Czujny Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Trzeba przyznać, że screeny robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Twórcy nie za chętnie dzielą się informacjami o tym projekcie, raz na jakiś czas obrazek. Dzisiaj pojawił się krótki teaser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 >7 sekundowy teaser kek. Takie teasery to ja mogę wam codziennie robić. Bo co one pokazują? Gówno. Rozumiem jak by w tych 7 sekundach pokazano coś ciekawego. Płaćcie to łaskawie Wam coś pokażą xDD Niektórzy ludzie mają tak najebane w głowach że szkoda słów. Dla mnie ten mod odpada. Wolę czekać na coś pewnego - OLR 3.0 na przykład. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Czyli... dobrze rozumiem, że nie będzie normalnego zwiastuna, dopóki nie uzbiera się co najmniej 25 chętnych wpłacających po 60 baksów? Dziękuję, postoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 No też nie lubię jak ktoś w modderce tak "wymusza" kasę, co innego jak daje konto i "jak ktoś chce może coś dać". No ale to żeby chociaż coś konkretnego pokazali, a tutaj to na razie jest karmienie po jednym obrazku od wielkiego dzwonu. Ale z drugiej strony w dzisiejszych czasach jest tyle tych różnych inicjatyw w stylu "patronie", że wcale nie powiedziane, że nie uciulają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 1984 - w tym roku polazłem do wojska. Czas jest względny - 7 sekund może trwać 1 godzinę i 41 minut: https://www.filmweb.pl/film/7+sekund-2005-164012 Krótko o w/w "filmie"!: ... wygląda zachęcająco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nowe informacje, jak zwykle aż jeden obrazek, leżę i kwiczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Jest może jakaś przybliżona data premiery tego moda ? Edytowane 19 Marca 2019 przez TwojaStara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jak uzbierają milion dolców od patronów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 TwojaStara: https://www.moddb.com/mods/1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 "Nowe informacje o modzie" Oczywiście zgodnie z tradycją jeden screen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Abstrahując od oczywistych spraw to mam wrażenie, że na tym obrazku jest dokładnie to samo co na poprzednim, tylko od innej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgadzam się z w/w uwagą Sierioży, ten "mod" i ekipa od niego to jakaś ściema https://www.facebook.com/1984mod/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Co do tego moda, polecam wejść na ich stronę na patreonie i zjechać na sam dół - możliwość dotacji w wysokości.... uwaga..... 10 000$ Nawet nie wiadomo, co się dostanie w zamian Ten mod jest dla mnie trochę jak Stalker Areal - porobią parę screenów i będą liczyć na to, że ktoś się nabierze i hajsem sypnie, a jak już lud da, to "modderzy" zabiorą, uciekną i się nigdy więcej nie odezwą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeRu Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Screeny wygladają super i mają klimat wczesnych buildów,jednak do tej pory nie pokazali zadnych konkretów,żadnego gameplayaczy demonstracji mapy itp itd więc jestem do tego projektu sceptycznie nastawiony. Dodatkowa prośba o wpłaty,a raczej wyłudzanie typu "dajcie nam tyle i tyle a pokażemy coś więcej" nie wróżą najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Arni przecież w/w, że to ściema na wyciągnięcie hajsu od naiwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dlatego też napisałem osobiście do GSC w sprawie moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 "Jak kupisz mi dżinsy, to zrobię ci moda" Jestem zły, bo pomysł był fajny... Ale chyba głównie na siebie, bo dałem się nabrać na ten scam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Na stronie moda na moddb od wczoraj zaczęło się odliczanie: Wygląda na to, że 12 kwietnia mają się pojawić jakieś nowe informacje o projekcie. Jak się okaże, że znowu jeden obrazek to kasujemy "temata" moda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Odliczanie się skończyło i ... "spotkanie jutro o 20" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Kolejne 26 sekund w których NIC nie widać..... a kretyni na ModDB i tak dostają erekcji. Banda debili, bo inaczej tego nie nazwę Pod filmem na YT już się wypowiedziałem, co o tym sądzę. Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Arni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 17 minut temu, Arni napisał: Kolejne 26 sekund w których NIC nie widać Ale za to jutro o tej 20 na bank premiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ta, premiera - pewnie nowego linku pod którego będzie można wysyłać "datki", żeby trailera wypuścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Nie chcę się powtarzać ale jak w 3 karty: kto ma oczy z korka, ten daje do worka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Oto na co lud czekał, wszystkie "wielkie" i małe zapowiedzi prowadziły do tego..... @tom3kb nie wiem, zamknij temat czy coś, bo to jest po prostu żałosne już co ten "team" nie robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi