Junx Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 @tom3kb wspaniałe wiadomości , daleko już w modzie jesteś i czy możesz się podzielić wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 @Junx Trochę już pograłem ale teraz odstawiłem bo Złota Kula kasuje wszystko Ale z tego co przeszedłem (byłem na kilku lokacjach zrobiłem już sporo zadań) to nie miałem na razie żadnych problemów z questami, no i walka z nawet większymi grupami przeciwników jest przyjemna. No i parę osób go już ukończyło tutaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 @Junx - Wersja S2016 to mod z jajami, ale do przejścia w czasie kilku tygodni, bez rwania włosów i rozbijania klawiatury. Jest trochę problemów z wylotami w Martwym Mieście. Ma finalne zakończenie na Zatonie i jest do niego patch, pozwalający na dalszą grę w zadaniu "Ognisko rodzinne". Nie ma @kobal a, aby dał znać, czy będzie dodatek tłumaczył. Z moda usunięto cześć zadań ze schowkami, które w Soliance dawały popalić. Naprawdę warto w S2016 zagrać. Sama przyjemność. Jest zrobiony wpis, w którym jest ranking kto w jakim czasie ja przeszedł. Masz szansę wywalić kogoś z pudła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 @tom3kb oraz @kondotier dzięki za info. Jak skończę gmyrać przy Hybrid'zie to zabiorę się za S2016, zobaczę cóż to za wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Mod fajny ale dużo wylotów, chyba tylko w barze żadnego nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 A jeszcze zapytam, ile broni jest? Coś nowego doszło czy to samo co w OP-2 było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) 20 minut temu, Junx napisał: A jeszcze zapytam, ile broni jest? Coś nowego doszło czy to samo co w OP-2 było? Generalnie - ciut mniej - co w/g mnie jest dobrym krokiem . Ale wszystkie podstawowe jak najbardziej są. Nie spotkałem jugosłowianskich Zastav , serii G3 , róznych wynalazków typu MiniDragunow i pochodnych .W broni gładkolufowej tez nadzwyczaj spokojnie . Edytowane 10 Października 2017 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas7911 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Mam pytanie co do fabuły, czy warto zadzierać z posterunkiem wojskowych z Kordonie ( wytłuc ich trudno a gdzieś mi się obiło o oczy że trzeba szefa obłaskawić wódeczką - jednak u mnie nie da rady zaraz do mnie strzelają choć idę bez broni i nic im nie podpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Lucas7911 - zazwyczaj jak wybijesz do nogi posterunek na Kordonie to on się potem odradza, ma to cel tylko wtedy gdy chcesz zdobyć fanty na poległych, uważaj na wieży jest zawsze ktoś z PK. Omijaj jak nie chcesz walczyć dla małych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas7911 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 A jeszcze jedno pytanie bo wróciłem z podziemi w Agropromie by odebrać nagrody od Sidorowicza i po wyjściu z jego bunkra, co chwila mam wylot ( a do tej pory ani jednego ), niezależnie czy zmienię oświetlenie, chwila gry i wylot w losowym punkcie, nie mogę znalesc folderu z Logami na W ( mam wersję repack WW ) , oczywiście patch wgrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Punkt 1.1: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas7911 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Dziękuje, wyloty związane z powiadomieniem o emisji (coś miałem skopane) wgrałem poprawkę i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 @lucas7911 - Nie ruszaj Kuzniecowa i jego żołnierzy pod mostem. Kuzniecow daje sporo zadań, a za dostarczenie flaszek na urodziny, robi przejście wolnym i już haraczu nie ściąga. Za zadania dostaniesz od niego urządzenie do gotowania artefaktów. Ono za ciebie "myśli", jakie arty dobrać, aby mieć co chcesz. Trzeba się tylko obeznać z oknami urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas7911 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Tak tylko nie mogę się nawet do niego zbliżyć bo od razu strzelają ( tak było od początku gry ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 @lucas7911 Pogadaj z Sidorowiczem. Powinieneś mieć opcję dlalogową o rozwiązywaniu konfliktów z ugrupowaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas7911 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 A widziałem, ok , następna sprawa - dlaczego w dolinie mroku gdy wykonuje zadanie z zabraniem dokumentów i znalezieniem wejścia do laboratorium wzrok mam niewyrażny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Niewyspany? Głodny? Spragniony? Poddany zbyt wysokiej radiacji? Edytowane 14 Października 2017 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 @lucas7911 - a nie idziesz pod most nocą? Wtedy zawsze strzelają. Mówił o tym Kuzniecow w pierwszej z nim rozmowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas7911 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 No właśnie pamiętam z Priboy stroy też było związane z niewyspaniem , ale jak spać?, bo reszta w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Musisz kupić śpiwór- u Sidora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jeśli rozwaliłem kuzniecowa to będę miał jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Problemów mieć nie powinieneś, ale transmutatora artefaktów też nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas7911 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Spiwór=rozwiązanie rozmytego wzroku, a niestety Sidorowicz nie ma takiej opcji, chyba gdzieś to przegapiłem na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Sidor jest jedną z nielicznych - lub bodaj jedyną z postaci - która posiada śpiwór w asortymencie. Wrzuć sejwa - to postaram się pomóc. Edytowane 15 Października 2017 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Albo użyj spawnera który umieściłem w pobieralni: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi