Anton Gorodecki Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Żyjcie tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniajcie każdą chwilę tak aby potem wspominać ją z radością. Czerpcie energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukajcie w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyjcie najpiękniej jak umiecie. Po swojemu. Po prostu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wszystkiego dobrego, z okazji urodzin jak i nowego roku. Sto lat! @litosns, pamiętam jak dziś, kiedy z Tobą pisałem na Steamie w tamtego Sylwestra, mam wrażenie że to było całkiem niedawno. ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wszystkiego najlepszego dla solenizantów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wszystikego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 100 laT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i udanego sylwestra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Najlepszego! Fajna data urodzenia. Tylu ludzi na całym świecie ją świętuje razem z solenizantami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wszystkiego Najlepszego ! Dużo zdrowia szczęścia i radości oraz udanych wypadów w głąb zony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Hah, gdyby nie problemy techniczne (liczne wyloty) , moją grę w Powrót Szramy uznałbym za niezwykle udaną. Dopóki nie rozwiąże problemów z OP-2 , nie będę w niego grał. A po powrocie na studia gram dalej w Wariant Omega. Dziękuje wszystkim i na 2016 rok- dobrych zbiorów artefaktów, braku mutantów na szlaku i dobrej wódki w barach. Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Hrothgar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Życzę drogim solenizantom wszystkiego najlepszego, wielu sukcesów a przede wszystkim dużo zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Spóźnione podziękowania za życzenia urodzinowe. Nie miałem dostępu do internetu zbytnio i dopiero teraz to zobaczyłem. Jeszcze raz dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi