Yurek Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @ Eo88 Dokumenty w X-18 Górny poziom: Dolne poziomy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzjadacz Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ponawiam prośbę o save z Bagien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 FATAL ERROR[error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:4415: attempt to index local 'file' (a nil value)stack trace: Bug przy rozpoczęciu new game. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulgoi Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Witam czy AtmosFear 3.0 for CoP bedzie działał z SGM2.2 a jesli nie to czy poprawka z Jenot do ATF 3 będzie tu także działać? Zainstalowałem SGM2.2, fix-a, spolszczenie, dialogi dla bandytów i najemników, przezroczysty inwentarz , szybkie sloty oraz AI additions a nastepnie guns addon pach i gdy zaczynam grę taka niespodzianka: FATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : CInifile::r_section[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp[error]Line : 502[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open section 'rx_attach_bandage'. Please attach [*.ini_log] file to your bug reportstack trace: Procesor Intel E3110(2x 3.0 GHz), Radeon 5850 1GB, Ram 8 GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 @ Koksar: Sprawdź czy podczas instalacji nie miałeś żadnego błędu, prawdopodobnie brak lub błąd w pliku. Dodawałeś dodatki? Jak tak to jakie. @ Gulgoi: Sprawdź czy Ci odpala SGM + Spolszczenie jak odpala to podczas łączenia coś źle połączyłeś. Mam nadzieję, że łączyłeś poprzez WinMerge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) Junx bez dodatku fun pack jest to samo. Ile ma folder polonizacji fixu i gunpacka i moda ? Edytowane 13 Października 2012 przez Koksar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Hej panowie mam drobniutki problem, muszę odszukać trzy schowki Jakuty, jeden mam z Oczyszczalni i właśnie drugiego z kanalizacji w okolicach stacji antenowej Krug nie potrafię odszukać :( Pomóżcie i nakierujcie mnie jakimiś poradami, screenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Za stroną macierzystą moda: http://sigerous.ru/forum/14-3449-1?lc4TcX, post nr.5 schowki Jakuta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Pobieram odnowa moda. FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:2191: attempt to index local 'file' (a nil value) stack trace: Bug z jenota gdy włączam nową gre 4-6 sek i bug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Dziwna sprawa, sam nie mam w/w moda na dysku [mam sam SGM 2.2] i nie bardzo mogę tutaj coś doradzić. A sam SGM ci idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Nic nie idzie i 6 raz pobierałem bez antywira. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Hmm. Spróbuj usunąć całą grę wraz z zapisami [zrób kopię] i zainstaluj wszystko od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Tu masz podane ile powinna mieć plików gotowa do gry gamedata Sprawdź czy u ciebie jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Reilstal nie pomaga ikobal moja game data ma poprawną wielkość i nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 W takim razie coś robisz źle. Modyfikacja jest na pewno sprawna, to nie jest jakiś mod w który grało trzech ludzi. Ale co robisz źle musisz dojść sam, nikt tu nie jest jasnowidzem. Przede wszystkim Zew Prypeci oryginalny i polski? Wszelkiego rodzaju cracki i inne wynalazki potrafią skutecznie przeszkodzić w odpaleniu moda. SGM ma własne instalatory, nie rozpakowuj plików to katalogu gry tylko do osobnego folderu a potem przenoś i nadpisuj kolejne gamedaty. Jesteś pewny, że instalujesz wszystko według instrukcji? Może ci się pomyliły polonizacje. SGM 2.2 a SGM 2.2 Jenot Edition to nie jest to samo. Skoro ten mod nie idzie to wgraj jakiś inny, jeśli wszystko będzie w porządku to znaczy, że wina jest w plikach moda. Jeśli nie, to znaczy że masz popsutą podstawkę lub kłopoty z czytaniem instrukcji instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) Zew prypeci premium games z empika i po pl i Winter of death chodzi idealnie geonezis 2.0 też a to ni Ch..a ze 7 raz pobieram od nowa to. Mam tylko patcha od cenegi żeby bez klucza aktywacyjnego uruchomić bo klucz wytraciłem. Zew prypeci premium games z empika i po pl i Winter of death chodzi idealnie geonezis 2.0 też a to ni Ch..a ze 7 raz pobieram od nowa to. Mam tylko patcha od cenegi żeby bez klucza aktywacyjnego uruchomić bo klucz wytraciłem. Z tym patchem czy bez nieg jest to samo. Edytowane 15 Października 2012 przez Koksar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keldorn WistBlade Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Mam mały problem ponieważ nie potrafię otworzyć drzwi do SIda, podobno potrzeba jakiegoś ładunku wybuchowego ale nie widzę go nigdzie obszedłem cała wioskę kotów i sąsiednie lokacje, posterunek i nic. Handlarz tez nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Jest w piwnicy w budynku gdzie w priboiu jest dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Panowie mam problem z przejściem z Zatonu Do janowa. Po rozmowie z przewodnikiem system zapisuje normalnie grę, następnie mam czarny obraz. Po chwili wszystko wraca lecz nie mam hudu a na lokację nie przenosi. Żaden klawisz nie działa. Jakieś pomysły? wczytanie wcześniejszych savów nie pomogły;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Takie rzeczy działy się i w podstawce. Podeślij sejwa przed rozmową z przewodnikiem. Jeśli zaskoczy, może uda się przejść ten kawałek. Ja jakoś nigdy nie miałem problemów z tym przejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 proszę http://www.sendspace.pl/file/9f148e79a44412cf08228ad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wywala mnie na starcie, ponoć nie mam sekcji jakiejś broni. Co instalowałeś dodatkowo oprócz czystego SGM 2.2? Nie przypadkiem jakiś gunpack? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 FATAL ERROR[error]Expression : error handler is invoked![error]Function : invalid_parameter_handler[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCorexrDebugNew.cpp[error]Line : 815[error]Description :stack trace: 0023:69737365 AcXtrnal.DLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Sądzę, że po prostu sprzęt ci nie wyrabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No bez jaj teraz jest ok pojawia sie obaz i bug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi