dave23 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Ten mod ma taki ubogi arsenał? Grałem w kilka SGMów i pierwszy raz widzę żeby Oddział Alfa był uzbrojony w MP5, Kałachy i Chasery😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Witam w Nowy Rok zapewne nie jest zbyt dużo osób grających w ten mod, ale może weterani pamiętają gdzie są narzędzia wojskowe RKB-86u bez nich nie mogę ulepszyć egzoszkieletu w Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia @najdrok nie wiem czy w każdym sgm 2.2 są w tym samym miejscu ale sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Dziękuję - poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Witam, może jeszcze jedna podpowiedź - gdzie jest teleport do doliny mroku, biegam i co znajduje to mnie przenosi po lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia @najdrok W kamieniołomach na Jupiterze. Tutaj: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Witam i kolejna prośba jakie są miejsca spawnu dokumentów w x-18 - znalazłem 2, trzeciego nie mogę odszukać. Na filmikach do których dotarłem miałem nieco inne miejsca spawnu. Zapewne jest kilka wariantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Oj, tego nie pamiętam. Może w każdej wersji SGM jest inny spawn dokumentów. Zerknij na ten filmik: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia BARDZO Dziękuję, ta pasuje minimalna różnica tylko w spawnie dokumentów w sterowni naukowców zamiast na stole to przy drzwiach na szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Witam, dalej męczę ten MOD jestem w wolnej grze i stąd dwa pytanka. Czy jak zabijam zombi na danej lokacji i coś z nich zostaje to jak wracam na daną lokację to jest znowu pełny spawn czy tylko spawnuja się niedobitki ? I drugie czy nowe artefakty mogą być na każdej lokacji czy tylko na Zatonie, Jupiterze i Prypeci i jeśli tak - to są po dwa czy może być inna ilość ? Mam problem ze znalezieniem ostatniego artefaktu w domniemaniu powinien być na Jupiterze (1 mam). Na forum przeczytałem domniemane miejsca spawnu Jupitera JUPITER: Popielisko, Kamieniołom, Zagajnik Anomalii. Znalazłem jak wspominałem jeden i przeczesałem co się dało na Jupiterze ale bez efektu. Będę wdzięczny za każdą podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Witam, sam odpowiem sobie :), może komuś się przyda. Nowy artefakt na Jupiterze ma miejsce spawnu pod Cementownią wejście od strony bajorka. Zombi trzeba zabijać jak najszybciej - z czasem stalkerzy itp ich wykańczają i coraz trudniej ich znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi