tom3kb Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 @Mayer99 w poradniku jest coś takiego Cytat Czy PDA Naznaczonego może się zepsuć? Zona jest nieobliczalna. Nie ma żadnej gwarancji, że pewnego razu (być może nawet niejednokrotnie) w czasie Emisji PDA GG nie odmówi posłuszeństwa. Prawdopodobieństwo takiego wypadku wzrasta wraz z pewnym wydarzeniem, mającym miejsce w czasie gry. Nie ma także żadnej pewności, że PDA zepsuje się tylko raz. Jeśli PDA ulegnie uszkodzeniu, to można je naprawić u Docenta (uczony przywróci wszystkie zapisane w PDA dane). Niestety "wirtualne" pieniądze znikną z rachunku. Inną opcją jest zakupienie nowego PDA. Jeśli kupisz nowe urządzenie, to pamięć palmtopa będzie pusta (nie będzie w nim kodów, przejść i recept, itd.). Pomimo braku wpisów w PDA można będzie jednak korzystać ze zdobytych informacji (o ile oczywiście Gracz zapisał sobie w jakiejś formie owe dane lub je pamięta). Ale czy to twój przypadek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Tak mój!! Dodatkowo znikają pieniądze za każdym razem nawet kiedy coś sprzedam. Dodatkowo w menu opcje zniknęły klawisze od PDA… God damn it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) Znowu issue: postawiłem i włączyłem dekoder od Sacharowa na szczycie mostu w Kordonie, a prof. mówi że nie może odczytać sygnału. Czy nawet miejsce przęsła na tym wiadukcie jest istotne? Gorzej, że nie mogę go podnieść z powrotem... Jedynie łon/łoff... Ło tam jest: Edytowane 12 Października 2023 przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Ma to znaczenie. W chwilę po zainstalowaniu sprzętu powinna wyświetlić się informacja: Blok monitoringu został zainstalowany i działa. Niestety - w tej wersji nie da się podnieść urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) Jestem bliski obłędu…Chciałbym zrobić upgrade artu w Mglistej Gęstwinie…Czy mam wyrzucić artefakt pod teleportem gdzie trafiam z Labu x18???! Czy to jest ten „słynny” labirynt??? Edytowane 13 Października 2023 przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 (edytowane) Bug…? W jakiej anomalii można przekształcić „Sprężynę” w „Płomień”? W PDA stoi, że w spalaczu ale wypróbowałem 3 i musi być jakiś błąd? Może ktoś zna jakiś ruski link do przepisów na arty? Nie działa: karuzela, elektra, spalacz(chyba że dlatego że deszcz pada 🤷🏼), galareta. ”Śnieżna” działa!!!! Ale powstaje Rubinowa Bateryjka….Jakby to kogoś ten tego… Edytowane 16 Października 2023 przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Do spolszczenia wkradł się błąd. Plik z poprawką - amk_strings.xml Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Powoli i mozolnie prę naprzód. Niedługo lab x10, x8 i x12. Mam jednak kilka zagwostek oczywiście; kajam się… - skąd wytrząsnąć artefakt „Brukowiec”? Potrzebny do Wahadła a ani recepty, ani wskazôwki 🤷🏼 - dorwałem HK G36 commando, który mnie urzekł: pasuje do 1go slotu, ma znikomy odrzut no i wygląda cool. Pomimo opisu nie można jednak dołączyć tłumika. Wyedytowałem .ltx i wszystko gra za wyjątkiem ikony ( pomimo dołączenia tłumik jest niewidoczny). Czy może ktoś potrafiłby wyedytować tę ikonkę?? Strasznie zaburza mi to feng shui 😉. Podobnie jest z resztą w pistolecie USP… - Dostałem ponownie miotacz ognia od Chorążego w Dolinie Mroku. Kto go może uzupełnić paliwem? Umknęło mi to całkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Istnieje niewielka szansa, że podczas gotowania któregokolwiek z modyfikatów powstanie Brukowiec. Raczej nie ma innej opcji. Mnie się parę razy pojawił. Zapas mieszanki w miotacz ognia można uzupełnić u Sidorowicza. Trzeba pamiętać o wyjęciu go ze slotu, inaczej dialog się nie pojawi. Spoiler Nie jestem fachowiec, broń to sprawa dla mechaników, ale myślę, że jeśli dodatek działa a go nie widać, to jest to sprawa modelu danej broni i nic nie poradzisz. Chyba że jakiś mechanik coś doklei w pliku ogf. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 (edytowane) Walczę dalej…jestem przed X12…Czy ktoś wie/pamięta gdzie w Rudym Lesie jest przejście na Dzicz?? Będę b dźwięczny 😉. Czy stworzenie wahadła jest konieczne? Nie mam żadnego artefaktu tworu, a trochę mi szkoda brukowca… Edytowane 1 Listopada 2023 przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi