kanon1022 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Dzięki ,czy trzeba zaczynać grę od nowa, mam zew prypeci 1.6.02 z modem specnaz mod 2 mogę dodać tego vorona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zapisujesz, wychodzisz z gry, pakujesz vorona do gamedaty, odpalasz moda, klikasz na ostatni zapis i grasz, esc + F1 i masz moda na tacy, kasa, artefakty, pancerze i wiele innych atrakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Link do moda nie działa, czy mógłby ktoś go odświeżyć jeśli to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Specnaz Mod 2: https://cloud.mail.ru/public/Bsiw/Nbi7gRnGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Wielkie dzięki , właśnie jestem w trakcie pobierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Cześć, Ma Ktoś tego moda w wersji repack? Od wczoraj nie mogę odpalić moda ani czystej podstawy. Instalacja na nowo podstawy z Gog nic nie pomaga, a chciałbym dokończyć moda. Prze próbie odpalenia moda lub podstawki nic się nie pojawia. W menadżerze zadań mam "X-Ray 1.6 Engine (32-bitowy)" i na tym koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Prozmus84: Pliki: https://yadi.sk/d/et6cO5Y83BDpTS http://www.unibytes.com/_JLefyPkrlMLqw-Us4P3UgBB Torrent; https://stalkerportaal.ru/load/zov_pripjati_novyj/zov_pripjati_repack/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_plokhaja_kompanija_2_0_final_repack_by_serega_lus_124/135-1-0-2306 https://torrentigruha.ru/shuter-games/5194-stalker-specnaz-mod-2015.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Kupiłem S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat PL wersja Steam i po zainstalowaniu podstawa działa, oraz mod też. Edytowane 15 Lipca 2020 przez prozmus84 Rozwiązano problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 I powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Panowie, co robię źle? Instaluję dokładnie jak w opisie instalacji i mam taki wylot - FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 502 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'wpn_ak9_sounds'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Pomoże ktoś? Dodano: Sprawa się wyjaśniła. Pobrałem złego moda z linka podanego wyżej przez @vidkunsena. Pobrałem z torrentów i z polską wersją ZP nie działa. Pobrałem drugi raz z linka z 1 postu i wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Od dawna chciałem zagrać w stary dobry Zew Prypeci bez modów zmieniających fabułę. Tak dla relaksu. Wybór tego moda, to był dobry pomysł Już na Skadowsku u Brody można kupić za rozsądną cenę całkiem przyzwoite pukawki. Ogólnie fajny mod. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 @smox A sprawdzałeś może to '' ukryte " zadanie z Morganem ? Dodać do tego zrzuty i mielibyśmy niezłą ciekawostkę dla niedowiarków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 5 minut temu, Agrael napisał: @smox A sprawdzałeś może to '' ukryte " zadanie z Morganem ? Dodać do tego zrzuty i mielibyśmy niezłą ciekawostkę dla niedowiarków. Niestety, grałem "po starem". Za późno dowiedziałem się, że można rozegrać to inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 A więc zagadka z Morganem i jego zadaniem została rozwiązana. Przeniosłem post @kondotiera Tutaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Wiecie może czemu po odpaleniu moda gra się zacina ? Pc chodzi normalnie a gra po prostu stoi wszystko zrobiłem poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Chyba jednak nie wszystko zrobiłeś poprawnie... Odpal sobie najpierw czystą podstawkę, a później wrzuć moda zgodnie z instrukcją instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Z obawy przed utratą jedynego linku do moda wrzuciłem go na nasz serwer. Być może nie jest to swego rodzaju biały kruk, ale warto się zabezpieczyć. Mod został przetłumaczony w trakcie jego rozwoju, bo pełną wersję możemy znaleźć Tutaj. Natomiast stalker-mods.clan.ru blokuje dostęp do swojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi