kondotier Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 @slawnyok - To Twoja pierwsza gra? Jeśli tak, to radzę pozostać przy CzN na początku. Masz lepszą możliwość doposażenia się u Łowców artefaktów, tak w broń, amunicję, jak i artefakty bardzo wspierające mozliwości GG. Siedzą przy płocie, jak się z bazy idzie na wieżę obserwacyjną. Po jakimś czasie przechodzą pod przejście na Agro, są tam jakiś czas i następnie spotkasz ich właśnie tam. Skupują drożej, sprzedają taniej niż handlarz CzN. Wrażenia z gry jako CzN, nie gorsze od gry innymi frakcjami. Wiesz, że przenikasz przez płoty bez problemu? Ale też spadasz z wież i schodów, mających metalowe podesty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Gdzie jest Galecki? Rozmawiam z nim w Limańsku, wspomina, że chce dojść do koszar w RL. Idę za nim, wchodzi w teleport, ja za nim, ale po wczytaniu nowej mapy nigdzie go nie ma (pomijając fakt, że spacer w samym sweterku po Rudym Lesie do najprzyjemniejszych nie należy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Galecki będzie kierował się do Kopalni w Rudym Lesie, gdzie powinna być (powinieneś był już ją z Kordonu przyprowadzić) jego córka - Aniela. Spróbuj wczytać grę ponownie, major powinien pojawić się przed Tobą w tunelu od strony Rudego Lasu i razem podreptacie do Kopalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 UWAGA! W kopalni Rudego lasu najpierw powinien znaleźć się Galecki. Dopiero wtedy przyprowadzamy tam jego córkę. Wykonanie tego w odwrotnej kolejności, może skończyć się wylotami i zablokowaniem gry. Nie będzie rozmowy z córką i nagrody za jej doprowadzenie. To informacja od autorów moda. A Galeckiego, nie musimy od razu po wyjściu z Limanska prowadzić do kopalni. Jest cierpliwy i poczeka na nas koło mostu w tunelu. Tak że, idź poszukać nowego sprzętu, przy okazji wykonać zaległe zadania ( jak są ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Aaaa, tam się schował. OK, pójdę więc po jakieś wdzianko, mam gdzieś egzę w schowku. Albo załaduję wcześniejszy sejw z przed CEA (szkoda mi Rozpruwacza i ulepszonego na maksa wintara). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 I co Ci da save sprzed CEA? Mod ma tak ustawione, że do Galeckiego w Limansku jest tylko jedna droga. Musisz zostać gołodupcem. Na tym etapie gry, ma się luksusowy sprzęt, zamieniający grę w spacer po zonie, więc autor zamyślił pozbawienie nas tego sprzętu. Ale bez cziterki, szybko można mieć nowy i niewiele gorszy. Nie wiem, czy będąc w Limansku, zabrałeś fajne wyposażenie ze strychu tego budynku, pierwszego z lewej za skrzyżowaniem. Fakt, że dostać się tam nie jest łatwo, ale trud jest dobrze opłacony. Droga prowadzi mniej więcej tak. Koło fontanny, z drugiej ciężarówki wskakujesz na płot, po nim idziesz na wysokość drzwi domu za płotem. Przeskakujesz na daszek nad drzwiami. Z daszku trzeba wyskoczyć na dach tego domu ( tu może pomóc cziterka wysokości skoku - ale po niej powrót, bo za wysoki skok będzie przeszkadzał ), z niego przeskok na ten właściwy dom i przez okna zabieramy co swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 8 godzin temu, kondotier napisał: UWAGA! W kopalni Rudego lasu najpierw powinien znaleźć się Galecki. Dopiero wtedy przyprowadzamy tam jego córkę. Wykonanie tego w odwrotnej kolejności, może skończyć się wylotami i zablokowaniem gry. Nie będzie rozmowy z córką i nagrody za jej doprowadzenie. To informacja od autorów moda. @kondotierowi zwracam honor i dziękuje za zwrócenie uwagi na mój błąd. Zapominalski Anton przeprasza z całego serca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Czy ktoś z grających, obojętnie w którym klanie, otrzymał "Premiowane PDA" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dobra robota Mnie również się udało: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgadza się. "Wyjątkowa uczciwość". Całkiem przypadkowo znalazłem w swoim plecaku. No cóż. Zona czuwa ! Gratuluję Anton ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi