kondotier Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 @cez137 Takie długie ładowanie, może być spowodowane zbyt dużym plikiem wymiany. Zwiększałeś go dla jakiegoś moda? Masz w nim obie wielkości jednakowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 (edytowane) @kondotier Błagam Cię, po polsku proszę 😆 co to za plik wymiany? jak on sie nazywa? gdzie on jest? jak to sprawdzić? Zgodnie z tym co wyczytałem w google to jest to, i u mnie to wygląda tak, nic nie zwiększałem ani nie zmniejszałem, dodam jeszcze że samsung nie jest dyskiem systemowym Edytowane 19 Sierpnia 2022 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 @cez137 Plik wymiany lub plik stronicowania, to element systemowy. Pamiętam, że już kiedyś o nim rozmawialiśmy. Sądzę, że ten odsyłacz do tematu o nim bardziej Ci pomoże niż moje ględzenie. https://komputerowapasja.pl/plik-wymiany-plik-stronicowania A tu inny sposób dotarcia do niego. https://www.youtube.com/watch?v=ZoIJkfygAfI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 @kondotier już to ogarnąłem zanim odpisałeś, rzuć okiem wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 @cez137 Jeśli plik wymiany masz ogarnięty, to nic więcej nie podpowiem. Zbyt dawno w niego grałem, ale takich cudów u mnie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Przydało by się modowi orzeźwienie w postaci nowych tekstur : broni , środowiska , itp . Walka z bossem w laboratorium powinna w mojej opinii być troszkę lepiej zrobiona , nie oczekuje że nagle na ekranie powinien pojawić się wielki napis "musisz teraz używać specjalnych granatów " , zwłaszcza że pierwszym odruchem jak pojawia się boss nie jest przeszukiwanie trupów , wystarczyła by notatka , dialog , cokolwiek . Twórca powinien bardziej przyłożyć się do pisania dialogów , czasami dialogi są dziwne skonstruowane , pieprzą trzy po trzy , i nie wiadomo o co im chodzi . Szkoda że w zakończeniu nie ma napisów , lub w spolszczeniu nie ma notatnika z wyjaśnieniem monologu (taka mała uwaga) . Ale i tak gratki @mrozek za spolszczenie 😄😀 Edytowane 8 Września 2022 przez kamilxx2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 @kamilxx2 Fajnie, że po ukończeniu modów fabularnych coś o nich napiszesz Może to skłoni pozostałych to podzielenia się własną opinią. Polecam serię Złoty Kufer. Szczególnie w drugiej części jest co robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
innowierca Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Savedgames proszę nie mam nigdzie wszystko sprawdziłem ani zapis ani szybki f5 dodałem ręcznie folder z savedgames i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 @innowierca w pierwszym poście masz przecież plik fsgame do wstawienia na zapisy w głównym folderze gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 @innowierca Zanim podmienisz plik fsgame.ltx, to w tym który aktualnie masz w modzie, zobacz w nim ścieżkę do katalogu z zapisami i tam ich poszukaj. Będziesz je mógł przekopiować do katalogu który zrobi ci fsgame.ltx pobrany z #1, spojler instalacja. Przekopiuj również user.ltx, bo inaczej będziesz musiał zaczynać nową grę i na nowo robić ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
innowierca Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Dziękuje 2 razy nadpisałem plik fsgame przez to nie miałem savów . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi