kobal Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 W tym temacie proszę wstawiać screeny z błędami znalezionymi podczas gry w Narodnaja Solinaka 2016. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Brak literki ą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Taki problem z ogonkami przy dużych literach rozwiązał kiedyś @@metek58. Jego trzeba zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 @anatol tak z ciekawości wstaw w załącznik swój plik gamedata\config\text\pol\stable_dialogs_arhara.xml bo wygląda na to, że w pliku jest poprawny tekst: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Plik. https://yadi.sk/d/xWRNtmSC3KGj7T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Nie jestem mechanikiem ani tłumaczem wydaje mi się jednak, że wymyśliłem o co może chodzić. Zaraz będę sprawdzał pliki. Może uda mi się poprawić pliki jednak dla tych osób które grają w tym momencie w Soljankę i zauważą błąd proszę o zrobienie zrzutu i od razu sejwa. Potem proszę o wstawienie tych plików do załącznika. ******************************************************************************** Więc tak po mojemu poprawiłem katalog pol. Jeśli ktoś chce sprawdzić czy będą błędy ą ę itd... ale na razie tylko w dialogach może zrobić kopię swojego folderu i podmienić na mój lub nadpisać pliki. Mam nadzieję, że @kobal nie będzie miał nic przeciwko temu, że udzielam się w temacie... pol.rar Edytowane 19 Czerwca 2017 przez kazik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Błąd w inwentarzu. Powinno być hangarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Na drugim screnie jest napisane:Natknąłem się na bandyty..........,powinno być:Natnąłem się na bandytów ewentualnie bandytę.Tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Wiadomości SMS są składane przypadkowo i bardzo trudno, a wręcz niemożliwe jest to poprawić. Nie ma sensu wstawiać screenów z takimi błędami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) 11 minut temu, smox napisał: Wiadomości SMS są składane przypadkowo i bardzo trudno, a wręcz niemożliwe jest to poprawić. Nie ma sensu wstawiać screenów z takimi błędami. Trochę źle jest to rozwiązane. Widziałem to wczoraj przeglądając pliki skryptów. Znalazłem tylko parę literówek. Jestem za słaby na takie zawody :( i nie chcę mieszać kobalowi w temacie. Jak ktoś chce może podmienić folder scripts na mój oczywiście z zachowaniem kopii swojego folderu !!! scripts.rar Edytowane 20 Czerwca 2017 przez kazik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Kombinezon stalkera wariant 3 ma taki sam opis jak wariant 1 i chyba ma takie same statystyki o ile się nie mylę, a czymś powinny się różnić? Gram na spolszczeniu 002. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 To moje znaleziska Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ja tylko jedno malutkie. Zamiast "i" jest krzaczek. Ten sam błąd jest też w tej niebieskiej wiadomości pojawiającej się na ekranie gdy otrzymujemy questa tylko byłem za wolny żeby zrobić screena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Dnia 22.06.2017 o 16:28, tom3kb napisał: Kombinezon stalkera wariant 3 ma taki sam opis jak wariant 1 i chyba ma takie same statystyki o ile się nie mylę, a czymś powinny się różnić? Gram na spolszczeniu 002. Tak jest niestety w plikach. Wszystkie wersje pancerzy Weteran korzystają z jednego, tego samego opisu. Musiałbym tworzyć całkiem nowe, tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 To raczej nie jest błąd spolszczenia, ale można by to poprawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Niby takie słowo w słowniku jest ale nie powinno być kość? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 @Pure - Nie. To co widać na ikonce, to kiść. Tak nazywa się ta część ręki. Dłoń z kawałkiem kości przedramienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 To nie błędy tłumaczenia, ale sądzę, że lepiej pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Przy próbie zawieszenia na pasie dwóch Kamiennych Jeżozwierzy, cokolwiek komunikat oznacza: Spoiler Edycja: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi