roztoczak Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Gdzie są narzedzia dla Kardana (miejsca z czystego ZP sprawdziłem i nie ma tam), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Narzędzia spawnują się dopiero jak KUPISZ info o nich od Sowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Yurek gamedata co mi ją wysłałeś też nie działa Mam fatal erroe taki sam jak poprzednio nachwile pokaże sie obraz i bugtap. FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:4415: attempt to index local 'file' (a nil value) stack trace: znowu coś z tym plikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Mam taki sam error przy starcie. Mod + fix + spolszczenie które mam działały na starym kompie, na nowym już nie trybi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No to mamy ten sam problem :(. Na starym Kompie kiedyś odrazu sgmy 2.2 odpalały a na tym nowym ni chu... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Koksar, pokombinuj z ustawieniami tekstur. U siebie miałem na maksymalnych 1920x1080, dałem wszystko na minimum 800x600 i ruszyło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zgadza się. Instalowałem gun packa. Nie widzi pliku czy co...? Co w takim razie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Gun packa i co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No cholera teraz przesada Kupiłem karte Nvidia geforce gtx 660 i nie wyrabia ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A ja mam tylko GTX 260 i jakoś nie pamiętam moda któremu by nie dała rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nawet battlefield 3 chodzi mi teraz na prawie max bo za mało ramu narazie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja mam 8800GT, zmień ustawienia na minimalne, daj nową grę. Jak się wczyta zasejwuj, zmień na maksymalne i wczytaj sejwa. Mi to pomogło i jak na razie chodzi na maksymalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie uruchomi sie na minimum i 800/600 to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 gun pack, kwest dopa, detector accum disable, return quick slots oraz textury AN v3 od cromma i structures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 No niestety. Gra się zamraża na Skadowsku i tyle. Co ciekawe, przy próbie przespania się na Skadowsku wywala na pulpit zaraz po obudzeniu się z błędem przeciążenia silnika. Może tu tkwi błąd, coś nie tak ze Skadowskiem. Próba przejścia na Bagna i z powrotem, spanie w śpiworze na bagmach, wszystko gra, a na Skadowsku kiszka. Może to wina któregoś z tych dodatków, gunspacków i innych, nie wiem. Jeszcze coś przychodzi mi do głowy, ale nie wiem czy tego już nie robiłeś. Powinno być jedno takie zadanie od bandytów w Leśniczówce polegające na przyniesieniu lornetki czy czegoś tam z Jupitera. W tym celu jeden z bandytów przeprowadza majora na Janów. Jakoś tak się składało, że ja zawsze pierwszą wizytę na Janowie składałem korzystając właśnie z tej drogi. Może zaskoczy, a później już jakoś poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dziekuję ślicznie, spróbuje. Pozdrawiam Obleciałem w leśniczówce wszystkich. Interakcja jedynie z dowódcą ale on tylko chcę mnie sprawdzić. Żadne zadanie na temat lornetki nie wystepuje;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Jeżeli chce Cię sprawdzić to zadanie z lornetką będzie po tym zadaniu z tym "sprawdzeniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delat Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) Witam, czy ktoś posiadający SGM2.2 w pełni działającą na jego PC, może upnąć swój plik z gameda/scripts ? Plik o nazwie " _g " lub "_g.scripts " jest to pierwszy plik w folderze. Posiadam ten sam błąd co paru kolegów powyżej : FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:4415: attempt to index local 'file' (a nil value) I chce porównać kilka linijek ze swojego błędnego pliku z plikiem w pełni sprawnym. Pozdrawiam i czekam na plik ! Może coś da sie zrobić. EDIT.1 Ok, doszedłem w swoim przypadku do jednej rzeczy. Owy błąd nie pojawia się tylko wtedy gdy na Zew 1.6.02 po wgraniu moda SGM2.2 ( pierwszy post ) oraz fiksa ( pierwszy post ) odpalam od razu gre. Bez polonizacji. Bo wgraniu spolszczenia gra sypie u mnie błędem w/w. Czemu ? Trzeba coś zmienić w pliku jakimś ? Btw. Pograłem chwile na tej rosyjskiej wersji, świetny mod. Maks detal a płynność jak w oryginalnej grze. Tylko teraz kombinuje jak zrobić aby ze spolszczeniem działało. EDIT.2 Panowie, zatrybiłem jedną rzecz. Nie wiem czy to przypadek czy faktycznie ma to sens... ale działa ! Gra chodziła tak ? Tak. Zainstalowałem spolszczenie i nadal działa. A więc dla testu, odinstalowałem gre ponownie i wykonałem całą instalacje wraz z wgraniem spolszczenia ( bez wcześniejszego uruchamiania gry ) i gra wywaliła błędem. Odinstalowałem znów wszystko i powtórzyłem pierwszą operacje, instalacja pełna bez spolszczenia - wtem uruchamiam gre po rusku i działa ! - wychodzę z gry, ładuje spolszczenie i gra nadal działa ! Zatem dla mnie rozwiązaniem w/w loga jest uruchomienie gry po rusku chociaż na 1-2 aby się pokręcić do pierwszego auto-save, potem wyjść i dopiero spolszczyć ! AMBA FATIMA BYŁO I NIMA... Buga. Edytowane 13 Listopada 2012 przez Delat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Panowie dostałem zadanie na odszukanie dokumentów w X18 (dolina mroku), znalazłem i wtedy dostaję info o odszukaniu ostaniego dokumentu i z nim mam problem, zwiedziłem całe (tak mi się wydaje) i nie potrafię go odszukać, może ktoś z was (kto przeszedł, lub akurat jest w tym samym miejscu) znalazł w/w dokument i podpowie mi gdzie go szukać? Literówki. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Za macierzystą stroną moda: http://sigerous.ru/forum/14-3449-1 . Wariant 2: Wariant 3: Nic innego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianox213 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pobrałem, zainstalowałem, gram jestem obecnie w Jupiterze. I muszę powiedzieć, że oprócz problemów z instalacją, przez błąd w polonizacji ale mniejsza z tym, nie miałem ani jednego wylotu. Wydaje się, że gram krótko, ale ja zanim przeprawie się na następną lokację to muszę, po prostu muszę zrobić wszystkie zadania na danej lokacji, ot takie skrzywienie :D W moim świecie gry coś musi się skończyć, żeby coś następnego się mogło zacząć. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubSGI Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam kolegów. Mam jeden problem właściwie w pierwszej misji żeby znaleźć C4 i wysadzić drzwi do "bunkra Sidorowicza". Przeszukałem każdy kąt wioski, nawet kominy i dziury. I nie mogę znaleźć. PS: Super mod, po raz pierwszy zobaczyłem kurę w stalkerze, która jeszcze na dodatek znosi jajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 To przeszukaj piwnice . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Michaił Dymitr Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Czy może ktoś wie, co z tymi "Gorącymi Klawiszami"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 A wpisał Kolega frazę "-cheat_mode" w linii komend po spacji? Będzie działać, zaręczam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi