smox Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 W tym roku u mnie było kiepsko. Sprzedałem tylko kilka wiader prawdziwków na 1 klasę. Te za duże poszły do suszenia na własne potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 U mnie dziś prawdziwa inwazja biedronek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 @leszek ale to te niedobre, chińskie one wybiły nasze "siedmiokropki". Ty wystawiłeś, a mi wyskoczyło w internetach od razu ? https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/inwazja-azjatyckich-biedronek-w-polskich-domach-budowa-owada-ukaszenie/f52s79n,07640b54 U mnie jak jest ciepły wrzesień to też na ścianie pełno biedronek i motyli, w tym roku lipa. Kolejna relacja grzybiarza amatora chyba ostatnia w tym roku Liczyłem na wysyp podgrzybków, a tu lipa :( dziś 15 małych podgrzybków. Ludzi kupa znowu. No to sobie na głupa pojechałem w taki maly trawiasty lasek brzozowy nad zbiornikiem co już miałem dwa dobre zbiory w tym roku, no i do trzech razy sztuka. No i chociaż Koźlarkami się odkułem na koniec sezonu. ? Foto 1: syjamskie trojaczki. Foto 2: pod jednym drzewkiem w sumie 19 jak skończyłem zbierać. Foto 3: no i finał. Taką rozmiarówkę to i @kondotier by dostrzegł teraz. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Tylko pozazdrościć.Ja dziś tylko kilka podgrzybków.Koniec sezonu grzybowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Już chyba ostatni raz w tym roku żeby was nie zanudzać (no chyba, że brat coś jutro też będzie chciał znaleźć) bo taka ładna pogoda to się przejechałem po śniadanku. Ta sama miejscówka co dwa dni temu, 70min chodzenia i efekt jak wtedy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Przepraszam Ja wiem, że już miałem nie przynudzać z tymi grzybkami w tym roku i nic dzisiaj miało nie być bo 4 wypad z rzędu w te same brzózki i tylko 10 koźlarków w 30min. Ale mówię, a zerknę w taki maly lasek koło stawów kolegi. I pełne wiadro podgrzybków w 70min z zegarkiem w ręku. Choć było trochę robaczywych. Takiego "zajączka" dużego to chyba pierwszy raz znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Zagadka, za nagrodą plusa. Podaj dwa charakterystyczne elementy, którymi różnią się te dwa zdjęcia. Zrobione są w odstępie krótszym niż rok. A tu górski "pejzaż", z tym samym widokiem, którego już nie ma. Straszydła zniknęły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Przepraszam za dubel, ale nikt się nie "dopisał". Chyba większość forumowiczów jako dzieci, oglądali kreskówkę "Porwanie Baltazara Gąbki". Od wczoraj są już "namacalne dowody", że te postacie istniały. A i święta też już do mnie zawitały. W tym roku wielce skromna dekoracja świąteczna. Chyba książę się nie obrazi za to, że mu zamku nie podświetlą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Co to? Nikt nie ma ciekawych zdjęć do wklejenia? Muszę się narażać adminom, pisząc sam pod sobą? Jednak nie oparłem się pokusie, aby pokazać jak wygląda u mnie. A najciekawszym jest to, że ktoś ( bo zdjęcia nie są moje ) zrobił je stojąc w granicach administracyjnych miasta. Tak więc mamy tu nie tylko asfalt i beton, ale i "tereny zielone" . A ludzie się do Zakopanego pchają. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Gdy wójt twardo powie, że nowa droga ma być zrobiona do świąt, w jej budowie firmie nie przeszkodzi nawet słup z prądem na jej środku 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 @tom3kb Przecież to zaplanowano. Ta część z prawej strony, to będzie ścieżka rowerowa. Musi być, bo droga z funduszy europejskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 @kondotier ciii ale tak to było zdjęcie jak z Faktu Tam wcześniej jest taka ścieżka dla pieszych i rowerzystów wyznaczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 @tom3kb OK, nikomu tego nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Przyznać się, tylko w święta pakujecie w bęben czy trochę chodzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 @tom3kb Ja, bez jazdy autem lub autobusem, nie dotrę na piechotę do takich widoków. Mogę na nie tylko z daleka popatrzeć. Dobrze, że mogę patrzeć z góry i pod górę. Na zdjęciach z pieszego spaceru, mógłbym dać tylko "szerokie horyzonty" i asfalt pod nogami, lub rozmach przy budowie nowej drogi, dwupasmówki. Na razie wyglądem niewiele się różni od tej co pokazałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Jakoś trzeba te świąteczne kalorie spalić, wieczorne wyjście. Chociaż nie wszyscy się przejmują. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 To zdjęcie to wspomnienie, teraz już śladu nie zostało Księżyc u wszystkich, chyba jednakowy A takie coś ogranicza mój dostęp do terenów rekreacyjnych. Gdyby nie pandemia, za 2 dni miało się odbyć przecięcie "wstęgi". Poślizg na 2-3 miesiące. Ale tam gdzie już jest skończone, wygląda całkiem fajnie. Stara cesarska szosa wiedeńska, nabierze nowego znaczenia.Tylko, że "cysorz" już nią nie pojedzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Ja wczoraj takie czarne to dzisiaj znowu wszystkie kolory 🌈 Na początek mostek w stylu jak na Bagnach w Czystym Niebie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @tom3kb Za to niebo jak w Rebornie 2.52, ale bez poprawki do FF. Nie musisz do strefy jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Sprawdziłem za was, 🍄 nie ma. A przez godzine jak się pogoda zmieniła. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Zdjęcie nie jest moje, zapożyczone z cudzego ( nie zastrzeżone ) portalu w dolnym prawym rogu, ale na tyle atrakcyjne, że zapytam z jakiego europejskiego państwa pochodzi. Zdjęcie aktualne, tegoroczne. A dla tych, którym nie chce się zgadywać, odpowiedź w spojlerze. Spoiler Polska, Beskidy, okolice Ustronia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Lekka zima w Kongresówie 🙂: Powrót do przeszłości - klimatyczny.......... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Moje Granaty z pestek po 3 miesiacach (spokojnie ABW chodzi o owoce). Ciekawe czy wyrosną jak te z internetów 😁 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Zdjęcia zrobione dzisiaj, czyli w pierwszy dzień wiosny. Aż się wierzyć nie chce. Chyba zima zrobiła wyprzedaż 🤥 To co widać, to efekt dzisiejszej nocy. Mrozu też nie brakowało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi