja mam problem . Próbowałem metodą za 200 000 ale określenie tego itemu który znalazłem - wehicle_sport_baggy- zwraca info o niepoprawnej nazwie. Jakaś mała pomoc? Nadmieniam że ostatni raz widziałem pojazd gdy byłem na Bagnach wieki temu- powrót w sejwach wykluczony. Zapewne jakiś burer przepchał je gdzieś dalej. Trzeba by obejść park maszynowy naokoło i pewnie gdzieś tam w krzakach leży. Gdyby go spawnować to przedmiot zapewne nazywa się veh_car_baggi. Specjalnie bym się tym nie przejmował. To tylko niewielkie zadanie poboczne. Biorąc pod uwagę model jazdy, strasznie upierdliwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzieki Kobal - jak zwykle wyciągasz pomocną dłoń.Tenże buggy ma brzydką tendencje do znikania od czasu do czasu- coś mi się zdaje, że to moja wina - gdy go ostatnio widziałem- szmat czasu temu -lekko dymił - chyba oberwał podczas spawnu hordy mutantów i obrony Parku MAszynopwego - tak mi coś świta. Wiem że prowadzi się go jak - nie przymierzając-kupę , ale wypadałoby dokończyć to co się zaczęło.I to zawsze jakaś odmiana od wszechobecnego "gore". Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jak zawsze dzięki za info.. w schowkach go nie zdobędę? I gdzie w X-16 leży ten pancerz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak zwykle w tego typu questach - musisz przejść całe X 16.Zmierzyć sie z Dobrodziejstwem Inwentarza.Pokonać wszelkie Plugawe Zło - i w końcu......... Na samej górze, po lewej stronie w części sanitarnej znajdziesz PLECAK . Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yozue Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Wie może ktoś gdzie jest schowek z LCU dla Maksa w sarkofagu. Jeden z dwóch znalazłem (ten w pomieszczeniu z rurami z początku lokacji)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yozue Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dzięki o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ktoś pamięta gdzie można szukać tego wojskowego pancerza dla Wasyla.. z zadania żeby mu przynieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 A masz zadanie na wykrycie "szpiega" ? Jeżeli tak, to zasuwasz w miejsce gdzie jest wieża obserwacyjna na Bagnach .Róg południowo-zachodni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Panowie robił już ktoś zadanie na schowek Wirusa w bazie Monolitu? Widzę ten plecak ale dostać się tam nie daje rady -skaczę z poręczy na kanał wentylacyjny i tyle. Dalej nie daje rady się wcisnąć na górę tego kanału - jest jakiś patent na to bez modyfikowania przysiadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) No tak a ja tam włazić chciałem... Dzięki Wielkie Pacjent1972 za pomoc i całą masę video z YT. Wdziałem część z nich u Lotsmana w poradniku ale ze tyle tego tam to mnie zaskoczyłeś. Pozdrawiam. Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez walec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Mam problem z zadaniem Zamówienie Doktora. Mam wszystkie składowe (vide foto ) , a gra nie chce przyjąć "realizacji" zamówienia. Próby wczytywania zapisów , wychodzenia z lokacji i powrotów nie skutkują.Czyżbym coś żle zrobił? Edytowane 4 Maja 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Według skryptu masz to co potrzeba. Nie wiem co może być. A wódka prawdziwa? Nie czasem ta przepalanka, co to bandytom na ATP się podrzucało? Można jeszcze spróbować wywalić wszystko z ekwipunku zostawiając tylko rzeczy dla Doktorka. Dwa razy robiłem to zadanie i nie miałem najmniejszych problemów ze zdaniem zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Dzieki za odzew Kobal . Szczerze pisząc - też nie wiem co jest , próbowałem róznych rozwiązań - i z pustym plecaczkiem też. Zobaczymy - może samo zaskoczy.Czasami coś się wiesza.Do niektórych zadań podchodziłem kilkakrotnie , bo skrypt nie zaskakiwał.No cóż - błędy się zdarzają - przy poprzednim podejściu były ciut inne - przy obecnym także inne.Cierpliwie poczekam , a jak nie pójdzie - to "zrespię" sobie ten brakujący chip ( kasa nie ma znaczenia) - bo on jest najważniejszą składową podziękowania - jak mniemam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Chip i minigun na dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 SIema... zadanie na schowek kolekcjonera Prypeć Wschodnia. Schowek znalazłem. Jest pod schodami w budynku obok pralni. Tylko jak go zabrać ? Próbowałem wszystkiego.. schylanie się nic nie daje.. przykuc też. Schowek tam leży a ja nie mogę do niego podjeść.. Da się jakoś w plikach gry jeszcze bardziej obniżyć przykuc? Co za idiota wstawia schowki w takie miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Trzeba odpowiednio najechać kursorem w niewielki punkt, popatrz jak jest na filmie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 12 godzin temu, kobal napisał: Chip i minigun na dodatek. Czternaście minigunów już mam - ostatniego znalazłem w Czerwonym Lesie- w schowku obok anomalii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi