tom3kb Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 @przemq ludzie mają z tym problem. Np tutaj https://www.moddb.com/mods/stalker-anomaly/forum/thread/companions-equipment Niby jak dostanie lepszą broń patrząc na cenę to zmieni. A jeszcze żeby cię dobić to wychodzi na to, że kompani mają limit wagowy i jak ona tak sobie zacznie zbierać te złomy to wreszcie się przeciąży i nie będzie mogła z tobą chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemq Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 @tom3kb - niby tak ale dałem już jej komendę żeby nie zbierała ani przeszukiwała, problemem jest jeszcze wizyta u Sidorowicza, jak wpadam oddać zadanie/ na zakupy i się zapomnę to Hip staje w przejściu i ni w czort nie mogę przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 @przemq no to musisz pamiętać żeby parę metrów przed zejściem do Sida dać jej jakąś komendę typu stój/warta o ile takie są i niech czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemq Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 @tom3kb - no i jest problem, nie wiem gdzie tego moda wgrać, dałem go do folderu addons ale nic to nie dało 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 @przemq A nie ma możliwości tego km-złoma od niej odkupić? Jak Ci sprzeda, to zaopatrz ją w pełnosprawną broń z górnej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemq Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 @kondotier nie ma opcji handlu z towarzyszami a po wgraniu moda, gra zaczęła się wysypywać gdy wchodziłem w pda i zakładkę "reputacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bylu Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Pozbyłem się Grzechu. Czy jest coś dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 21 minut temu, Bylu napisał: Czy jest coś dalej? Tak, jeszcze dwie główne linie fabularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bylu Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Odblokują się z czasem robienia zadań pobocznych czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 @Bylu nie. Musisz chyba pogadać z Sidorowiczem czy nie ma jakieś roboty. Potem chyba dostaniesz smsa czy jakąś wiadomość radiową. Ta trzecia fabuła Operacja Łuna jest problematyczna bo zadania na gębę, w postaci pojawiających się smsów. Jak przegapisz to nie będziesz wiedział gdzie iść i co zrobić. Poszukaj sobie w necie o Operation Afterglow to będziesz miał przebieg. Jak ją skończysz to odblokuje ci się nowa fabuła dla frakcji UNSG, zaczynasz nową grę, wybierasz tą frakcję i tryb fabularny i dzida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bylu Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Ja się tylko zastanawiałem czy dostanę jakieś info po czasie czy Anomalia się wysypała. Ale jednak dostałem informację od Zimnego o dziwnych komunikatach w Zatonie. Więc jestem pod wrażeniem, bo wgrałem z 10 dodatkowych modów, a to dalej się trzyma kupy. PS Gdzie znajdę mod z radiem? Uwielbiałem słuchać Kazika w Janowie (w Misery) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Witam. Wgrałem sobie anomaly i chodzi świetnie tylko w pda nie pokazuje ile jest ludzi w pobliżu a widziałem na filmikach kondiego na yt że u niego pokazuję. Jest jakiś mod do tego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 I kolejne pytanie od słabego stalkera. Czy hip ta kobieta jest jakoś potrzebna do fabuły? Czytałem że o nią się tu troszczą a ja znalazłem jej ciało przy wejściu do wioski kotów nim zdążyłem z nią pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 @Fiodor89 ona ma tam swoją jakąś niewielką linię zadań, do niczego nie jest potrzebna w głównej fabule moda. Na yt sobie wpisz Hip questline to znajdziesz filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Dzięki jestem trochę spokojniejszy i ponawiam pytanie jak zrobić by pda pokazywało liczbę ludzi w okolicy i czy jest gdzieś spis osiągnięć do odblokowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 @Fiodor89 Na Hip to można mieć wywalone, ja kilka razy Anomaly ukończyłem a nigdy z nią nie gadałem. 8 minut temu, Fiodor89 napisał: jak zrobić by pda pokazywało liczbę ludzi w okolicy i czy jest gdzieś spis osiągnięć do odblokowania? Z tego co mi wiadomo to nie da się. Może jest jakiś dodatek na to, ale ja nie widziałem jak sprawdzałem teraz na szybko. Zamiast tego możesz kupić ulepszone PDA to ci będzie pokazywało stalkerów na mapce w formie kolorowych kropek. A spis osiągnieć...no jest w PDA w zakładce "Guide" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Że w zakładce pda to wiem a pytam się o forum jak w cocu lubię jak gram podpatrzyć na fonie ciekawostki. Pda mam najlepsze ale oszukuje kolor kropek;/;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 @Fiodor89 Osiągniecia w Anomaly są chyba takie same jak w CoCu, a jak już to na pewno większość z nich jest z CoCa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 nie no jest ich sporo więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 @Fiodor89 Hm...to niestety ja za bardzo z tym nie pomogę, możesz spróbować najpierw zrobić te osiągniecia które już były w CoCu i ZP Ewentualnie jeżeli angielski to dla ciebie nie problem, to możesz przeglądnąć Moddb czy inne stronki. Tam czasami ciekawe rzeczy piszą. Ostatecznie poczekać na jakiegoś kolekcjonera osiągnieć do Anomaly z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Angielski w piśmie.:/10lat temu teraz w związku z brakiem praktyki raczej wole coś już przetłumaczonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemq Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) Pytanko o misję "grzech śmiertelny" w Limańsku, mam odszukać oddział zwiadowczy Łotrzyka, na mapie zaznaczony jest punk, poszedłem i był tam jeden umierający stalker którego zaatakowały pijawki. Wybiłem je ( monoliciarzy i najmusów też) a zadanie dalej widnieje niezaliczone ( wspominał coś ten umierający o pda). Co robić dalej? Gdzie szukać tego oddziału lub pda? Edytowane 11 Września 2022 przez przemq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 @przemq no tego Pda czasami trzeba się naszukać szczególnie jak walka z Monolitem byla ciężka i jeszcze latały granaty ;). Ja to robiłem tak przed rozmową z rannym robiłem zapis. Potem gadka i szybki bieg po placyku koło bloku z nawalaniem w "F" licząc, że podświetli mi przedmiot i będę wiedział gdzie mniej więcej jest, a może nawet go zgarnę. No a potem walka. Oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Kojarzy ktoś co to jest w Anomali LLMC, AAC, IAM, AAM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 @FairFight A to nie są przypadkiem kontenery na Artefakty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi