TheSoldy Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Noc naprawdę powinna tak u mnie wyglądać? Gram na dx9r1 w roździelczości 1280x960 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @TheSoldy troszkę nie rozumiem pytania, możesz jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Wydaję mi się że mogłaby być trochę ciemniejsza. O ile dobrze mi się wydaję w DA nie ma opcji ustawienia jak noc ma wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @TheSoldy ciężko jest mi powiedzieć, ja gram an DX10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 No cóż może dam rade jeszcze coś z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Hej nie miał czasem ktoś takiej dziwnej rzeczy że GG sam niektóre ruchy wykonuje z małym opóźnieniem albo idzie dalej nawet jeśli przestało się wciskać przycisk odpowiedzialny za to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 @TheSoldy This is Stalker, to są anomalie przestrzenne, zdarzają się i w czystym DA. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Czy można coś zrobić z tymi zestawami narzędzi do napraw? Da się je jakoś napełnić czy coś? Jeżeli chodzi o noc, to nie mam zastrzeżeń - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 6 godzin temu, smox napisał: Czy można coś zrobić z tymi zestawami narzędzi do napraw? Da się je jakoś napełnić czy coś? Puste skrzynki można wykorzystać do wykonania Zestawów naprawczych. Sam naprawiasz - nie płacisz technikom. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Dzięki @gawron, ale problem w tym, że u mnie nie ma tych Zestawów naprawczych w opcjach. Od czego to zależy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 @smox. Screen jest z Dead Air, wygląda na to, że w Hybridzie @Junx zmodyfikował listę przedmiotów do wykonania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ta...Następna noc wydaje mi się że teraz że wygląda rzeczywiście lepiej (aż mi się Solianka przypomniała gdzie nieraz o 23:00 miałem zachód słońca). A co do tej "anomalii przestrzennej" dodam że pojawiło mi się jak do Baru z MW wracałem i te opóźnienia pojawiały się jak podchodziłam do Pietrenki lub Gromowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 W najnowszej wersji Hibrida nie ma możliwości "zapełnienia" pustego zestawu naprawczego za pomocą narzędzi podstawowych ani zaawansowanych, nie wiem czy da się to zrobić za pomocą tych do kalibracji, bo ich jeszcze nie znalazłem. Za to koniecznie musicie znaleźć zestaw do wyrobu narkotyków, śmiałem się z 15 minut jak przeczytałem co z czego można wytworzyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Dzięki @Attilan02. Daj znać jak znajdziesz te narzędzia do kalibracji. @Junx, można jakoś wyłączyć efekt oddechu w maskach i hełmach? Kiedy będzie patch? Najbardziej zależy mi na przetłumaczonych opisach zadań po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 @Attilan02 aby móc robić "więcej" do craftingu musisz mieć perka "wynalazca". @smox co do tłumaczenia to chłopaki z discord'a robią (True i Mateoso) , jak bede miał info od nich to będzie patch. Natomiast co do dźwięków masek i oddechu to będzie w dodatkowy folder z opcjonalnym dodatkami, dodam "wyciszone" dźwięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Acha, na poprzedniej postaci dałem punkty w ten perk, jeszcze na poprzedniej wersji, opis sugeruje raczej iż bez niego potrzeba więcej przedmiotów do stworzenia danej rzeczy, a nie że bez niego nie da się niektórych skrafcić. Cóż gram na podwyższonych nagrodach + sprzedaż części mutantów ekologom + sprzedaż starej amunicji więc kasy mam aktualnie jak lodu, więc czego nie wytworzę to kupię, szczególnie iż jestem w dobrej komitywie z bandytami, a ich handlarz ma bardzo atrakcyjne ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 @Attilan02 sam crafting się powiększy jeszcze o wiele "rzeczy" ale napisze jak będę to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Tydzień temu nie miała być jakaś aktualizacja czy ja coś przegapiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Według tego co Junx pisał na Diskordzie ma być dziś późnym wieczorem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobosko Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Witam. Istnieje mozliwosc np po wgraniu jakiegos addona by pogoda byla zmienna w kazdej lokalizacji? PS: Czy kolejna latka wymagac bedzie nowej gry czy jest kompatybilna? Edytowane 3 Lutego 2019 przez Sobosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 15 godzin temu, Sobosko napisał: Istnieje mozliwosc np po wgraniu jakiegos addona by pogoda byla zmienna w kazdej lokalizacji? [...] Czy kolejna latka wymagac bedzie nowej gry czy jest kompatybilna? Pogoda, zmień w opcjach pogody, po zmianie musisz zmienić lokacje aby gra "zaskoczyła" zmiany. Łatka, będzie działać ze starymi zapisami. @TheSoldy i @Attilan02 będzie nie długo, wczoraj Ojca pochowałem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Wyrazy współczucia @Junx. Mój Ojciec zmarł w 2002 roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 37 minut temu, smox napisał: Wyrazy współczucia Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 @Junx Również wyrazy współczucia. Mój ojciec zmarł, kiedy miałem 11 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) I ode mnie wyrazy współczucia Edytowane 4 Lutego 2019 przez TheSoldy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi