tom3kb Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Oglądałem nowy niemiecki scifi Spoiler film nic specjalnego ale jeden kawałek z soundtracku wpadł mi w ucho i chyba pasuje do tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Ałła Pugaczowa. "Звёздное лето". Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Ziele z Izraela! Utwór pochodzi z filmu "1409 Afera na zamku Brandenstein"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Torband - wysokie wyroki za muzę: https://music.apple.com/pl/artist/tor-band/1501812184?l=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Gyvata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Czekając ba wyjscie Stalkera 2 warto posłuchać uspokajajacej muzyki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Kotiteollisuus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Българска Гайда: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Laibach (Lublana) Słowenia - to od nich pomysł i wykonanie wzięła kapela Rammstein. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 @vidkunsen A sam Laibach chyba trochę się inspirował kawałkiem od DAF ;D Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 O Laibach słyszałem ale jak Rammsteina bardzo lubię to Laibach po paru dźwiękach wyłączyłem i nawet nie sprawdzałem dalej piosenek jakoś mi totalnie nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Tom3kb - nie to pokolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Czy do "odpoczynku", to ciężko powiedzieć, ale jak to mawia klasyk... Ta mroczna wiadomość była równie subtelna, jak kula trafiająca w serce. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Suomi Tasavalta - Max Payne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego W dniu 28.12.2023 o 19:51, tom3kb napisał(a): O Laibach słyszałem ale jak Rammsteina bardzo lubię to Laibach po paru dźwiękach wyłączyłem i nawet nie sprawdzałem dalej piosenek jakoś mi totalnie nie leży. Rammstein jest bardziej przystępny, a oni trochę szli w "awangardę", więc zrozumiałe, a znowuż kiedy Laibach zaczął robić bardziej przystępnie, jak z tym "Tanz mit Laibach", to starzy fani byli niezadowoleni Fajny mają cover w jęz. ojczystym: + European classic: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Игорь Скляр - Комарово Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Może nie całkiem do odpoczynku, ale hardcore to też nie jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Niby od System of a Down ale w sumie taka spokojniejsza 😏 Odnosi się do konfliktu Armenia/Azerbejdżan ale można by sobie zamieniać nazwy krajów i by pasowała każdemu "obrońcy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archeont Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Dla kogoś kto lubi progresywne, nieco Floydowe klimaty, choć tu nieco uwspółcześnione, z większą dawką elektroniki niż gitarowych solówek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego @Archeont Dobry towar 👌 Nawet niezły współczesny post-punk lub coś w tym stylu: Spoiler A tu węgierska synteza Freddiego Mercury'ego z Bercikiem + Frank Zappa na wiośle 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Omega, Klari Katona, Balago Idö, ... Magyar. Spoiler Ballagó Idő 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Egészséges Fejbőr - Csodaszarvas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Jó napot kívánok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Cover jednej z piosenek Hey-a promujący serial, który właśnie skończyłem oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi