Ranger801 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Wszystkie problemy proszę opisywać teraz w odpowiednich do tego działach, linki poniżej: https://stalkerteam.pl/forum/480-problemy-fabularne/ https://stalkerteam.pl/forum/481-problemy-techniczne/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 No wreszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dnia 5.12.2017 o 12:33, kondotier napisał: Jest wstawione finalne spolszczenie. Na razie można pobierać go stąd. https://stalkerteam.pl/topic/10471-złota-kula/?do=findComment&comment=120509 Dla już grających wskazana nowa gra, choć niekoniecznie. Witam.Chciałem to ściągnąć ale pisze mi że nie mam uprawnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 @tybet64 - napisz na PW do któregoś z adminów, bo tutaj mogą przeoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 kondotier Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 @portals - też miałem taki błąd przy pierwszym uruchomieniu moda. Już dokładnie nie pamiętam szczegółów, ale to chyba jest powiązane z grażdanką i naszym windowsem. W każdym bądź razie albo po Ponów próbę, albo Kontynuj mod ruszył i więcej już się ten komunikat nie pojawiał. Nawet po ponownej instalacji moda. A tu kilka screenów z ponownej gry. Jak bez czitowania skoku zabrać art Kryształ z dachu przystanku autobusowego, kiedy skrzynie pospadały. Trzeba skompletować Zaporożca i nim podjechać. Podstawić go tyłem w miejscu gdzie przystanek najniższy. I wspomóc się noszonym wdziankiem. A tu takie jak niektórzy mówią, "klimatyczne". Spoiler Dużo screenów ze śmigłowcami, ale akurat one stały się atrakcyjnymi na tych ujęciach, gdy słoneczna pogoda dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 PODBICIE TEMATU. We wpisie są podane linki do najnowszych patchy. Łącznie z tym który usuwa ważnego buga na MW. Dobrze by było aby te patche znalazły się w #1 moda. Poniżej wpisu @kazik, dałem tłumaczenie ich opisu. Czy znajdzie się w #1, to sprawa aktualizującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 @kondotier A nie będą się gryzły z polonizacją, jeśli są zmiany w zadaniach to może i w tekstach? Także nie wiem czy dodawać. Chyba, że dopiszę, że na własną odpowiedzialność bo nie testowane z wersją PL moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 @tom3kb - stare zapisy wywaliłem, na nowych jeszcze nie zrobiłem DM, tak że nie jestem w stanie sprawdzić. Ale sądzę, że dialogi do tego zbugowanego zadania były w skryptach, tylko wylot nie pozwalał na ich uzyskanie. A teraz skoro robimy to rozszczepieniem artów, to na teksty wpływu mieć nie powinno. Może ktoś, kto już jest dalej niż MW, zrobi sobie kopię gamedaty, wgra patcha i tak wyjaśni sprawę. PILNE PODBICIE. @tom3kb - Sprawdziłem tego patcha 3.4.3 i spowoduje on, że wstawione nowe dodatki, ale też przez zmiany tylko parametrów technicznych w plikach przetłumaczonych, nazwy będą w robalach. Nie wiem, czy @smox jest aktualnie w stanie nanieść poprawki w spolszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Jak rozumiem to do zrobienia jest patch 3.4.3. Czy to jest oficjalny patch? Gdzie go można znaleźć, bo na ap-pro nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Tutaj w #1 poście @kazika: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 @smox Ja nawet tych patchy na oficjalnej stronie moda na AMK nie widzę https://www.amk-team.ru/forum/topic/13526-zolotoy-shar-zavershenie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 No właśnie. Więc pytanie do @kazika - skąd wziąłeś te patche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Trzeba @kazik przepytać, bo to on znalazł. W pliku tekstowym opisującym zmiany, na dole jest takie coś: AUTHOR: 13stalker13 ------------------------------------------------ ap-pro.ru 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Wszystkie łatki (powyżej 3.3) od towarzysza 12stalker12 z ap-pro.ru są zrobione przez niego i NIE są oficjalnymi łatkami autorów modyfikacji. Sam w poniższym poście o tym mówi: Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Dzięki, no to wszystko jasne. To co robić? Tłumaczyć ten patch 3.4.3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Oficjalną, najnowszą łatką jest patch o numerze 3.3 (wg strony macierzystej moda na AMK podlinkowanej wcześniej przez Tomka). Resztą jakichkolwiek innych łatek nie zawracałbym sobie na razie głowy - chyba że pojawią się na ów stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Za wyjątkiem tej poprawki, która pozwoli na MW wziąć zadanie na współpracę z wojskiem i uzupełnienie podpowiedzi lalki na 8 sejfów, pozostałe wg. mnie to kosmetyka, nie zawsze w dobrą stronę. Np. tylko dobre serki dla lalki. Te dotyczące amunicji 9x39, przynajmniej dla mnie są zbędne, bo w tym modzie kałach 47 z optyką i podlufowym, krótka strzelba i Sajga wystarczą za wszystko. Jako ciekawostki można używać psikarabinu, a później laserowego. @smox - sam zdecyduj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zrobię tak jak radzi @Anton Gorodecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Czyżby ta zapowiedź oznaczała nową wersję Złotej Kuli ? BARDZO bym się cieszył Edytowane 24 Stycznia 2018 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 @kazik - Musisz obejść się smakiem, bo ten mod ze Złotą kulą ma tylko wspólnego autora. To odrębny mod. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwis Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 No i skończyłem. Bardzo dobry mod, ciekawa końcówka. Wielkie podziękowania za pomoc dla @kondotier 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 @andwis - A w Złoty kufer grałeś? Jeśli nie to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwis Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 W dniu 29.01.2018 o 19:06, kondotier napisał: @andwis - A w Złoty kufer grałeś? Jeśli nie to polecam. Właśnie skończyłem "Złoty Kufer" i dziękuję za polecenie tego moda. Przyjemnie się grało choć nieopatrznie wypiłem jedną z butelek questowego wina (na zdrowie). Teraz chciałbym zagrać w drugą część Złotego Kufra, ale nie potrafię pobrać patcha nr 3 z linka w pierwszym poście, ani z Twojego opisu. Mój rosyjski z podstawówki trochę zardzewiał:) Poradzisz coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) To pytanie powinieneś zadać w w wątku: Pod linkiem wskazanym w pierwszym poście nie ma tego patcha. Pobierz ode mnie:https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZL17R7Z53xofguIBx4oLXammU5YWzRI3IrX Edytowane 10 Lutego 2018 przez kazik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi