cichy Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Musisz kupić płytę z hakerskim oprogramowaniem od pd gościa co stoi vis sa vie Sowy. I od kogoś jeszcze ale nie pamiętam od kogo (pogrzeb na forum na pewno było). Klikasz na płytę i pieniądze ściągają się po oglądaniu trupa (jego rzeczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Aaaa dzięki... a powiedz mi jeszcze o co chodzi z tymi handlarzami ; d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Oni mają losowy ekwipunek im masz wyższą range tym lepsze rzeczy jak mają cienki asortyment to zrób sejwa przed nimi i wczytaj go powinno zmienić ich zawartość handlową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ale oni ciągle to samo mają niestety tylko dubeltówka 200 amunicji do Pma 20 śrutu i kórtka skórzana i tak ciągle :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 I robisz myk z wczytaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Robie i nic :/ a może te pkty rangi mi spadly?Gdzie to mogę sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Masz pda w plecaku tam klikasz użyj i pojawia się zdjęcie Diegdiarowa i po prawej statystyki i itp. Tam masz rangę i inne sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Mam range 1080 ale u tych handlarzy się pokazuje sie od 4 do 8 rzeczy i nic więcej u brody i medyka to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Broda i medyk to norma oni mają słaby asortyment ale Hawajczyk i Sowa powinni handlować lepszymi fantami nie wiem co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 A jest jakiś dodatek do tego moda który dodaje Barette?I tak jedną jeszcze snajperke co była w wersji 1.6 od alfy można wziąć było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Gun pack addon masz tam podobno jest masa broni coś sobie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 A gdzie wrzucić te pliki jak już to pobrałem ,do gamedaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 No raczej, to tez pewnie gamedata wklej i zastąp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Najłatwiej zdobyć save z Prypeci takim cwanym sposobem. Przechodzisz Kordon potem Bagna, Zaton i Jupiter i z garstką kumpli zasuwasz do Prypeci prawda, że łatwo?? Mniej ciekawe momenty w grze też musimy przechodzić, bardzo proszę kolegów o nie wrzucane tu żadnego sejwa miał już ich masę sam mu ze 2 wstawiłem. Sprawdzanie jakiś tajemniczych rzeczy też już było więc twoja kolejna ściema nie ma racji bytu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 LordDino a można jakoś dodać własną broń do tego moda.Jak tak to jak :D i jak tą broń tam wstawić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 (edytowane) nie mogłem wyjść z pralni . Drzwi sie nie otwierały ?Jeśli tak to wtym modzie czasem tak jest naciskasz F i nic sie nie dzieje.Wystarczy zapisać i wczytać lub ewentualnie urucohmic gre od nowa.Miałem już tak 2 razy i to tylko na Skadowsku.Widać drzwi się zacinają ze starośći :D. Co do samego moda jest bardzo fajny ale irytuje mnie jedna rzecz - w wersji z gunpackiem Brodacz skupuje unikalną broń za cene ok 10 razy wyższą niż Sowa.Można w ten sposób łatwo zarobić - aż za łatwo Edytowane 23 Lipca 2012 przez dopyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 @lolex No to jak miałeś sejw wcześniejszy to skorzystaj i graj od nowa od tego sejwa który ci działa. @Jurij Nie wiem jak dodać broń zapytaj kogoś kto się zna na modowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 @ Jurij Dodawanie broni i amunicji: http://mod.stalker.pl/index.php?title=Dodawanie_broni_i_amunicji http://sdk.stalker-game.com/en/index.php?title=New_Weapon_The_Quick_Way http://sdk.stalker-game.com/en/index.php?title=Weapon_import http://sdk.stalker-game.com/en/index.php?title=Weapon_model_creation_%28HUD%29 http://sdk.stalker-game.com/en/index.php?title=Weapon_editing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 (edytowane) To jak w końcu na dzień dzisiejszy wygląda sprawa działania SGM z AF3? Da się je połączyć, czy nie? I drugie pytanie, czy skoro Absolute Nature już jest i działa pod SGM, to jest planowana adaptacja reszty paczek Absolute Texture? Edytowane 24 Lipca 2012 przez bolo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 (edytowane) @Yurek A skąd można pobrać takie bronie? Edytowane 24 Lipca 2012 przez Jurij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 @ Jurij @Yurek A skąd można pobrać takie bronie? Jak potrafisz, to sam robisz takie modele, a jak nie potrafisz, to bierzesz gotowe (z innego moda do Stalkera) i integrujesz z danym modem w sposób podany w linkach, które zamieściłem parę postów wyżej. Pamiętaj tylko, że modele z Zewu Prypeci lub Czystego Nieba nie dadzą się tak "po prostu" skopiować do SHOC i na odwrót - wymaga to znacznego nakładu pracy, a wszystko znajdziesz w tych linkach ode mnie ;) Oczywiście potem podajesz autora tego modelu, a jeżeli jest nieznany, to też to uwzględniasz w przypadku, gdzy chcesz ten model upowszechnić w jakikolwiek sposób. @ bolo7 To jak w końcu na dzień dzisiejszy wygląda sprawa działania SGM z AF3? Da się je połączyć, czy nie? I drugie pytanie, czy skoro Absolute Nature już jest i działa pod SGM, to jest planowana adaptacja reszty paczek Absolute Texture? Z tym pytaniem musisz się zwrócić bezpośrednio do autora tych dodatków (AF3 i Absolute Textures) czyli Cromm Cruac'a. Ma u nas profil na forum, więc możesz mu wysłać PW ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzjadacz Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) Mam problem. Chcę przejść z bagien na Zaton, ale za każdym razem wywala mnie na pultip, program Xray Engine przestał działać. Próbowałem z wcześniejszego save i też nic. Pobrałem od nowa fix i samego moda. Polonizację zostawiłem. Rozpakowałem moda, fixa, polonizację, potem połączyłem w odpowiedniej kolejności i wrzuciłem do folderu z grą(nie zamieniałem go na czysty, pliki wrzuciłem i zamieniłem ze starymi, które już tam były). [error]Expression : cross_table().header().level_guid() == level_graph().header().guid() [error]Function : CAI_Space::load [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrGameai_space.cpp [error]Line : 113 [error]Description : cross_table doesn't correspond to the AI-map stack trace: Nadal nie działa. Macie jakieś inne pomysły? Czy to możliwe, że to wina polonizacji i powinienem ściągnąć ją jeszcze raz? Jeśli nie to, to co? Ewentualnie, jak ktoś ma ogarnięte C++, to może niech sprawdzi tą linijkę tego pliku u siebie i powie, czy mam dobrze? Nie piszemy w dwóch tematach tego samego nie przyspieszy to odpowiedzi gwarantuje. LD Edytowane 25 Lipca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 @ mrzjadacz Z takim wylotem, to tylko pozostaje Ci CAŁOŚĆ OD NOWA postawić wg instrukcji i nowa gra. Jakiś błąd zrobiłeś na tym etapie: Polonizację zostawiłem. Rozpakowałem moda, fixa, polonizację, potem połączyłem w odpowiedniej kolejności i wrzuciłem do folderu z grą(nie zamieniałem go na czysty, pliki wrzuciłem i zamieniłem ze starymi, które już tam były). bo nikt wcześniej nie miał takiego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzjadacz Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) Źle mnie zrozumiałeś. To, co zacytowałeś zrobiłem po wykryciu błędu w celu naprawienia sytuacji. Ktoś mi polecił spróbować reinstalnąć. Mod ogólnie instalowałem ponad tydzień temu, błąd wyskoczył mi niedawno. Próbowałem kilka razy przejść, zawsze wywałka. Potem opisałem to na forum, tu polecili mi pobrać i wrzucić wszystko od nowa. Tyle tylko, że zamiast wgrać świeżo pobrane pliki na czystego Stalkera wrzuciłem je do folderu z grą z którym nic nie robiłem, czyli właściwie podmieniłem pliki moda. Pierwszą, właściwą instalację przeprowadziłem poprawnie. Edit: Spróbuję jeszcze raz na czysty Stalker. 2EDIT:Działa. Usunąłem całego Stalkera, zainstalowałem ponownie i udało się uruchomić save. Problem rozwiązany. Błąd nie leżał w modzie, ale w podstawce. Dzięki za pomoc. Edytowane 25 Lipca 2012 przez mrzjadacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niewiemjakusunackont Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Moglibyście by mi pomóc? Wszystko robie dobrze, i gdy zaczynam grać, pojawia się obraz i nagle pokazuje się bugtrap D: Loga nie podam, bo Stalker jest tak kochany, że go nie zrobił ;f . Mam oryginalnego Stalkera z Empiku. Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez szczuropies515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi