portals Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Pod od PS4, PS3, X1, Steam Controllera też dają. Kwestia tylko który będzie Ci bardziej pasował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jeśli chodzi o konsole to karierę skończyłem na psx 2, a gry to pamiętam - zielono biały ekran monitora, magnetofon, kasetę i śrubokręt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ja na szaraku jeszcze grałem w Colina. Tak graliśmy, że pościerała się guma na manetkach. Przekonaliście mnie tym światełkiem. Mam ładowarkę więc kupię pada Xbox bezprzewodowego i 4 paluszki akumulatory Energizera. I komplet będzie. Dzięki wszystkim za rozmowę ukazanie mi co potrzebuje i ogólnie za zaangażowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 @LordDino, pada do Xboxa można też podłączyć przewodowo. Ma wyjście z przodu, sam tak zrobiłem jak wyczerpały się akumulatorki. Pasował kabel od telefonu. To dobry pad. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 A narobiliście mi ochoty na gry wyścigowe. Powstało coś w stylu Need for Speed Most Wanted?? Bo chciałbym się pościągać i porobić auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Tu masz wszystkie gry z serii NFS - http://www.gry-online.pl/gry-z-serii-i-podobne.asp?ID=135 Osobiście wolę te starsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 @LordDino The Crew dawali za darmo kiedyś, to może i tanio dorwiesz. Fajna ścigałka i taka że ze znajomymi pograsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 A jak zrobić żeby działał pad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Podłączyć do kompa, jeśli nie trzeba dodatkowo jakoś kalibrować to wejść do opcji gry i wybrać go w sterowaniu jeśli jest taka możliwość. Ps. w sumie nie jestem fanem scigałek, z NFS to lubiłem stare Porsche (Wanteda też chyba ukończyłem) ale z gier samochodowych/wyscigów sporo grałem w pierwszego Grida, nawet chyba był ostatnio gdzieś za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 No właśnie nie ma opcji włączenia, pad działa, bo się świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jeśli gra w swoich opcjach sterowania nie ma tej na PADa, to się go nie da wykorzystać. PAD działa, ale jest gadżetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 O jaka grę chodzi? Przeważnie masz w opcjach gry Sterowanie, w nim później np opcję Kontroler i tam wybierasz czy Klawiatura albo Pad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Assasins Creed Rogue jest info za co odpowiadają przyciski na padzie, a nie ma opcji włączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o Wyścigówki to mogę ciebie zapewnić , że działa w 100% w: NFS MW ( 2005 ) Tylko sterowanie jest zepsute. NFS Pro Street , Grid , Grid 2 , Grid Autosport , Dirt 2 , Dirt 3 , Dirt Rally , Project CARS , F1 2010... i tak aż do F1 2016. Jeśli chodzi o twojego Assasins Creed to ( może się wydawać głupie pytanie ) , ale czy włączasz pad'a przed włączeniem gry ? Jeśli nie , to proponuje tak zrobić. Może gra po prostu nie wykrywa pada bo za późno włączasz go ? Edytowane 28 Lutego 2017 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Włanczałem nawet kompa z padem jest odgłos podłączania ale nie ma efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 @LordDino - zerknij tutaj - http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-on-windows/accessories/xbox-controller-for-windows-setup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Może spróbuj z programami zewnętrznymi, jak Xpadder czy X360ce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Co najzabawniejsze pokazuje, że jest podłączony pad ale nie mogę w ustawieniach gry włączyć urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi