cichy Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 KONKURS ŚWIĄTECZNY ! ! ! ! Najprawdopodobniej w najbliższą niedzielę, tj. 5.03.2017 zostanie rozpisany konkurs świąteczny. Dokładny regulamin i zasady zostaną podane w tym samym terminie. Do zdobycia będą 3 tytuły (klucze STEAM). Jest tylko jeden problem: jakie to mają być gry - i tu prośba do Forumowiczów o zgłaszanie ewentualnych propozycji. Takowe prosimy pisać w tym temacie. Najczęściej powtarzające się zostaną zakupione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Escape from Tarkov się liczy? Może jakiś Fallout? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirai Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Escape From Tarkov nie jest na steama... a szkoda bo sam bym zagłosował na niego. Chyba najbardziej obiecujący tytuł ostatnich lat. Może jest szansa by go "wcisnąć"? Civilization 6, CS, Rocket League, Darkest Dungeon, Max Payne 3, Kozacy 2? To z takich moim zdaniem ciekawszych tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Podbijam temat - proszę o propozycje tytułów - nie polegałbym na moim guście - jest okropny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Mafia 3, Sniper Elite ( nie wiem czy nie za drogi), Dark Souls 3, Wiedźmin. @cichy co do tego konkursu będziemy musieli chyba się wstrzymać bo z Rangerem planujemy coś większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 @Allen - Świetnie - ale propozycje tytułów wolałbym znać wcześniej ze względu na planowanie finansów - dlatego temat podbiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) Stalker CoC , Stalker CS , Stalker CoP - proszę Żartuje Proponuję Fallout New Vegas , Fallout 3 GOTY , ( i może tak dla rozluźnienia się przed kolejną wyprawą w głąb Zony , New Vegas czy Waszyngtonu ) jakiś Grid lub F1. Edytowane 3 Marca 2017 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Sniper Elite 1, Serious sam 1 albo 2 (nie 3 bo to nie to samo) i Black mesa ;DDDD xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 A może The Walking Dead Season 3 A New Frontier ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Zalecam serię Mass Effect, tania jak barszcz (plus uszka) a zabawy mamy na WIELE godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 GTA V Fallout 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Tak w klimatach i jak jest taka możliwość to seria Metro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 2 godziny temu, blablabla napisał: Zalecam serię Mass Effect, tania jak barszcz Chociaż gra jest IMHO świetna, to nieszczególnie polecam. Tzn. grać w ME i ME2 można normalnie, gorzej z ME3 - 23 marca 2017 nastąpi premiera Mass Effect™: Andromeda, i (tak przypuszczam) EA wszystkie siły przygotowuje na tą grę, starsze ME już olewając. Objawia się to niestety tym, że chcąc w ME3 przejść wszystkie zakończenia trzeba "gotowość galaktyczną" mieć na poziomie bliskim 100%, min. 90%. A już od jakiegoś czasu serwer, gdzie można było podnieść gotowość bez grania w trybie wieloosobowym (http://n7hq.masseffect.com/galaxy_at_war/) jest wyłączony. Także kilka innych funkcji jest już nieaktywnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 @apg2312 Próg "Wymiernej siły zbrojnej" (Czyli jak to powiedziałeś "gotowości galaktycznej") został zmniejszony z 4000 do 3100 dzięki czemu wystarczą dobre decyzje w drugiej części (nawet nie wszystkie) i mamy dobre zakończenie, a jeśli ktoś chce przejść całą serie a pierwsza część wydaje mu się zbyt drętwa, może od razu zacząć od drugiej (Oczywiście jeśli ma dlc) wtedy zamiast prologu z Kaidanem lub Ashley dostajemy prolog z Liarą a po nim Komiks Interaktywny który pozwala podjąć najważniejsze decyzje z pierwszej części przy czym przypomina wszystkie wydarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 A Asasyny i Warchammery fajne starsze gry i nie zrujnują kupującego. Tak btw. to widać kto w co gra hehehe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Jeżeli chcecie kupować najnowsze gry to proponuje stronę https://www.keye.pl. Sklep sprawdzony i w przypadku problemów można łatwo się skontaktować. Inną tańszą wersją nagrody mogą być ebooki z serii Metro lub Stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakuu Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Może klucz do Call of Duty 4 Modern Warfare ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Może gry solidne, dobrze oceniane ale takie, które w pierwszej kolejności nie są kupowane Ja bym poszedł w zestaw fps, rpg, rts to każdy trafi coś trafi dla siebie Pare tytulów: Metro Redux (2 w jednym) Bulletstorm Wolfenstein New Order Coš z serii Total War, Civilization, Harts of Iron Może coś z XCOM gry turowe są mało popularne ale jakby wpadla za darmo w konkursie to by można przytulić Mniej znane rpgi: Divinity Original Sin Legend of Grimrock cz1 lub 2 Cen nie znam ale jak nadal jak w dniu premiery to można wykreślić W sumie wszystko zaleźy od portfela sponsora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Niestety niektóre gry są niszowe więc nie będą cieszyć się popularnością. Gra ma coś dać graczowi: możliwość przechodzenia gry i za każdym razem mamy różny sposób dojścia do celu, nie nudzi, przekazuje ciekawą historię. Np ARMA3 ale jest niszowa i trudna więc Wiedźmin 3 edycja Gra Roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Wpadłem na pomysł, że mogę od siebie coś dorzucić dla zwycięzcy Konkursu ( aczkolwiek nie wiem, czy trafiłbym w gust ) Tak czy siak, sporo mi się gier zebrało, większość stoi na półkach i się kurzy, mają dla mnie wartość sentymentalną i bym ich nawet nie spieniężył, ale mam też takie gry, które mogą być jako nagroda za wygranie konkursu. Są to gry już Stare, czyli w sam raz coś dla kolekcjonerów. Są zebrane z takich gazet jak Click! / PLAY / CD - Action / Komputer Gry. Painkiller ( Pierwsza część, na dwóch płytach z gazety PLAY 2005r ) Painkiller Overdose / Moja Egzotyczna Farma / Grupa Błyskawicznego Reagowania ( Komputer Gry 2012r ) Postal 2 ( Bez żadnych dodatków, z gazety Click! ) Kozacy : Europejskie Boje ( Świat Gier 2005r ) Fallout 2 ( Click! 2005r ) JUICED Szybcy i Wściekli / Prisoner of War / Rag Doll Kung Fu + parę gierek w wersji DEMO ( PLAY 2008r ) Warlords IV ( Świat Gier 2005r ) Gary Grigsby's World at War ( Click! 2006r ) Tom Clancy's GHOST RECON + liczne wersje DEMO ( Click! 2006r ) Rajd na Berlin Odziały Specjalne ( Click! 2006r ) BLOODRAYNE ( Click! 2005r ) Blade & Sword ( PC WORLD KOMPUTER 2004r ) BATTLE ZONE + DEMA takich gier jak Bloodrayne ( Cd Action 2003r ) + S.T.A.L.K.E.R. Czyste Niebo z CD ACTION oraz Naszywka Radioaktywności Po wygraniu konkursu przez któregoś z Forumowiczów poproszę o adres i na własny koszt wysyłam paczkę z grami. Tylko nie wiem, czy zadowoli to młodych graczy, bo jak sami widzicie są to gry starsze. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 @Agraelszczerze to młodzież nawet nie wie jakie gry były popularne 10 - 15 lat temu. Też mam sporo pudełkowych wersji gier i to nawet nieużywanych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Wstępne Regulamin konkursu : Mod do konkursu bazuję na Stalker CoP. Na mapie (Cmentarzyszko Pojazdów z CoC) zostaną ukryte 3 schowki każdy będzie posiadać inną zawartość. Aby wziąć udział w konkursie trzeba będzie zgłosić to wcześniej do któregoś z administratorów. Celem jest odnalezienie jednego ze schowków i wstawienie screena z nim do odpowiedniego działu. Nagrody będą rozlosowane między 3 pierwszymi osobami którzy wygrają konkurs. Regulamin może zmienić się znacząco. Cytuj Wpadłem na pomysł, że mogę od siebie coś dorzucić dla zwycięzcy Konkursu @Agrael jasne jak ktoś może coś dorzucić wtedy możemy rozlosować więcej nagród. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 @Agrael Genialne nagrody, kuszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 A może zamiast wybierać i prawdopodobnie nie trafić to przeznaczyć jakąś kwotę i zwycięzca sam wybierze co chce i dostanie klucz. Niech wybiera do pewnej kwoty i już: czy to będzie 1 gra czy kilka starszych zależy od zwycięzcy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 @LordDino - pomysł mi się podoba. Jutro przedyskutujemy to na spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi