cez137 Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 @kondotier nie pamiętasz co tu dalej robić? w tej pierwszej lokacji zrobiłem wszystko co należało zrobić, teraz mam tylko to 100000r uzbierać dla tego przewodnika, plany tuneli mu już dałem, mam mniej więcej połowę tej kasy ale znikąd roboty i kręcę się jak G w przeręblu w te i we wte, złom zbieram i arty ale za to jest niewiele kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 @cez137 szukaj artów we wszystkich anomaliach, na pierwszej stronie @gawron radzi żeby kupić Swaroga do poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Zrobiłem go, szału ni ma jak dla mnie, zakończenie też lipa, myślałem że chociaż dostane się do tego niby lasu w końcu, czas na coś o wiele dłuższego, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 @cez137 To może być w trzeciej części, jak ją zrobią, albo w nowym modzie zawierającym całość. Ale czasem, tak ja z Nowicjuszem, Doliną Szeptów, u autorów moda zapał gaśnie, a nam pozostaje niedosyt i niesmak. C'est la vie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 No i gdzie zniknął Karp podczas wizyty w kopalni ? Zaraz się tego dowiem. Mamy nieaktywny link do XRay Extensions. Niestety większość linków jest nieaktywna w necie. Chyba sprawdzę wersję Repack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Na tej stronie aktywne są wszystkie odsyłacze tak na Yandeksa, Googla, jak i do torrenta. https://ap-pro.ru/forums/topic/113-контракт-на-плохую-жизнь-эффект-бабочки/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Smutny los spotkał Karpia, ale czy zawsze wszystko musi się kończyć happy endem ? W modzie dostajemy nową lokację, ale z lekko zmarnowanym potencjałem. Efekt Motyla jest krótką produkcją i uważam, że autor mógł postarać się o lepsze zadania poboczne. " Pójdź i zabij " psują całość, a wystarczyło w jakiś sposób wykorzystać ciekawe miejsca na mapie. W pewnym momencie musimy pobawić się w łowcę artefaktów, a to też nie każdemu może się spodobać. Ciekawe czy będzie jakaś wzmianka na temat Karpia w Kontrakcie na Nowe Życie, bo tylko on został mi już do ogrania. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 @Agrael Naprawdę tak jesteś ciekaw losu Karpia? Jeśli tak, to patrz w spoiler. Spoiler Wzmianki nie będzie, bo Karp w KNNŻ jest enpecem kwestowym. Ma swoją rolę do spełnienia. Więcej nie napiszę, niech cię ciekawość ciągnie do moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Zdechł link do Fixa nr.1 (również na ap-pro). Jeżeli gdzieś natkniecie się na nowy, to od razu trafi do wstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 @Agrael niby znalazłem na googlu https://drive.google.com/file/d/1-7tUCtBLPG-B0BMtTAAz5rg36_5wC7HV/view Mogę też jutro u siebie poszukać dla pewności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 @tom3kb To poczekajmy do jutra. Lepiej mieć pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Pomyłka z plikami od mojej strony. Edit!! To co ja wrzuciłem to jest do moda: Kontrakt na dobre życie. Zmyliła mnie nazwa folderu: złe życie a wszystko w nim jest do "dobrego życia"(jakiś pierdol... mam). Więc pomyłka! SRY Edytowane 1 Lutego 2022 przez MOS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Mod + fix wszystko razem, oczywiście wershja rus jakby co: Spoiler http://postap.ucoz.ru/load/drugie_postapokalepticheskie_fajly/mody_s_t_a_l_k_e_r_zov_pripjati/kontrakt_na_plokhuju_zhizn_ehffekt_babochki/86-1-0-850 https://stalkerportaal.ru/load/zov_pripjati_repack/kontrakt_na_plokhuju_zhizn_ehffekt_babochki_repack_by_serega_lus/135-1-0-2731 https://disk.yandex.ru/d/4rN5flpH3Tvkiw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 @Agrael u siebie miałem dwa fixy: Fix1: КНПЖЭФ - Fix #1.7z Jeszcze taki dodatek do X-Ray Extensions, on tam jakieś zmiany graficzne wprowadzał. Cytat Dodatek do XRay Extensions (zmiana niektórych opcji/parametrów graficznych), komendy konsoli cam_fov, hud_fov, r__detail_radius; zmienione renderowanie nieba, przemieszczanie się? słońca (w przypadku AF3) КНПЖ_ЭФ-bin_XRayExtenxions.7z Ale nie wiem czy go dorzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 @tom3kb Dzięki. Fix wrzuciłem do wstawki, ale ten dodatek już nie, bo nie był wcześniej sprawdzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi