kondotier Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Potwierdzam, że wszystkie linki w pierwszym postcie są dostępne. Można je również znaleźć na stronie moda, w spojlerze dla v.7.63http://www.reborn-stalker.ws/forum/66-449-1Tutaj daję jeszcze raz, linki dzisiaj pobrane ze strony moda:https://yadi.sk/d/WcMKFUdQiruky modhttps://yadi.sk/d/FUYLc23nirbYa modhttps://yadi.sk/d/1nzcPDqWjjtLi patch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 mkk7 - snorki w drzwiach, lub nawet "teleportujące" się do korytarzy, są efektem zbyt długiego chodzenie na dole. Jeśli "zwiedzanie" poziomu na którym się pojawiasz zrobisz w miarę szybko, to spotkasz się z nimi dopiero na górnych kondygnacjach. Bo tam jest ich spawn. Ale tam też z nimi nie jest za łatwo. Można oberwać w najmniej spodziewanym momencie.A te na dole za drzwiami są łatwiejsze do zabicia, po otwarciu drzwi, a mając po nich km, pozostałe i pijawka, są do szybkiej likwidacji. Nie zbiera się wszystkich km-ów, bo i tak je utracimy, ale nosimy jeden. Z pozostałych zabieramy tylko amunicję. Bezcenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Dzisiaj też sprawdziłem i faktycznie są pliki, wczoraj plików nie było ale najważniejsze że można je pobrać. Teraz pytanko które są istotne i jak je instalować coby grać dalej na obecnych savech. Faktycznie trochę połaziłem po tych podziemiach bo mnie gdzieś dalej poniosło i żadnej giwery nie mogłem znaleźć a ta leżała bardzo blisko ;-) ale później już dało radę. Km można tylko przeglądać czy aby nie w lepszym stanie no i oczywiście amunicja.Niezłą zagwózdkę miałem na przejściu na wysypisko bo tylko pistolecik w łapce a zombiaki porządny sprzęt ale tęż dało radę. Problem przy zadaniu na wysypisku z pomocą złomiarzom w ukatrupieniu kontrolera, jest znacznik gdzie na nich czekać ale w tym miejscu żywego ducha nawet jak się dłuuugo poczeka. A na agropromie w bazie znowu pijawa smyra po kościach przez zamknięte drzwi. Ech cuda w tej zonie :-). Edytowane 26 Października 2015 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 W laboratorium można znaleźć min. Spasa-12 z amunicją. W Leszym Kraju odpowiednio prowadząc rozgrywkę można kupić od Fejka Baretta (snajperka) z amunicją. Na Wysypisku, to oni czekali na mnie, a jeżeli pijawka zadaje Ci obrażenia przez drzwi, to się trochę odsuń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Porada, jak w Leszym kraju nabyć Barettę - która jest w tym modzie nieoceniona - dał cichy w tym temacie, post z 26.08. Po to, aby gra szła sprawniej - mkk7 - warto nawet grę powtórzyć. Mod odpłaci Ci się w dalszej rozgrywce. Możesz Barette jeszcze zdobyć na Kordonie, ale jako dekorację, bo będziesz miał zaledwie kilka kulek do niej. No i jeszcze, ale to grubo za późno, dostaniesz taką na wykonanie zadania. A mózgi kontrolerów nią pozyskane, są potrzebne na odzyskanie pamięci, albo kasa za nie ratuje po utracie wyposażenia.Znacznik na złomowisku to chyba pokazuje miejsce kontrolera. A oni stoją między płotem, a hałdą, po stronie szlabanu. Zasada tego moda jest taka, że każde wgranie zapisu, powoduje powstanie nowej, lepszej rzeczywistości. Tak Ci pisze na dole ekranu, przy ładowaniu zapisu. Jak ich nie masz, zrób szybki zapis i wgraj. I to zadanie trzeba robić od razu po wzięciu. Bo kontroler może tych chłopaczków unicestwić.I jeszcze to. W pierwszej kolejności rób te zadania poboczne, które masz wyświetlane w smartfonie, druga linia od góry ( drobniejszym drukiem). Dopiero wtedy gdy je wykonasz ( rozliczysz), pojawi się tam kolejne, o ile masz. Inaczej robisz zadania "w ciemno", nie wiedząc czy zaliczone. Edytowane 26 Października 2015 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 W tunelach przejście z Jantaru do Prypeci można znaleźć wypasiony egzoszkielet monolitu, prawie kompletna ochrona i na wstępie udźwig 250kg a po modernizacji u dziadka w rudym lesie nawet 300kg i cała reszta ochrony z bardzo jasnym noktowizorem. Skrytka w tej dużej kopule w pomieszczeniu obok sterowni, tylko w rzeczywistości tej z COP gdzie jest przejście przez drzwi do tunelu na Prypeć, jeżeli trafimy na tą gdzie stoi potężna koparka należy w ścianie za koparką skorzystać z teleportu który przenosi nas w rzeczywistość tą z COP. Może komuś się przydać bo znikają problemy z pancerzem, ochroną przed anomaliami i noszonym dobytkiem, oczywiście bieganie mamy od razu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górski Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam mam mały problem gdyż przy wczytywaniu gry zawsze wywala mnie do pulpity. Macie jakieś pomysły jak to naprwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Czy zainstalowałeś moda zgodnie z opisem instalacji? Chyba jesteś pierwszym zgłaszającym taki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) mkk7 mistrz1994. Dwa pytania.1. Czy masz loga wylotu?2. Dodawałeś jakieś inne ulepszacze do modów? Edytowane 13 Listopada 2015 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Kondotier na te dwa pytanka chyba mistrz1994 musi ci odpowiedzieć bo to on ma problem z modem :-).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 mkk7 - przepraszam za pomyłkę. Zaraz poprawię swojego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Żaden problem, najważniejsze że zawsze jest chęć pomocy innym tylko faktycznie za mało danych.Trochę dziwne z tym wywalaniem do pulpitu przy próbie uruchomienia bo modzik jest bardzo stabilny i mało kapryśny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Pytanko mam, ile wam ściągało moda Yandexa? Bo mi wyskakują 4 dni.. To normalne jak to przyspieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ignachinio słaby net? Jakbyś przeczytał wszystkie posty to byś wiedział.. Koledzy ściągali z torentów to i ty też spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Net dobry.. sprawdzałem.. Z innych stron pliki po 6 GB ściąga z normalną prędkością a tutaj (19KB/s) mizernie słabo.. A jakiś dobry program do ściągania z Torentów podrzucisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Net dobry.. sprawdzałem.. Z innych stron pliki po 6 GB ściąga z normalną prędkością a tutaj (19KB/s) mizernie słabo.. A jakiś dobry program do ściągania z Torentów podrzucisz?Oto Yandex z przed chwili dla próby: http://scr.hu/2oe0/2eijnCoś Ci nie działa jak należy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 U mnie też ssie jak należy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ignachinio - najlepiej pobierać z Yandeksa, ale po zarejestrowaniu się na nim. Pobieranie bez rejestracji jest też uciążliwe. Za dużo chętnych do pobierania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ignachinio pobierz z netu darmowy uTorrent do pobierania torrentów jak dobrze trafisz z sedami to szybko pobierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) A możliwe jest aby na Yandexie się skończył jakiś limit? Edit.Pobieram jeszcze raz zaczęło z ponad 800 pobierało tak przez 2 minuty i nagle zjechało do 300 czas też się wydłużył.. Edytowane 15 Listopada 2015 przez Ignachinio Poprawa posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Nie możliwe. Jednak, by szybko się pobierało, trzeba mieć tam swoje konto. Wstawiasz to co chcesz pobrać na to konto i zapierdziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Nie mam już na to pomysłu.. trzy cztery minuty super szybko idzie a potem zwalnia do śmiesznych prędkości.. Edit.W akcie desperacji zrobiłem Speedtest na paru stronach wszędzie prędkość pobierania oscyluje pomiędzy 16 a 17 Mb/s.. coś jest nie tak z tą ruską stroną... Edytowane 15 Listopada 2015 przez Ignachinio Poprawa posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Nie wiem jak jest w dzień. Zawsze pobieram w nocy z powodu netu z limitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Czyli zaczekać na nockę i wtedy pobierać? B o nie ukrywam, że 33h nie chce mi się czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jeżeli chcesz, to wstawię Ci na mojego Yandexa i zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi