kamilion16 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Kondotier doceniam twoją pomoc , obejrzałem już wszystkie filmiki co wstawiłeś i wierz mi że nie ma tam nic o tym jak po zrezygnowaniu z poszukiwań księgi samemu znaleźć artefakty.Być może popchnę fabułę do przodu bo wiem już jak robić aby artefakty się respiły w danej lokacji.Dzięki temu zebrałem aż 5 blasków księżyca.Nie wiem tylko w której anomali pojawia się świetlik , ale może dadzą go z pobocznego zadnia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Nie ma itemów, jak się nie wzięło zadania. Bo po tych samych miejscach chodzimy przy innych zadaniach. No i itemy pojawiają się losowo. Pamiętam jak szukałem jakiegoś itemu, który miał trzy różne miejsca spawnu. Na dodatek to był jakiś mały przedmiot, widoczny jak się podchodziło z odpowiedniej strony. A jak potrafisz sobie pomóc, to dobrze. Mody jednych lubią, innych nie. Tak bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Kochani co za dureń wymyślił tą modyfikację,ja na niej zęby z nerwów zedrę mod fajny ale i dla ludzi cierpiących na shizofrenię paranoidalną.bardziej chorej modyfikacji jeszcze nie ogrywałem ale nie odpuszczę skończę ją tak jak obiecałem na lajwach czyli na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 @Stalker76 - Lekki, łatwy i przyjemny, to był Mario. Nie każdemu odpowiadają takie mody jak ten. Nie jesteś pierwszym, który na nim psy wiesza. Ale mogę cię zapewnić, że Prypeć - Czas rozliczeń i Więź czasów, mimo całej złożoności są inne w rozgrywce. Ale szukania i rozgryzania zagadek nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Witaj,dzięki za info,mam nadzieję że ukończę tego moda i wezmę się za resztę.Mod godny polecenia ale tak jak mówiłem dla świrów do kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Dlaczego od razu dla świrów? Zobacz w temacie, ilu go ukończyło. Wszyscy są świrami? To mod dla wytrwałych i skrupulatnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja nie mam tu zamiaru nikogo obrażać,każdy z nas ma swój slogan co do gadania,wczoraj to już myślałem że wyjdę z siebie na streamie,ale jakoś udało się zrobić co miałem zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Linki z pierwszej strony są nieaktualne do rus wersji moda więc zamieszczam aktualne: mod: https://yadi.sk/d/6Hv1JgDo3MPdNX http://www.unibytes.com/cIUrmbDlEmcLqw-Us4P3UgBB fiks do w/w moda tzw. kumulatywny: https://yadi.sk/d/h0TtD56t3MPdQn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Linki z dopiskiem Full z naszego serwera, zawierają moda i spolszczenie od razu. Są aktywne i wystarczy z nich pobrać, wypakować i nałożyć na podstawkę. Tak że linki na rus strony są całkowicie zbyteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolQ Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Link do spolszczenia nie działa. Proszę o re-up. Można stosować save z I części serii, coby ekwipunek mieć, czy od nowa zaczynać historię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 @lolQ Przecież to zupełnie inny mod to jak ci ma w nim save działać z poprzednika. A jak grasz w Battlefielda i skopiujesz save do Call of Duty to możesz grać na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolQ Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 @tom3kb w pierwszym poście jest info, że można doinstalować do Iszej częscie trylogii rozszerzenie w ten mod. Chyba, że źle zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 @LolQ To jest teraz błędna informacja jeszcze z początków powstawania moda Kiedyś ten mod nazywał się też Gladiator 2 i jak go twórcy robili to w pewnym momencie dorobili część moda tak, że całość składała się z dwóch części i to o to chodziło z tym, że grałeś w pierwszą część moda potem w drugą. Później cały mod został nazwany Czas Sojuszu (Czas Sojuszu=Gladiator 2 cz1 + Gladiator 2 cz2). Ogólnie to jest pierwszy mod z trylogii, choć fabularnie jest 2 modem serii. Mam nadzieje, że rozjaśniłem Myślałem, że chciałeś wrzucić zapisy z pierwszej części trylogii Prypeć.Czas Rozliczeń. Czas Sojuszu. Prolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 @LolQ - Czas Sojuszu jest tak zrobiony, że o wyposażenie się nie martwisz. Jesteś członkiem sojuszu i zleceniodawcy zadań dbają o to, abyś wyposażenie miał stosowne do wykonywanego zadania. Po wykonaniu zadania sprzęt zwracasz i zostaje Ci to co po drodze znalazłeś. Ale przy następnym zadaniu może to być całkowicie nieprzydatny balast. Tylko zbierane figurki ciągną się przez wszystkie zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Panowie bracia. Nie mogę znaleźć narzędzi dla mechanika. Obszukałem cały Bar i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 @tybet64 Może to pomoże: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Dzięki wielkie. Znalazłem. Teraz mam problem z ochroną Supermena(tego doktorka w Parowie). Na filmie mutasy atakują całymi stadami a u mnie muszę za nimi ganiać bo żadem nie chce podejść. Specjalnie ściągam je w to miejsce gdzie stoi ten doktorek ale dziki wracają się ze 20 metrów od tego miejsca, jedynie snorki są odważniejsze i lecą za mną do końca. Tylko że to nic nie daje bo doktorek cały czas "robi pomiary". Już nawet emisja była a ten nic, tylko "robię pomiary". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 @tybet64 Wyjście na pomiary 26 min. Rozpoczęcie pomiarów 28 min i 29 min. https://www.youtube.com/watch?v=xV_0r7xlaN0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) O to chodzi że u mnie nic takiego się nie dzieje. To ja ganiam jak głupi za mutasami. Jak podejdę bliżej to lecą kawałek za mną i się wracają. Jednego snorka udało mi się zwabić w miejsce pomiarów a i to musiałem kilka razy podchodzić i uciekać. Dziki w ogóle nie chcą mnie gonić. Chyba dam sobie spokój. Edytowane 25 Listopada 2018 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 @tybet64 Za łatwo rezygnujesz. A postrzelaj do mutantów z odległości. Albo powtórz grę od wzięcia zadania w tartaku. Dawno grałem w tę część moda, to z pamięci nic nie podpowiem. Ci co kiedyś moda zaczynali, zawsze kończyli, czyli że się zadanie da wykonać. Graj i . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Popróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Próbuje znaleźć figurkę dzika w mrocznym parowie, ale nie mogę. Sprawdzałem każdy kamień, jak i po poradniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 @Gh0sTp Tu masz poszukiwania wszystkich figurek. https://www.youtube.com/watch?v=NbO7qnWNs-I Dzik w 2:20. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 @kondotier a jeszcze jakbyś mógł mi napisać, czy alfa bioniki mają PDA z elektronicznym portfelem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 @Gh0sTp Za długa przerwa od gry w moda, aby takie duperele pamiętać. Może ktoś kto niedawno grał, Ci odpowie. Ale do czego Ci to potrzebne? Jakieś zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi