Desolate Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @kondotier Tak, gościa z wieży sprzątnąłem. Zrobiłem chyba wszystko co się da w tej remizie, upewniając się jeszcze filmami z przejścia na YT. Granat nic nie daje, wybucha ale wszystko jest na swoim miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @Nuclear Messiah - wersalka nie znika zaraz po wybuchu, ale po jakimś czasie. Zapisz się i wczytaj. Zajrzałeś do wszystkich koszy na śmieci i do budynku za Leninem? Zabrałeś schowek z ubraniem ochronnym z samochodu z budą w remizie? Masz oba Wintorezy? No i najważniejsze, masz lampę i byłeś na maszcie radiostacji i odsłuchałeś wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Użyj artefaktu do teleportacji (F5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desolate Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @kondotier Kosze wszystkie sprawdziłem, w budynku za Leninem byłem, Schowek z ubraniem zebrałem, lampę mam i na radiostacji byłem. Aczkolwiek żadnego Wintoreza nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @LisU - na takie duperele szkoda tych artów, bo jest ich nie za wiele. A strefa anomalna je rodząca dopiero na Dziczy. @Nuclear Messiah - tak przy okazji. Za wioską przemytników przy drodze, jest promieniujący traktor. Możesz, ale nie musisz dostać namiar na schowek w nim. Wszystko zależy czy od tego, czy natrafisz na odpowiedniego trupa. Radzę sprawdzać wszystkie, każdy coś da. Ale nawet bez namiaru schowek zabierzesz. Trochę dalej po lewej stronie drogi koło kamieni biega połamaniec. Jak nie masz w plecaku jeszcze artefaktu Strzęp, z jeziorka, to podejdź do kamieni i tam jest sejf z niedokończonego zadania. Kod 1111 i to co w nim Twoje. Jak już masz art Strzęp, to z daleka trzeba zabić połamańca, bo Ci go zabierze. DODANO: Na tym narożnym budynku naprzeciwko tego z drabiną, pod takimi blachami nad balkonem jest plecak. To schowek który jest znany z innych modów. W nim 1 Wintorez, a drugi na takim gzymsie z boku tego budynku. Spróbuj z budynku z drabiną i teleportem, biegnąc nie po dachy ale murze, doskoczyć na dach tego w Witorezami. A jak się nie da, to tu możesz skorzystać z teleportacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desolate Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @kondotier Spoko, będę w pobliżu to sprawdzę, dzięki. Piwnicę chyba oleje bo mam już dość nerwów, ciekawy jestem jedynie tych Wintorezów bo mam amunicję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 W piwnicy jest art, leczący zdrowie w czasie snu. A jak tam wrócisz, to wersalki powinno nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desolate Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @kondotier Chodzi po powrocie z tego schowka tak ? (upewniam się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Miejsca schowków i wygląd wejścia do piwnicy. Po powrocie powinno być jak na trzecim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desolate Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @kondotier Jak udało ci się tam wejść ? Próbowałem skoczyć z tego dużego budynku z teleportem, ale zawsze spadałem przed tym dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Wena mnie niosła. Teleportuj się poprzez F5 jak na 1. screenie widać plecak, a potem zejdź w dół. Chyba po to są dwa, aby dać radość tym co jakoś doskoczą. Wtedy do plecaka już nie muszą iść, bo drugiego nie ma komu ze względu na jego cenę sprzedać. Chyba tylko Stiopce sprezentować + paczkę kulek, aby miał się w dalszej grze czym bronić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Takie info warto korzystać z krótkofalówki. Po wysłuchaniu komunikatu pojawił mi się taki oto schowek. Jeśli było to proszę o napisanie wtedy ukryje post. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @LisU A wiesz co w nim jest? Zajdź zobacz i pokaż innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) @kondotier wolisz nagranie czy same screeny ? Edit: Spoiler Edytowane 18 Października 2017 przez LisU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desolate Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) @kondotier Sytuacja wygląda tak: Byłem przy traktorze, nie miałem żadnej interakcji ze schowkiem (próbowałem chyba ze wszystkich stron się do niego dobrać), Artefakt ze sejfu zabrałem, Izloma ubiłem. Po powrocie do remizy graty tak jak leżały tak leżą. Za pierwszym razem teleportowałem się do środka piwnicy, ale przez to że klucz do drzwi nie działa a graty blokują wyjście zostałem tam uwięziony. Za drugim razem po wczytaniu quicksave za pomocą teleportu sprawdziłem schowek z wintorezem. Był jeden tylko wintorez hehe Niestety z gratami w garażu nadal nie mam interakcji i tak jak leżały tak leżą. No trudno, odpuszczam sobie tą piwnicę. Tak czy siak dzięki wszystkim za pomoc Edytowane 18 Października 2017 przez Nuclear Messiah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @Nuclear Messiah Zostaw jakiś przedmiot i dzięki nim się teleportuj korzystając ze spawnera. Pojaw sobie art z grupy szklanych i wykorzystaj ich właściwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAC Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Wintorezy są dwa. Be sure. Schowki też są dwa. Jeden pod dachem od strony remizy (tylko z teleportu), drugi na dachu od strony zewnętrznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @Nuclear Messiah - widocznie niecelnie rzuciłeś tym granatem. Musi zostać przy wersalce. Jak ci wpadł do piwnicy, to tylko sobie huknął. Trzykrotnie byłem na obrzeżach. Po rus i po pol jako przemytnik i żołnierz. Zawsze miałem dwa Wintorezy i kanapę szlag od granatu trafiał. A grałem na innych postawieniach moda, bo sobie jednego skasowałem przy innej okazji. Może to sprawa spawnu, a ja miałem farta. Z traktorem, to może natrafisz na trupka. Jest ich rozsianych sporo po lokacji. Oglądaj każdego. Jak chcesz mieć ciekawą znajdźkę w modzie, to idąc z remizy do strażnicy, po prawej stronie znajdź wrak samochodu w anomaliach. Doskocz do niego, znajdź schowek, przeczytaj PDA. I dalej jak Ci powie. @LisU - screen dla innych graczy, bo ja wiem co było w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @Nuclear Messiah chcesz dostać się do piwnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Aktualnie dotarłem do Prypeci i mam problem z zadaniem "Stara śpiewka", zdobyłem fiolkę z środkiem 22 i nie wiem co dalej zrobić. Lalka enigmatycznie podpowiada coś o daniu tej fiolki latającemu teleportowi, ale jak to uczynić nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desolate Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @kondotier Granat był celny na 100%. Z tego co widziałem na filmach to nawet skacząc po tym da się zniszczyć tą wersalkę. U mnie ona jakby nie ma fizyki, jest statycznym przedmiotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @Nuclear Messiah sposób z spawnerem Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 17 minut temu, Attilan02 napisał: Aktualnie dotarłem do Prypeci i mam problem z zadaniem "Stara śpiewka", zdobyłem fiolkę z środkiem 22 i nie wiem co dalej zrobić. Lalka enigmatycznie podpowiada coś o daniu tej fiolki latającemu teleportowi, ale jak to uczynić nie mam pojęcia. Normalnie wejdź w ten teleport, a raczej stań na jego drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @smox robię tak jak piszesz w pomieszczeniu z szkieletem są trzy kulki po wejściu w którąkolwiek teleportuje mnie na zewnątrz i nadal mam środek 22 w inwentarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Powinna tam być też notatka. Jak został, to trudno, nie jestem pewien, ale chyba nie będzie już potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi