boberm Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Wejdż jeszcze raz - czasami poltergeisty lubia rozrzucać przedmioty co czasami skutkuje wpadaniem pod tekstury. Komputer jest na pewno . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @ AhrimanTheSorcerer - Masz złe karabiny. Ma być same AK, mają drewnianą kolbę. Można je znaleźć przy bandytach na ATP i przy niektórych żołnierzach. I amunicję chyba też masz złą. Ma być 7.62x39. @ Łobuz - komputer powinien być w pomieszczeniu kontrolnym, tam gdzie dokumenty z podstawki i ognisty poltergeist. Pewnie burer go gdzieś przepchnął, ale do nieba nie poleciał, gdzieś tam musi leżeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Wiem gdzie powinień być ale tam niema W tym laboratorium czekało na mnie 4 poltegersy i pewnie zamocno dały czaduBęde jeszcze szedł po sejf dla Siaka to się pewnie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Jest komputer tam gdzie dokumenty z podstawki, u mnie się po glebie walał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 system wsparcia SKIF gdzie to znajde bo już po 2 razy wszystko przeszukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Dokładnie tak jak masz w zadaniu . Szukasz w jednym z trzech miejsc przy komputerach jeżeli quest jest generowany losowo .Jeżeli jest przypisany na sztywno do lokacji , to ja znalazłem na Bagnach w Bazie Czystoniebowców- komputer u uczonego obok baru. Edytowane 29 Września 2015 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Albo tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Na bagnach szukam skrzyń dla Aleksandrycza .Znalazłem 2 ale mimo że kilkakrotnie byłem w heczy rybackiej nic tam nie zastałem poza kupą potworów Gdzie szukać trzeciego pojemnika -bo już mnie to zmęczyło z 3 h latam po bagnie Edytowane 30 Września 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Tu masz film z tym questem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 U mnie1 był koło skał tam gdzie Aleksandrycz siedział .2 w wiosce snorków (Garik)A 3 wogule nigdzie nie ma Wyjde z lokacji i jeszcze raz wejde to się może znajdą we włąściwych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 ZADANIE: "Dom Duchów"GDZIE: Wioska Pijawek, Magazyny WojskoweOPIS PROBLEMU: O północy melduje się z Gaussem Ducha w w/w miejscu i wyświetla się wiadomość ażeby zlikwidować rodzinkę poltergeistów. I tu zaczynają się schody - po zabiciu kilku (3-6 szt.) polterów, nie pojawiają się następne i nie mogę ukończyć zadania ( po wczytaniu dzieje się to samo). Chyba że coś źle robię? Bardzo wdzięczny będę za konstruktywne sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ja nie miałem problemów z tym zadaniem. Pewnie jakiegoś jednego nie zabiłeś i on blokuje ci pojawienie się kolejnej partii. Weź pod uwagę, że poltergeisty krążą nie tylko po wiosce. Obiegnij wioskę dookoła. Jak pamiętam, co najmniej dwa ubiłem poza granicami wioski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Cofnołem się w zapisach przed wejści na bagna i dam grze czas na przemielenie kwestu Zobacze później co będzie-mam nadzieje że to nie Bug P.SJestem 3 raz na radarze w lesie w poszukiwaniu strzelby (AA-12)dla Krzyża -pomóżcie 10% znależnego dla Was Edytowane 1 Października 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Tu: Źródło: http://stalker-gamers.ru/forum/23-1072-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 OPIS PROBLEMU: O północy melduje się z Gaussem Ducha w w/w miejscu i wyświetla się wiadomość ażeby zlikwidować rodzinkę poltergeistów. I tu zaczynają się schody - po zabiciu kilku (3-6 szt.) polterów, nie pojawiają się następne i nie mogę ukończyć zadania ( po wczytaniu dzieje się to samo). Chyba że coś źle robię? Bardzo wdzięczny będę za konstruktywne sugestie. Witam Mi się respiło kilkanaście,wybijałem wszystkie z "Gaussa Ducha" i nic.Żadne save,wchodzenie od nowa na lokacje nie pomogło.Nie wiem jak u Was to wyglądało,ale dopiero z "normalnego" gaussa się zaliczyło bez problemu,tylko ta szybkostrzelność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Może być, że to sprawa broni. Ja też miałem zwykłego Gaussa przy tym zadaniu. Nie ma własciwej broni więc spawnuje się tylko zwykła porcja mutantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Napisane w zadaniu że zwykły Gauss ma ByćJantar 3 korale mamusi Edytowane 1 Października 2015 przez Łobuz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Dziękuje pięknie Panowie - tak jak napisaliście problemem był zły dobór broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Mam schemat na sajge oraz wszystkie elementy do przeróbki Co jeszcze jest potrzebne bo nie mam dialogu z Wasylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Czy aby na pewno posiadasz wszystkie elementy do przeróbki ?Dwie Sajgi w dobrym stanie i resztę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Sprawdź sobie w PDA, powinieneś mieć spis potrzebnych rzeczy w opisie zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Sprawdź sobie w PDA, powinieneś mieć spis potrzebnych rzeczy w opisie zadania.To nie jest zadanie .Jak przyniesie się Wasylowi 2 komplety narzędzi ,on informuje -zdobyć schemat danej broni oraz 2 sztuki broni ze schematu ,i chyba 2 grawi oraz ? szpon lub pazur czegośJak się ma komplet modyfikuje broń na Super Czy aby na pewno posiadasz wszystkie elementy do przeróbki ?Dwie Sajgi w dobrym stanie i resztę? Tak łącznie z kolimatorem -ale niewiem jaki pazur czy szpon oraz arty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Owszem, to jest zadanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 A Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Przyjaciel Człowieka Znajduje psa daje mu kiełbase a on leci daleko pod krzaczek i ujada Zabijam wszystkie stwory w okolicy które wykryłem lornetką o co biega że pies nie idzie dalej -tylko ujada czekałem 20 min P.Sobleciałem całą mape zabiłem wszystko a pies tylko kiełbase chciał i dalej ujadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi