smox Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Podpowiedzcie co dalej. Gdzie jest ten Żurnalista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 @smox Spotkasz go w pralni w Prypeci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Dobra, tylko jak się dostać do Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Dostaniesz od Mederios zadanie na przeprowadzenie kogoś do stacji krug, jego kolega za artefakt bąbel zaprowadzi cię tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Niestety, coś u mnie jest nie tak. Może zrobiłem coś źle, albo coś nie zatrybiło. Mam tylko te zadania w PDA. Wszystko zrobiłem, a dialogu o przejściu nie mam. Macie może zapis z Zatonu przed przejściem do Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Czy rozmawiałeś wcześniej z Lektorem i obiecałeś przynieść mu Bąbel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Trudno mi powiedzieć. Gram z doskoku i zbytnio nie pamiętam. Staram się jednak robić zadania na bieżąco. Z Lektorem nie mam dialogu o Bąblu, więc pewnie zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Pewności nie mam, ale wygląda to tak, jakbyś w ogóle nie wziął zadania od Palcołoma na znalezienie Oazy. Po rozmowie z Lektorem i przyniesieniu mu Bąbla powinny pojawić się takie dialogi: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dziękuję @gawron, faktycznie przeoczyłem rozmowę z Palcołomem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Zostały mi do znalezienia ostatnie dokumenty dla Zurnalisty i znacznik pokazuje, że są w Warzywniaku. Problem polega na tym, że za chiny ludowe nie potrafię ich tam odnaleźć. Podpowie ktoś ? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Zostaw to @Agrael. Miałem tak samo. Znacznik jest - dokumentów brak. Czasami leżały gdzieś poza znacznikiem, a czasami w ogóle ich nie było. Według moda nie znalazłem pięciu. Trudno. Zadanie niezaliczone (częściowo), można grać dalej. To przecież zadanie poboczne. Moim zdaniem niedopracowanie autora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dnia 22.03.2017 o 22:59, Agrael napisał: Swoją droga.. zna ktoś nutkę która leci w menu ? Wpadła mi w ucho. IAMAMIWHOAMI - sever Początkowo myślałem że to Bjorka...ale jednak nie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Moda ukończyłem. Mam mieszane odczucia, a to, dlatego że przez całą grę na Zatonie było ciekawie, zadania były interesujące i z biegiem czasu sądziłem, że może być już Tylko lepiej, czekałem z niecierpliwością co takiego będzie się działo we Wschodniej Prypeci. Tymczasem było.. słabo, nawet bardzo słabo. Tak jak napisał @DaarMoo, zadania typu znajdź i przynieś ( dodatkowo przez buga nie udało się nawet znaleźć wszystkich dokumentów ). Twórcy mogli sobie spokojnie odpuścić Prypeć skoro nie mieli już dalszej ochoty rozwijać moda. Wystarczyłoby gdyby, skupili się na Zatonie i dodali jeszcze parę ciekawych zadań. Gdybym miał wystawić ocenę temu modowi w skali 1 do 10 to byłoby to mocne 6. Moim zdaniem mimo wszystko warto w niego zagrać. Znalazłem tylko jeden nieprzetłumaczony opis broni: Spoiler Dzięki @ZapomnialemLoginu Nutka bardzo ładna i pasuje do klimatu Zony, ale zdecydowanie zbyt jak dla mnie ... melancholijna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Ktoś mniej więcej orientuje się, gdzie znajduje się ostatni legendarny artefakt ''pieczęć'' ? albo chociaż jakiś poradnik podesłać, bo szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Pod stacją benzynową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Pod stacją benzynową znajduje się pieczęć numer osiem w bagażniku samochodu, a ja poszukuje pieczęci numer dziewięć, do której podpowiedzi już nie było a szukanie w każdym zakamarku Zatonu, trochę mi zajmie zwłasza w egzo, o i poszperałem trochę znalazłem amulet snajpera nie wiem co to, ale wynika z opisu że przedmiot wartościowy, ale jak wspomniałem przed chwilą poszukuje pieczęci numer dziewięć, pieczęci nie amuletów. (A może źle szukam ? bo łaże pod stacją benzynową, i jest tylko pusta ''skorupa '' po pieczęci numer osiem, i jakaś butla po amulecie) Edytowane 25 Marca 2017 przez Br3k3N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 13 godzin temu, Br3k3N napisał: Ktoś mniej więcej orientuje się, gdzie znajduje się ostatni legendarny artefakt ''pieczęć'' ? Wydaje mi się, że pod stacją benzynową jest ostatnia pieczęć, bo przy niej nie ma wskazówki gdzie jest następna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 No ale mam ich osiem a nie dziewięć, a to oznacza że jedną musze znaleźć już chyba bez podpowiedzi. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 8 minut temu, smox napisał: Wydaje mi się, że pod stacją benzynową Dokładnie tak, ostatnia pieczęć jest na dnie jaskini we wraku samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) To jak to możliwe że mam osiem pieczęci ? Skoro byłem wszędzie gdzie podpowiedzi mnie kierują ? bo gdyby nie jedna z nich, nie znalazłbym kolejnej podpowiedzi, więc wszystkie musiałem zgarnąć. Edytowane 25 Marca 2017 przez Br3k3N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Odpowiedź jest prosta - musiałeś jedną przeoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Nie daleko od stacji antenowej krug znalazłem właśnie pierwszą pieczęć, która pokierowała mnie na rurę obok tartaku, z tamtąd zaś do wyspy pomiędzy spalonym gospodarstwem a tartakiem, z tamtąd do anomali pod spalonym gospodarstwem, z tamtąd na most przeobrażnieskiego, z tamtąd na barke a z barki na szewczenke z szewczenki do anomali pazur. Z każdej skrytki, podniosłem pieczęć jak i podpowiedź. (Podałem okolice miejsc w których byłem i z nie dokładną kolejnością) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 I tu masz błąd, zacząłeś od 2. Namiar na 1 dostajesz od doktorka, w czasie dialogu, stacja utylizacji odpadów, w rurze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Aaaa to wszystko wyjaśnia, dziękuje ci bardzo bo szukałem i szukałem i znaleźć nie mogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Czy ktoś z Was podnosił udźwig gg, bo tradycyjny sposób u mnie nie zadziałał choć w plecaku pokazuje, że jest podniesiony. Denerwuje mnie to, że tyle sprzętu po braciakach zostaje a ja go nie mogę podnieść. W ten sposób to ja się majątku do końca gry nie dorobię i będę biegał jako gołodupiec po Zatonie. Jeżeli ktoś to skutecznie zrobił a wierzę, że na pewno tak to prosił bym o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi