Jump to content

Ile mieliście przerwy

Vorenus

Recommended Posts

Takie pytanie, choć nie przywiązuję zbyt wiele uwagi do statystyk. Chodzi mi o odpowiedzi fanów Stalkera, fanatyków którzy wolą Zonę od Hawajów i Majorki:). Ile wytrzymaliście najdłużej bez powrotu do Zony? Ja nie gram już od około 2,5 tygodnia ale korci mnie najnowsza Sola... A może NLC6... Jednym słowem natura ciągnie w radiację:D. Napiszcie pozytywni fanatycy - ile najdłużej nie graliście w Stalkera w jakiejkolwiek odmianie z własnego wyboru?:D

Ja mam chyba najgorzej... podczas tłumaczenia poznaję całą akcję, a jak przychodzi do grania - to nie za bardzo mam czas. Poza tym sprawdzanie wersji i zmiany powodują, że ciągle zaczynam od początku. Najdalej jak doszedłem, to Radar, a i to pomimo scenariusza, z czystej ciekawości... A to kontakt ciągły i intensywny :D

trurl 3, nie obraź się ale Twoja sytuacja przypomina mi nieco sytuację strażników haremowych (bez podawania nazwy) :D. Obracasz się wśród tych wszystkich cudeniek, pracujesz przy nich a skorzystać z tego nijak...

Wracając do tematu, przyznam się że po kilku miesiącach wracając do któregoś moda odkrywam, że pozapominałem niektóre questy... Nawet teraz już po rozbracie z Soljanką który trwa może 8 -10? tygodni nie pamiętam wielu szczegółów dotyczących zadań... Ot taki Trąbalski...http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/confused.gif

Heh wiem jak to jest w pewnym sensie. Swego czasu z zapałem zajmowałem się modowaniem Fallouta Tactics. Modzik był już sporej wielkości ok 15 nowych map, ogólny zarys nowej fabuły dialogi nowa bron itd.. Z racji ze trzeba to było testować na okrągło i wyłapywać bugi grę znało sie na pamięć, zarówno od strony fabularnej jak i całych technikaliów. Mod wciąż zalega u mnie na dysku więc jeśli ktoś fanem Tacticsa mogę przesłać małe demko :D A jeśli chodzi o Stalkera to ja po przejściu Cienia Czarnobyla bodaj 2 razy nie grałem do momentu wyjścia kolejnej części więc całkiem długo.

• 5 months later...
  • 3 weeks later...

Ja nie pograłem chyba z 3 miesiące. Siedzę i dłubię AF3 i wczytywanie 1000 razy tego samego sejwa/zaczynanie nowej gry tylko po to, żeby sprawdzić czy 3 literki nowego skryptu nie powodują wylotu nie można nazwać graniem. Eh... ciężkie jest życie moddera :)

Ale sławny za to jesteś :D W dość hermetycznym światku ale zawsze coś.