Vorenus Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Takie pytanie, choć nie przywiązuję zbyt wiele uwagi do statystyk. Chodzi mi o odpowiedzi fanów Stalkera, fanatyków którzy wolą Zonę od Hawajów i Majorki:). Ile wytrzymaliście najdłużej bez powrotu do Zony? Ja nie gram już od około 2,5 tygodnia ale korci mnie najnowsza Sola... A może NLC6... Jednym słowem natura ciągnie w radiację. Napiszcie pozytywni fanatycy - ile najdłużej nie graliście w Stalkera w jakiejkolwiek odmianie z własnego wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 To w ogóle tak można nie grać w stalkera ? Oczywiście żart.Po prostu akurat teraz jest ogromny wybór , ale jeszcze rok temu to posucha.Ile razy można męczyć tą podstawkę :)Ja wracałem do Zony najdłużej gdzieś po pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 A ja nie miałem jeszcze miesiąca przerwy. Jadę na wakacje to bez piknika na skraju drogi i kilku obrazków nie wytrzymam Serio to powiem wam że to choroba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zatem chorujmy na nią z godnością. I cierpmy z rozkoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Najdłużej nie grałem ok pół roku, teraz to takie przerwy krótsze ale codziennie nie grywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamo103 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ja coś tak przez wakacje nie grałem w stalka Może dlatego że nie grałem wtedy praktycznie w nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ja mam chyba najgorzej... podczas tłumaczenia poznaję całą akcję, a jak przychodzi do grania - to nie za bardzo mam czas. Poza tym sprawdzanie wersji i zmiany powodują, że ciągle zaczynam od początku. Najdalej jak doszedłem, to Radar, a i to pomimo scenariusza, z czystej ciekawości... A to kontakt ciągły i intensywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Trulu masz najwięcej pracy, pierwszy poznajesz fabułe a potem my mamy spolszczenie, najwięcej wiesz o modzie ze wszystkich userów. Czasami pewnie masz dość jak są jakieś błędy techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 trurl 3, nie obraź się ale Twoja sytuacja przypomina mi nieco sytuację strażników haremowych (bez podawania nazwy) . Obracasz się wśród tych wszystkich cudeniek, pracujesz przy nich a skorzystać z tego nijak... Wracając do tematu, przyznam się że po kilku miesiącach wracając do któregoś moda odkrywam, że pozapominałem niektóre questy... Nawet teraz już po rozbracie z Soljanką który trwa może 8 -10? tygodni nie pamiętam wielu szczegółów dotyczących zadań... Ot taki Trąbalski...http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/confused.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 To normalne jest tyle modów, zadań do wykonania że człowiek się gubi i zapomina. Najlepiej to prowadzić spis zadań w modach, taki własny poradnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonTM Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Heh wiem jak to jest w pewnym sensie. Swego czasu z zapałem zajmowałem się modowaniem Fallouta Tactics. Modzik był już sporej wielkości ok 15 nowych map, ogólny zarys nowej fabuły dialogi nowa bron itd.. Z racji ze trzeba to było testować na okrągło i wyłapywać bugi grę znało sie na pamięć, zarówno od strony fabularnej jak i całych technikaliów. Mod wciąż zalega u mnie na dysku więc jeśli ktoś fanem Tacticsa mogę przesłać małe demko A jeśli chodzi o Stalkera to ja po przejściu Cienia Czarnobyla bodaj 2 razy nie grałem do momentu wyjścia kolejnej części więc całkiem długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ja nie grałem niecały tydzień i myślałem że wybuchnę jak tylko mailem okazje to od razu wlazłem i tak 1\3 stalkera przelazłem jaka to była ulga:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Teraz pogrywam bardzo rzadko jak mam czas a z tym ciężko. Najważniejsze że zawsze mogę wejść do zony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja gram w zasadzie ciągle , przerwy sobie robię aby przejść coś innego np. dirt 3 czy homefront , stalker uzależnił mnie od siebie dożywotnie http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Najwięcej przerwy to miałem kilka miesięcy. Ale w ostatnim czasie gram praktycznie codziennie. Mam na kompie 10 założonych modów do SoC i tak sobie testuje wszystkie, robie poprawki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Nie bijcie mnie ale ja ostatni raz w stalkera grałem bodajże 20 Marca,bo jakoś mnie na razie do niego nie ciągnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja mam właśnie okres przesytu Stalkerem grając w Sole utknąłem w MM i stoję od tego momentu zobaczę kiedy mi przejdzie na razie się nudzę bądź gram w jakiś chłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cromm Cruac Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja nie pograłem chyba z 3 miesiące. Siedzę i dłubię AF3 i wczytywanie 1000 razy tego samego sejwa/zaczynanie nowej gry tylko po to, żeby sprawdzić czy 3 literki nowego skryptu nie powodują wylotu nie można nazwać graniem. Eh... ciężkie jest życie moddera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ja nie pograłem chyba z 3 miesiące. Siedzę i dłubię AF3 i wczytywanie 1000 razy tego samego sejwa/zaczynanie nowej gry tylko po to, żeby sprawdzić czy 3 literki nowego skryptu nie powodują wylotu nie można nazwać graniem. Eh... ciężkie jest życie moddera :) Ale sławny za to jesteś :D W dość hermetycznym światku ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi