kondotier Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Znam to i dla mnie nie jest problemem przeczytać, ale myślałem o odpowiedniku po polsku, dla nie znających rosyjskiego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Gdzie mogę znaleźć fleszkę dla Kostii w Starej wsi...w podpowiedzi jest stojący samotnie świerk....przekopałem całą wieś i nic...proszę o jakąś podpowiedź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 @jerczi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Bardzo dziękuję @daniu za podpowiedź....pozdrawiam...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Mam pytanie czy po skończeniu całej głównej fabuły zostaje freeplay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 @ZwinnyJeśli skończyłeś główną linie fabularną mając niewykonane zadania, to możesz je kontynuować i szukać tych, których jeszcze nie zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Ok czyli zostaje, thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Po zakończeniu zadań linii fabularnej widzę, że @Syrrius ma jeszcze 5 filmików, a w nich nowe zadania. Ciekawe, właśnie toczę bitwę na Zatonie, nie jest łatwo zarówno dla mnie jak i mojego kompa. Ilość wrogów jest olbrzymia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 @smox Od 96 filmiki są już z dodatku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 O jakim dodatku piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Очаг Семьи Tak przy okazji na Zatonie nie musisz nikogo zabijać. Wystarczy założyć maskujący egzoszkielet i wejść do pomieszczenia z teleportem. Inaczej możesz zabijać w nieskończoność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Czyli bez tego dodatku "Очаг Семьи" tych zadań nie będzie? Szkoda. Z tym egzoszkieletem maskującym, to takie niezbyt honorowe zachowanie. Idę tam z kuplami rozwalić towarzystwo, oni walczą, a ja znikam? To nie w moim stylu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Niestety nie. Tyle że musisz rozwalić teleport, inaczej wrogowie będą pojawiać się w nieskończoność...Twoim zadaniem jest przedarcie się do pomieszczenia z teleportem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 No tak, to przestanę zabijać i lecę to tego teleportu. Wytłukę tylko tych co staną mi na drodze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Mam zagryzkę...po otrzymaniu sms os generała, że wyruszył helikopter po Muchę nic się nie dzieje...czekam na Niezbadanych Terytoriach na helikopter i nic..może jakaś podpowiedź w tej kwestii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 @jerczi Pamiętam, że robiłem jakieś zadanie, nie czekałem na Niezbadanych Terenach. Po jakimś czasie dostałem SMS, że helikopter przyleciał i wybrałem się na pożegnanie Muchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Czy spawner do tego moda umożliwia "ożywienie" NPCa? Wziąłem zadanie na radiostację dla Wilka i jak zrobiłem sporo zadań, przy okazji poszukiwania Tolika, oświeciło mnie, że bida zginął przy ataku najmów. Albo czy zespawnowana radiostacja przy braku Tolika zadziała? I czy oddanie radiostacji jest finałem, czy ma dalszy ciąg? Spawner jest w modzie, czy trzeba dodawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) @kondotierNiestety nie ma możliwości ożywienia questowego NPC, sam szukałem rozwiązania. A czy zadziała, to musisz już sam sprawdzić. Co do questów po radiostacji, wydaje mi się, że nie ma już żadnych. Edytowane 17 Lipca 2017 przez daniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 No to zadanie zostanie wisieć. Powinno być tak, że jak NPC poległ przed wzięciem zadania z nim, zadanie nie powinno się pojawić do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Dokładnie... Ja miałem trochę inny problem, jednak i tak będzie mnie prześladować... Nie byłem w stanie go zabić, bo podczas ataku miałem pokaz slajdów i za każdym razem zabijała go Powinność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Mam kilka pytań Gdzie jest desert eagle dla freemana? W spolszczeniu jest napisane że w jakimś domu w rostoku zgubił, ale gdzie dokładnie? Mam zadanie znaleźć kurtkę dla żwawego lecz kompletnie zapomniałem gdzie jej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Pistolet dla Freemana jest w jednym z domów. O, tutaj: Spoiler Kurtka dla Żwawego, o ile dobrze pamiętam, jest na Wysypisku, w podziemiach. Spróbuj tu - trzeba zdjąć właz i zejść na dół: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Przed chwilą podczas grania na jantarze robiąc pomiary z siemianowem zniknął mi hud i nie działa pda, to jest bug? Bo chwilę potem naznaczony wysłał wiadomość że musi się spotkać z kimś w barze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Tak ma być. Idź na zaplecze Baru (będzie Cię to kosztowało dwa batony albo dwa piwa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 4 godziny temu, daniu napisał: @jerczi Pamiętam, że robiłem jakieś zadanie, nie czekałem na Niezbadanych Terenach. Po jakimś czasie dostałem SMS, że helikopter przyleciał i wybrałem się na pożegnanie Muchy. Niestety minęło kilka dni i dalej Mucha nie odleciała...kiedy ten helikopter przybędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi