Anton Gorodecki Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wow!Szacunek - widzę że się nie leniłeś Dekarza już też zdobyłem, lecz widzę że do następnych osiągnięć to mam hohoho i jeszcze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Jeszcze dwa nowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Szacunek @kobal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Ale tego co chciałem nie zdobyłem . Już nie chce mi się szukać.Nikt nie chce się ze mną strzelać, nikt nie daje mi żadnych zadań. Chyba zacznę od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 To może w końcu zdradzisz nam czego właściwie szukałeś i co chciałeś osiągnąć? Czy to jest tak ważne, tak spektakularne aby rozpoczynać moda od początku? Czy jest to może związane z ostatnią wiadomością Kartografa? a pytam dlatego ponieważ ostatnio ukończyłem fabułę wysp i nic innego nie przychodzi mi na myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Nie, to że tak powiem, globalne osiągnięcie. Z Kartografem raczej nie ma nic wspólnego, choć w czasie gry zdobyłem jakiś należący do niego "przybornik", z którym nie wiadomo co zrobić. Jest jeszcze kilka rzeczy które pamiętam z procesu tłumaczenia a na które nie natrafiłem. Może jest to powiązane z jakimś zadaniem, bonusem, smsem którego nie zauważyłem. Kto to wie. A kusi mnie by zagrać sobie drugi raz na spokojnie, gdy już mniej więcej wiem co gdzie i kiedy. No bo skoro mówicie że w Fallouta nie warto grać to w coś przecież trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Za te osiągnięcia są jakieś nagrody? Czy tylko tak dla fanu można je zdobywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Po zdobyciu osiągnięcia na losowej lokacji pojawia się schowek z odrobiną towaru w ramach nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 ----- SMAKOSZ ----------NIEPOHAMOWANY ---------- SPONSOR ----- 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Zazdroszczę Wam koledzy - tyle osiągnięć , tyle zwiedzonych miejsc . Jakże bym chciał mieć tyle wolnego czasu na przyjemności - a ja ciągle nie mam kiedy wyjść z Czerwonego Lasu.Ale ... co się odwlecze - to nie uciecze . Edytowane 6 Grudnia 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Piszę to żeby ktoś nie został wprowadzony w błąd - osiągnięcia związane z dużą liczbą pieniędzy oraz osiągnięcie "Sponsor" z linii zadań p.t.: "Składki" uzyskałem TYLKO i WYŁĄCZNIE dzięki czitom, ponieważ została mi (jak na razie) praktycznie do wykonania fabuła Szachisty (oraz zadanie "CIche Łowy") i nie ma chęci/wolnego czasu ażeby zbierać jakiejś tam kwoty kosmicznej aby ukończyć zadanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 ----- ZNAWCA ZONY ----- 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ukończyłem fabułę Szachisty (jako że jest to osiągnięcie już opublikowane to nie będę powtarzał). Na dokładkę dostałem: ----- SPEŁNIACZ ZADAŃ ----- Nie uzyskał bym tego osiągnięcia bez nieocenionej, bezinteresownej i jakże przydatnej pomocy @kobala, który pomógł mi na początku "konsumowania" OP-2; kiedy to pomimo aktywnego zadania "Łowy na Kontrolery" nie mogłem go ukończyć. Dziękuje raz jeszcze Mistrzu Poniżej dołączam aktualne statystyki: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 8 godzin? Eee, no to goniłeś! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Byłem pewny że bardziej zainteresuje Cię prawie dwa tysiące śmierci gracza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Coś skaszaniłeś z plikiem odpowiadającym za czas gry albo wczytałeś czyjegoś sejwa i się wyzerowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 ----- MATKA TERESA ----- Aby odblokować to osiągnięcie ożywiamy nieboszczyka Chemika na lokacji Zapomniany Las. ----- BARON ZBROJENIOWY ----- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam. Tych jeszcze nikt nie wstawił:. Pasibrzuch, Najemnik, Obrońca Życia i Realista 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Gratuluję @Andre Woz Szczególnie "Obrońcy Życia", którego mnie nie udało się zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Tego chyba jeszcze nikt tutaj nie wstawiał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 W Op-2 chyba za wszystko są jakieś osiągnięcia, ciekawe czy za rzucanie śrubą 1000 czy więcej razy też coś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam. Tego też jeszcze nikt nie wstawił. Kto ma więcej?. Wczoraj 189 dzień w grze. Miejscowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi