tom3kb Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 @Sarkazm z tego co pamiętam to żeby dostać się na Agroprom to na Zatonie musisz iść do Spalonej Wioski i wskoczyć w teleport na skarpie, przeniesie cię na płaskowyż gdzie jest jeden ze śmigłowców i grota ze snorkami. Na tym płaskowyżu jest bąbel przestrzenny/teleport przenoszący na Agroprom. Na mapie jest chyba oznaczony białą kropką, może być różnie w zależności od wersji Sgma. Jakby co to będzie go słychać, buczy i zakrzywia otoczenie. Do Doiny Mroku jest chyba pod Pogłębiarką? na Jupiterze. A na Magazyny Wojskowe chyba gdzieś w Dolinie Mroku, pewnie po jakiś questach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 14 minut temu, tom3kb napisał: @Sarkazm z tego co pamiętam to żeby dostać się na Agroprom to na Zatonie musisz iść do Spalonej Wioski i wskoczyć w teleport na skarpie, przeniesie cię na płaskowyż gdzie jest jeden ze śmigłowców i grota ze snorkami. Na tym płaskowyżu jest bąbel przestrzenny/teleport przenoszący na Agroprom. Na mapie jest chyba oznaczony białą kropką, może być różnie w zależności od wersji Sgma. Jakby co to będzie go słychać, buczy i zakrzywia otoczenie. Do Doiny Mroku jest chyba pod Pogłębiarką? na Jupiterze. A na Magazyny Wojskowe chyba gdzieś w Dolinie Mroku, pewnie po jakiś questach. Thx za Agroprom, a pod pogłębiarką nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 W dniu 13.08.2022 o 18:47, tom3kb napisał: @Sarkazm z tego co pamiętam to żeby dostać się na Agroprom to na Zatonie musisz iść do Spalonej Wioski i wskoczyć w teleport na skarpie, przeniesie cię na płaskowyż gdzie jest jeden ze śmigłowców i grota ze snorkami. Coś mi się chyba mod zepsuł, wpadam na Agroprom a on wymarły, żadnych NPC, żadnych potworów tylko anomalia na anomalii, uznałem że pewnie tak ma być, szybko zbadałem 2 helikoptery i wracam na Zaton. I nagle Zaton jest wymarły: zero NPC, zero potworów. Gra zrobiła mi game over czy da się coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 @Sarkazm Wygląda na to, że 'połamałeś' skrypty. Co to za przewodnik czytasz do moda? Przewodnik po Tatrach? Bo dialogi to raczej przeklikujesz. Przesz na Agro, a do Prypeci to kiedy zamierzasz? Próbuj wrócić do zapisu sprzed wyprawy na Agro, tam trzeba iść dopiero po zadaniu SBU na zbadanie anomalii 'teleport' bodajże, a i pod pogłębiarką teleport się pokaże w swoim czasie. Wprawdzie przewodnik po rosyjsku, ale dość przejrzysty - jak komuś zależy, to translator w necie jakiś znajdzie (albo yt). https://stalkerportaal.ru/blog/sigerous_mod_cop/gid_po_sigerous_mod_cop_2_2_jupiter/14-1-0-615 Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 22 minuty temu, qlkin napisał: @Sarkazm Wygląda na to, że 'połamałeś' skrypty. Co to za przewodnik czytasz do moda? Przewodnik po Tatrach? Bo dialogi to raczej przeklikujesz. Przesz na Agro, a do Prypeci to kiedy zamierzasz? Próbuj wrócić do zapisu sprzed wyprawy na Agro, tam trzeba iść dopiero po zadaniu SBU na zbadanie anomalii 'teleport' bodajże, a i pod pogłębiarką teleport się pokaże w swoim czasie. Wprawdzie przewodnik po rosyjsku, ale dość przejrzysty - jak komuś zależy, to translator w necie jakiś znajdzie (albo yt). https://stalkerportaal.ru/blog/sigerous_mod_cop/gid_po_sigerous_mod_cop_2_2_jupiter/14-1-0-615 Powodzenia. W Prypeci to ja już od dawna jestem, kilka misji zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Co jest z tym modem nie tak? Jak można aż tak schrzanić sprawę? Nawet Soljanka nie jest tak skopana. Wchodze na Agroprom: myk usuwa z wszystkich map wszelkie życie, cofam siew save, idę do V8 i znowu to samo!!! To są kpiny xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 @Sarkazm Bez sarkazmu popatrz na datę wyjścia moda. Ich twórcy dopiero raczkowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) 16 minut temu, kondotier napisał: @Sarkazm Bez sarkazmu popatrz na datę wyjścia moda. Ich twórcy dopiero raczkowali. Grałem w poprzednie wersje: 0 problemów. Ta wersja moda jest niemożliwa do ukończenia chociaż poprzednie wersje nie miały takich problemów. Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) @sarkazm Ja to nie do końca dobrze chyba rozumiem. Czy piszesz o ciągu zdarzeń typu: idziesz w nocy na lądowisko, dostajesz zadanie od łącznika SBU, idziesz do teleportu (który jest, oczywiście, tak jak w przewodniku, lol) i po przejściu, na lokacji, nie ma nigdzie żywej duszy? Czy jednak jednego paciorka brakuje, np. pierwszego? Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez qlkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 A czy przypadkiem nie jest to ta wersja moda, w której na Agroprom należało iść w ostatniej kolejności, po zrobieniu zadania przy śmigłowcu na Zatonie, leżącym na płaskowyżu ( w podstawce skok w teleport ze spalonych gospodarstw ). Dopiero wtedy na Agro zaskakiwał skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi