Allen Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Co do broni :D to radzę ci zdobyć jak najszybciej figurki dla kolekcjonera a dostaniesz niespodziankę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Allen, miałeś rację po skolekcjonowaniu figurek,dostałem od Trio super prezent.warto było się natrudzić. Wielkie dzięki za podpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakoszx Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) mam problem wywala mi przy wczytywaniu i wyskakuje coś takiego Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH Nazwa aplikacji: xrEngine.exe Wersja aplikacji: 1.6.0.2 Sygnatura czasowa aplikacji: 4b275197 Nazwa modułu z błędem: xrCore.dll Wersja modułu z błędem: 1.6.0.2 Sygnatura czasowa modułu z błędem: 4b25fc61 Kod wyjątku: 4000001f Przesunięcie wyjątku: 0001e12e Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje 1: e013 Dodatkowe informacje 2: e013415831f7172c04194229d232424f Dodatkowe informacje 3: 68ad Dodatkowe informacje 4: 68ade93d5b5bcf3e0f97bdb4ab174fde pomoże ktoś? już nie ma tego zato mam niebieski ekran jak dochodzę do tego gościa co mam iść, dziwne trochę ale to chyba moja grafika protestuje. Podpis problemu: Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje o problemie: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8004410010 BCP2: FFFFF88004C27000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 000000000000000D OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 poprzedni problem był przez to że miałem już moda znikną po zainstalowaniu gry na nowo, posiadam oczywiście oryginał Edytowane 14 Marca 2014 przez smakoszx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Czyli już wszystko jest ok czy dalej coś nie tak ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakoszx Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) no teraz jest blue screen, i to bardzo dziwne, bo włącza się zawszę w jednym miejscu, jak podchodzę do gościa po pierwszą misję, co się pokazuje jest wcześniej napisane o ten: Podpis problemu: Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje o problemie: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8004410010 BCP2: FFFFF88004C27000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 000000000000000D OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 Edytowane 15 Marca 2014 przez smakoszx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 0x116 error lubi wywalać gdy coś nie gra ze sterami grafiki masz najnowsze sterowniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakoszx Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 najnowszych raczej nie, ale napewno wszystko sprawne, bo wcześniejszy stalker działał a też miał moda dość dużego, jest opcja taka że z tym modem stalker ma dużo większe wymagania? jeśli tak to była by wina mojej karty zintegrowanej z moim kalkulatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Odpal znowu tak abyś miał błąd potem kombinacją klawiszy CTRL+V wklej tutaj to co ci stalker skopiował do schowka to wtedy zobaczę co nietak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Odpal znowu tak abyś miał błąd potem kombinacją klawiszy CTRL+V wklej tutaj to co ci stalker skopiował do schowka to wtedy zobaczę co nietak u Ciebie. Tylko problem jest w tym, że on ma BlueScreena więc to nie jest wina gry, tylko coś z systemem. najnowszych raczej nie, ale napewno wszystko sprawne, bo wcześniejszy stalker działał a też miał moda dość dużego, jest opcja taka że z tym modem stalker ma dużo większe wymagania? jeśli tak to była by wina mojej karty zintegrowanej z moim kalkulatorem Nie znam sie za dobrze na modach stalkera, tak jak mówiłem bład 0x116 jest spowdowany problemami ze sterownikami bądź z samym układem graficznym także tutaj bym szukał przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakoszx Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) dokładnie tak jak Allen napisał, mam BlueScreena, popatrzę w takim razie i poszukam nowych sterów do karty może coś to da dzięki, napiszę jak coś się zmieni sterowniki mam aktualne, może grafika pada i tyle, pytałem już ale zapytam jeszcze raz, stalker z tym modem ma większe wymagania? Edytowane 15 Marca 2014 przez smakoszx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Wydaje mi się że, tak sądząc po ilości skryptów i nowych textur w modzie, co do twojego problemu popatrz temperatury karty może sie przegrzewa a także jak sie trochę znasz wyjmij kartę i pooglądaj (kondensatory) ją możliwe że coś się przepala albo już sie przepaliło, problemów może być mnóstwo spotkałem się również z tym że zasilacz poprostu był za słaby no ale to już kwestia spojrzenia na to nie pisania przez internet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakoszx Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) zapomniałem napisać że to laptop, a karta jest zintegrowana, i3 2x 2400, 4gb ram, więc niewiele w nim poszperam, grafika teoretycznie zabiera mi 320 M ramu win7 64bit, z grami sobie nie radzi prawie wcale, ale stalkerowi daje lub dawał rade Edytowane 15 Marca 2014 przez smakoszx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) No to trochę sie wyjaśniło, właśnie zintegrowane karty nie nadają się do gier także prawdopodobnie jest za słaba :) Edytowane 15 Marca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakoszx Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 dzięki, już nie męcze, poszukam innego moda, może coś znajde że będzie śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Czy ktos wie co trzeba zrobic w misji "Dziwny wirus"? Ochraniam naukowca , choc mutanty nie sa skore do ataku , no chyba ze sie je zacznie draznic. Naukowiec(Superman) zaczyna pomiary i mowi- taking readings. Po tym czekalem nawet cala dobe(czas gry) i nic.Nawet emisje przezylem dziki dragom. Zabilem mutanty- snorki, dziki i dalej nic. Ciagle sie spawnuja, naukowiec jak siedzial tak siedzi dalej i nic. Czy trzeba cos zrobic w tym czasie? Mod ogolnie dziala bardzo stabilnie. Gram na full wersji z fixem ispolszczeniem...any help :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie pamiętam dokładnie tej misji jakbyś dał screena bym sobie przypomniał :) , najczęściej takie problemy rozwiązywałem poprzez save przed wzięciem misji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 zabilem wszystkie mutanty- snorki i dziki. pobiegalem troche po okolicy i nic.zreszta snorki i dziki zabilem wszystkie chyba z piec razy.co chwila maja spawna. probowalem wczytac przed podjeciem misji z quicksave "twardego"tez ale nadal bez skutku. naukowiec jak siedzial z tym miernikiem od wirusa tak siedzi dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dziwne, nikt wczesniej nie miał takiej sytuacji, ze wzgledu na dopracowanie moda. Jedyne co mogę Ci podpowiedzieć, to ponowne wejście na lokację. Bo cofanie się w zapisach, nie da nic.Chociaż, raz mozesz spróbować, od zapisu sprzed zadania na pomiary. Jak nie zaskoczy, zaczynaj od teleportów w Barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ok, spróbuję. Później dam znać jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winter_night Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Możecie wrzucić tego moda inny serwer, bo z yandexa pobrać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal488 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Podeślijcie jakiś działający link do pobrania tego moda bo nie idzie tego ściągnąć Przy próbie ściągnięcia wyskakuje info- Przekroczył limitu pobierania pliku.Pobieranie plików jest zabronione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Link do wersji full nie działa mógłby kiedyś ktoś odswieżyć. Próbowałem pobrać pierwszą część ale do niej znowu nie ma linków do fixów. Więc przydałaby się ta wersja FULL i byłoby po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Od kilkunastu dni, linki do pobrania prawie wszystkich modów z rus forów, są martwe. Nawet pobierane przez Yandeksa.Tam u nich, chyba nastąpiła jakaś blokada forów społecznościowych.Możliwe, że tylko zarejestrowani na nich, maja taki dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1981 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Dzięki za wyjaśnienie.Witam. Pobrać można migiem przez torrenta. Oto sam torrent - http://www.mediafire.com/download/5i27r26x26f62f8/%5Brutracker.org%5D.t4576931.torrent Edytowane 14 Maja 2014 przez czarny1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi