Gh0sTp Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Wracając do tematu niebiesko-fioletowych postaci, okazuję się że zmienione nazwy 3 folderów odpowiadają za postacie towarzyszy Leny. Natomiast jej plecak orz kabury na broń+ hełmy stalkerk są dalej na niebiesko. To jakby ktoś pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 @Gh0sTp To dziwna sprawa, bo ten problem występuje tylko u Ciebie. Wielu grało i bez fioletowych. W takim razie w katalogu gdzie dokonywałeś zmian, powinien być jeszcze jeden w grażdance. Cały katalog, albo tylko jakiś plik. Jak go wyłapiesz, daj znać, któryś z tłumaczy moda przerobi to na robaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 @Gh0sTp Po tym jak spotkasz niebieskie postacie, wyjdź z gry i podeślij loga. W nim gdzieś będzie napisane jakich tekstur nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Proszę, chwilę po spotkaniu. xray_jakub.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Oto spis wszystkich brakujących tekstur: Spoiler amik\weapons\btr\muzzle 6ways1 amik\weapons\btr\muzzle 6ways2 amik\weapons\grishik\357mag amik\weapons\grishik\45 amik\weapons\grishik\50_ae amik\weapons\grishik\5x45x39 amik\weapons\grishik\5x45x39_00 amik\weapons\grishik\5x45x39_01 amik\weapons\grishik\5x56x45 amik\weapons\grishik\5x56x45_00 amik\weapons\grishik\5x7x28 amik\weapons\grishik\6x5x50 amik\weapons\grishik\7x62x25_0 amik\weapons\grishik\7x62x25_1 amik\weapons\grishik\7x62x25_2 amik\weapons\grishik\7x62x25_3 amik\weapons\grishik\7x62x25_4 amik\weapons\grishik\7x62x39_00 amik\weapons\grishik\7x62x39_01 amik\weapons\grishik\7x62x39_02 amik\weapons\grishik\7x62x39_03 amik\weapons\grishik\7x62x51_1 amik\weapons\grishik\7x62x51_2 amik\weapons\grishik\7x62x54 amik\weapons\grishik\7x7x57 amik\weapons\grishik\7x92x57 amik\weapons\grishik\9x18_1 amik\weapons\grishik\9x18_2 amik\weapons\grishik\9x18_3 amik\weapons\grishik\9x39 amik\weapons\shells_12x70 amik\weapons\shells_ak amik\weapons\shells_ak_01 glow\glow_anamorphic map\map_l15u_pripyat_und act\ŕńt13rs_gear act\ŕńt13rs_black Ja na razie nic z tym nie zrobię, nie mam nawet tego moda pobrane. Możesz sam zobaczyć jakie są tam błędy w nazewnictwie. Najważniejsze są te dwie ostatnie, to one właśnie odnoszą się do NPC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 znalazłem oba pliki w oryginalnej wersji gamedata, i brakuje ich w obecnie zainstalowanym. Dodam je i zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 @Gh0sTp W logu znalazłem nazwy plików grażdanką Шайка Лены = Szajka Leny. Linie loga 2202 i 2203. Czy to te co znalazłeś? Ta nazwa jest przecież też "zrobaczona" w 1 części moda. A dodanie tych plików grażdanką nic nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 @kondotier w takim razie, nie mam pojęcia gdzie leży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 @Gh0sTp Zobacz w tym katalogu w którym już zmieniałeś nazwy na robaczki, czy nie masz jeszcze jakiegoś grażdanką. Możliwe, że u mnie win go przeczytał, a u Ciebie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) jest jeden folder w grażdanką i nazywa się Долг, oprócz niego wszystkie pozostałe są w porządku Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Gh0sTp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Bez moda na kompie nic nie poradzę. Zapytaj na PW smoxa, może on ma moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus47221 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Witam po raz setny chyba :). Pamięta może ktoś z was jeszcze gdzie był schowek sojuszu o którym PDA mówiło: „Korpus zielonego ślimaka znajdującego się na moście.”? Sprawdzałem chyba wszystkie mosty na Jupiterze, ale za nic nie mogę go znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Aktualnie gram w tego moda to ci podpowiem. Jak mniemam chodzi o schowek, który znajduje się na czole pociągu. Można zeskoczyć na lokomotywę z mostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus47221 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 O Boże, jak mogłem na to nie wpaść. Dzięki Ci @Agrael. Dostałem mindfu**a i myślałem ze będzie to na moście, a nie pod. Dzięki wielkie i miłej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus47221 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Panowie, mam takie szybkie pytanko. Odzyskujemy kiedyś sprzęt zabrany nam po zestrzeleniu nas na Jupiterze i uratowaniem przez zweryfikowaną Klaudię? Pomogłem w odparciu ataku bionikow na naszego braciszka. Nie wiem czy zbierać hajs i kupować nowy set czy dalej lecieć na AKSU XD. Obecnie ratuję Bąbla z rąk Szurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Niestety nie odzyskuje się ekwipunku. Też mnie to bolało, ale doświadczenie z innych modów nauczyło mnie, że nie ma się czym przejmować, bo będzie czas na zdobycie lepszego szpeju. Po tym wydarzeniu zbieraj pieniądze ( najlepiej sprzedawać zebrane artefakty + wpadnie kasa z zadań ) i znów inwestuj w ekwipunek. Naszego bandytę ratuje Lena, a Klaudia jedynie się nim opiekuje przez krótką chwilę by doszedł do siebie. W przyszłości będziesz mógł się odwdzięczyć Klaudii - o ile podejmiesz właściwą decyzję w pewnym zadaniu. Ja jeszcze moda nie ukończyłem, ale to jeden z lepszych w jakie grałem ------------ Mam problem z zadaniem " Eksperyment Leśnika ". Ustawiam skaner w wyznaczonym miejscu i czekam minimum godzinę aż zbierze informacje. Po tym czasie teoretycznie można go zabrać i odnieść Leśnikowi. Problem polega na tym, że za każdym razem nie zalicza mi zadania. Skaner ustawiłem o 19:00 i zabrałem go o 20:15, 20:30, 20:44 - za każdym razem nie zalicza zadania. Nie wiem gdzie popełniam błąd. Oto rozmowa z Leśnikiem podczas wzięcia zadania: --- I po problemie. Próbowałem wiele razy i w końcu się udało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Ostatnia rozmowa i koniec przygody. W tym modzie nie gramy bohaterem, który próbuje zbawić świat od złego, a zwykłym stalkerem, który jest bandytą i ma swój własny pogląd na życie w Zonie. Mimo wszystko został wciągnięty w wir wydarzeń i musimy dokonywać często niełatwych wyborów. Nie trzeba się na wszystko zgadzać i potulnie wykonywać rozkazy. To od nas zależy jak wykonamy powierzone nam zadanie. Mod tak samo jak druga część serii posiada wygodny system teleportów - dopiero po przejściu na freeplay trzeba niestety po zonie podróżować pieszo ( a biegania trochę jest ). Dodatkowo do zdobycia mamy ciekawe osiągnięcia ( pozytywne lub negatywne - wszystko zależy od naszych wyborów ). Mnie nie udało się skomplementować wszystkich, chociaż w fabule postępowałem słusznie. Nie miałem ani jednego wylotu podczas gry tak więc pod tym względem również grało się przyjemnie. Ogólnie to moją przygodę z tą serią zacząłem dość dziwnie, bo od 2 części i teraz udało mi się ukończyć 3. " Prypeć, Czas Rozliczeń " cały czas czeka w kolejce i chyba jeszcze poczeka, bo czas na Ostatniego Stalkera. Cóż..Jakbym miał ocenić III część to wypadła według mnie świetnie i dałbym mocne 8/10. Moje statystyki: Spoiler Ekwipunek: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 To co pokazałeś na screenie, to jedno z zakończeń. Można mieć jeszcze inne. To zależy od poprowadzenia dialogu ze zwyrodniałym "tatusiem". W temacie dałem screena z innego zakończenia. Obaj bracia ze swymi dziewczynami siedzą w gastronomie koło Diabelskiego Młyna. @Agrael jak powtórzysz grę rozmowy z ojcem i inaczej ją poprowadzisz, to dostaniesz jeszcze kawałek gry. Tylko pilnuj przyszłej szwagierki, bo ma samobójcze ciągoty. https://stalkerteam.pl/topic/10780-czas-sojuszu-więź-czasów-3-część-serii/?do=findComment&comment=123724 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Gość (główny bohater) jest spoko, żadnych kretyńskich ciągotek do szwagierki, tak samo ojca nie lubi jak jego brat, nie ważne kto wychował bo krew nie woda, się dogadał z bratem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Czyli trochę się pośpieszyłem, ale niestety odinstalowałem moda zaraz po tym zakończeniu. U mnie dialog z ojcem był taki sam co ciebie, ale nie godząc się na opuszczenie Zony lądowałem przy ognisku obok brata, Leny i Siesy. Żadne nowe zadanie się nie pojawiło więc zrozumiałem, że to definitywny koniec moda. Właściwie to moda można zakończyć już po zniszczeniu Świadomości-Z, ale po co skoro jeszcze zostało sporo zadań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Witam, link do "spawnera" z pierwszej strony nie działa. Proszę o działający link jak można. Jak się uruchamia spawnera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) http://trainer-engine.ru/load/chity/vremja_aljansa_3_svjaz_vremen_spavner/1-1-0-138 Ссылка на спавнер недоступна в силу токсичности его автора. Zsyłka niedostępna z powodu dużej toksyczności autora. Ale - 02.12.2018, ss.11: https://cloud.mail.ru/public/AEcw/ByevFj3kp i : Спавнер - Связь Времён (Время Альянса 3) (1).7z Edytowane 6 Marca 2019 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 @Piterrrrr Nie psuj sobie gry używając spawnera. Naprawdę jest niepotrzebny. Wszystko co potrzeba dostaniesz od moda. Trzeba tylko wykonywać zadania poboczne i wybierać np. w nagrodę nie pieniądze a schowki. Są bogate i masz kawałek gry więcej. Zwróć też uwagę, że opcje wyboru odpowiedzi masz w kolorach. Zielony to najprostsze rozwiązania, najmniej korzystne. Tak że sam decydujesz o tym, jak ułożysz sobie grę. I od wyboru tych odpowiedzi zależy jakie osiągnięcia dostaniesz od moda. Sam o nich nie zdecydujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Chciałem się trochę pobawić w tą grę dlatego chciałem spawnera. Jednak coś jest nie tak. Dopisuje w steamie opcje uruchomienia "-dbg", kopiuje te pliki z linka do spawnera. Uruchamiam grę, wczytuje sejwa, wciskam eskape, naciskam "S" i nic się nie dzieje. Proszę o pomoc co robię nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Nie wstawiam spawnerów, to nie wiem jak je uruchamiać. A ten mod jest sam w sobie "do zabawy", więc jak chcesz się bawić, to graj uczciwie. Z czasem GG złodziejaszek nauczy się okradać, to się "dorobi". Tylko na początku wygląda to mizernie, ale z czasem to lepiej zwiększyć udźwig, bo nie uniesiesz znalezionego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi