hadam Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Cześć wszystkim! Mam problem z tś2, a mianowicie z tą instrukcją na kordonie szukałem jej w czterech miejscach - Wieża na północnym wschodzie - Wieża na południowym zachodzie - Beton za posterunkiem - Wychodek Jakby miał ktoś jakieś screeny, albo porady gdzie to może być to byłbym wdzięczny, bo nie mam zamiaru się wbijać na nowo do prypeci bez tego miniguna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Poszukaj w budynku koszar za łóżkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaperZ Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 szukam wszędzie i nie znalazłem 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 @ReaperZ https://www.youtube.com/watch?v=5j-wsUS7Sys Od 0:45 Kordon. Film pokazuje gdzie szukać pozostałych. https://www.youtube.com/watch?v=8_Vetexv6_k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaperZ Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 sluchajcie mam problem bo troche fabuly ogarnąłem i jak poszedlem po instrukcje na wysypisko to nie ma goscia a zamiast jego jest anomalia i na kordonie nie ma plecaka z instrukcja na posterunku a jak sie cofnalem do wysypiska gdzies tam daleko przed to cialo na wysypisku bylo a na kordon nawet nie ide bo tez pewnie bedzie da sie to jakos naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 @ReaperZ Tylko przez cofnięcie się w zapisach do takiego sprzed wzięcia tego zadania. I dlaczego na to pytanie robisz nowy temat? Trzeba było je postawić tam, gdzie pytałeś poprzedni i dałem Ci filmiki. Bo to ciągłości problemu. To nie fejs buk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 @kondotier Też prawda, zakładanie nowego tematu było nie potrzebne, ale zauważ, że na filmikach, które wstawiłeś w drugim plecak jest w koszarach za łóżkiem, w poradniku do TŚ2 jest pod wieżyczką, a w TŚ2 OGSR jest za ogrodzeniem jak na tym pierwszym filmiku - nie wiem czemu między różnymi wersjami tego moda plecaki są w innych miejscach, no ale fakt - kolega @ReaperZ chyba nie przyjrzał się filmikom skoro nie może znaleźć plecaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 24 minuty temu, Szczepan9205 napisał: - nie wiem czemu między różnymi wersjami tego moda plecaki są w innych miejscach, No żeby się gracze nie nudzili jak grają 3 raz w "tego samego moda" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaperZ Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 8 godzin temu, Szczepan9205 napisał: @kondotier Też prawda, zakładanie nowego tematu było nie potrzebne, ale zauważ, że na filmikach, które wstawiłeś w drugim plecak jest w koszarach za łóżkiem, w poradniku do TŚ2 jest pod wieżyczką, a w TŚ2 OGSR jest za ogrodzeniem jak na tym pierwszym filmiku - nie wiem czemu między różnymi wersjami tego moda plecaki są w innych miejscach, no ale fakt - kolega @ReaperZ chyba nie przyjrzał się filmikom skoro nie może znaleźć plecaka dzięki za pomoc a zrobiłem nowy temat bo nie za bardzo ogarniam forum . Następnym razem błędu nie powtórzę 2021-05-06 19-48-02.mkv jest inne miejsce czy zniknęło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi