LisU Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Witam takie mam takie pytanie chodzi o to że kiedy użyjemy artefaktu na udźwig np +10 czyli 80 to przy przekroczeniu granicy 70 kg stamina spada szybko. Czy przy tej modyfikacji zwiększającej udźwig jest podobnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 @LisU antyczit na udźwig nie działa. Możesz sobie natomiast poprawić zdrowie. Najprostrze rozwiązanie aby zwiększyć wagę plecaka to spawn Upadłej Gwiazdy (+50 kg) x 6 i masz udźwig z bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) @kondotier podczas gry w momencie z butlami wywala gre i to nie tylko mi niszcząc sejwy po drodze. Podobną sytuacje miał chwilke temu filmister @Stalker76 Edytowane 9 Października 2017 przez LisU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Co do niszczenia save-ów. A był zegarek na ekranie? Albo log błędu jak w pierwszym poście? Bo to znany problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Nie ma zegarka. Niszczy bez względu na ustawienia oraz butan lub tlen znika od tak. więc może ktoś kto się na tym zna by to załatał. Edit; Znika także szybkie używanie pod F Edytowane 9 Października 2017 przez LisU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Jak nie ma zegarka to musicie cofnąć się do któregoś zapisu co był i od niego grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 @tom3kb Problem się zaczyna gdy butle znikają albo stają się niewidzialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Witaj jestem W Dolinie Mroku butle z tlenem mam a propan pokazuje że jest na bagnie a tam go nie ma,znacznik sie nie zgadza nawet jak jestem w tym miejscu gdzie powinienem być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 U mnie były widoczne na statyce i średnich ustawieniach, nie znikały też. może spróbujcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 @tom3kb Ustawienia na statyczne i średnie problem był. Aby znaleźć butle powinno się strzelać wokoło miejsca gdzie powinna być, albo gdzie ją ostatnio zostawiliśmy wtedy się magicznie pojawi. (Przynajmniej ja tak zrobiłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 @Stalker76 Jedna butla jest na dachu tego głównego budynku, ta czerwona. niebieska jest tam gdzie sie idzie spalić stado szczurów, tam jest też szopka i tam stoi niebieska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) A więc tak to powinno wyglądać @Stalker76 Spoiler Spoiler Spoiler A teraz robi się zabawnie Spoiler Spoiler Odchodzimy sobie a po czasie ! Spoiler Spoiler Spoiler Sory że tyle spojlerów i nie w 1 miejscu ale nie umiem xD Edit Jedyna opcja jak od początku nie mamy propanu to spawner (Esc + F1) jeżeli oczywiście go pobraliśmy Edytowane 9 Października 2017 przez LisU 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 @LisU bo takich kwestowych itemów, to się z plecaka na ziemię nie wyrzuca. Jak już chcesz zostawić, to w jakimś schowku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 @kondotier Jak by się dało to bym tak zrobił. Spoiler Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 To po co zabierać coś, co jeszcze potrzebne nie jest? Niech sobie stoi bezpiecznie w tym miejscu, w którym jest, a bierz to dopiero wtedy, kiedy jest Ci potrzebne fabularnie, czyli jak dojdziesz do drzwi labu. Jak nie dajesz rady z wagą, to swoje rzeczy możesz zostawić w jednej ze skrzynek, skoczyć po butle, zrobić co trzeba i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Ja jak już widzę zadanie, że mam przynieść butle albo skrzynki, z bronią, amunicją itp rzeczami to od razy lecę do swojego schowka wywalam klamotów za jakieś 30kg bo trzeba się liczyć, że te fanty będą sporo ważyć i staram się zrobić zadanie na raz. Często jest tak, że te questowe itemy nie mają opcji przerzucenia z inwentarza do skrzynki wiec po kiego je tachać ze sobą po mapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Nie mogę znaleźć swoich fantów, po ukończeniu misji z Andżelą. Oblatałem bagno i nic. Podpowiedzcie, zanurzony w wodzie czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 @_KieŁ_ Z Andżelą planowo rozstajesz się przy moście i wtedy powinieneś iść szukać swoich rzeczy. Też o to pytałem, bo z początku nie miałem kółeczka na mapie. Fanty są w tym bagienku wyżej, po lewej patrząc w stronę wagonika (stojąc za mostem). Pokręć się trochę, kółeczko "wskoczy". Przynajmniej u mnie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Kółeczko mam, tak stanąć na srodku to wychodzi że zanurzony ale nima... @LisU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Szukaj pod krzakiem. Może być słabo widoczny, ale jest na pewno. I po to jest kółeczko, żeby podać przybliżone miejsce, niekoniecznie w samym środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) @_KieŁ_ Mam Spoiler Edit uważaj na anomalie bo pilnuje tego miejsca Edytowane 10 Października 2017 przez LisU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Ja wróciłem parę zapisów wstecz, przybliżone położenie pojawiło się w innym miejscu (bagno z prawej) i tym razem plecak był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Czyli wiadomo, że plecak nie zawsze jest w tym samym miejscu. No i nauczka na przyszłość, żeby jednak te kilka zapisów wstecz trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Tak, nasze rzeczy mogą pojawić się w dwu różnych miejscach, ale za pierwszym razem zawsze z lewej. Są w krzaku, bardzo słabo widoczne, a szczególnie jak mamy szukać nocą, albo w deszczu. Wtedy lepiej pospać i wrócić za widoka. A jak zrobimy zapis i go wczytamy, bambetle są po drugiej stronie, ale nie zawsze tak dobrze widoczne, jak na załączonym screenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 A więc tak - dan cos tam działa na traktory na anomalie z Andżelą już nie! pogadałem z Andżela, ubiłem tuszkany ale nie kumam jak się wydostać? są dwie anomalie tunele do której wejść lub coś innego? I gdzie szukać gościa od zetora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi