Ignachinio Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 To jeszcze warto w ulepszenie lornetki zainwestować Też się opłaca wieżyczki łatwiejsze będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Mam jeszcze kolejny problem i nie jestem pewien czy to sprawa techniczna czy fabularna. Chodzi o to że nie mogę się przespać, w miejscach gdzie gra na to pozwala (np. w wiosce kotów w piwniczce, czy w barze) po otwarciu śpiwora nie da się spać i wyświetla się napis "nie można spać - niebezpieczeństwo". Dla ścisłości dodam że nie jestem zatruty ani napromieniowany, ani głodny, ani spragniony. Czy mógłby ktoś mądrzejszy ode mnie w tej kwestii poratować i podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 @ramirez12 Być może chodzi o uboczny efekt promieniotwórczy artefaktów które masz w plecaku niezabezpieczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Ale któryś z nich powoduje, że współczynnik sytości spada. I gra zakłada, że po czterech godzinach to już żyć nie będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 @Ignachinio , @boberm na to nie wpadłem jutro sprawdzę Waszą teorię i dam znać. Dużo się widać pozmieniało względem poprzednich wersji, trzeba być czujnym bo zmian jest mase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Gdzie są komponenty elektryczne na radarze? Znalazłem drut na wysypisku, w parowie płytki i coś u czysto niebowców ale tego na radarze za nic nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 @Zwinny Chodzi o to? Spoiler Możesz napisać, gdzie znalazłeś ten drut? Nie mogę go znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Na posterunku powinności powinien stać koleś i za pomarańczowy strój naukowców i 10 antyradów da namiar gdzie jest drut, ale wcześniej ktoś musi dać namiar na tego typa żeby się pojawił (sidorowicz?), poczytaj w zadaniach bo już zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 4 godziny temu, Zwinny napisał(a): Gdzie są komponenty elektryczne na radarze? Znalazłem drut na wysypisku, w parowie płytki i coś u czysto niebowców ale tego na radarze za nic nie mogę znaleźć Komponenty elektroniczne-w pomieszczeniu nad dziurą w płocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 10 godzin temu, Zwinny napisał(a): Na posterunku powinności powinien stać koleś i za pomarańczowy strój naukowców i 10 antyradów da namiar gdzie jest drut, ale wcześniej ktoś musi dać namiar na tego typa żeby się pojawił (sidorowicz?), poczytaj w zadaniach bo już zapomniałem Tak Sidor daje namiar na Lecha. Potem typek siedzi w hangarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 14 minut temu, Ignachinio napisał(a): Tak Sidor daje namiar na Lecha. Potem typek siedzi w hangarze. A ten typek -o nazwisku Tambowski- nie daje czasem namiaru na rurkę do miotacza Wkręta? Dawno juz przechodziłem tego questa, ale tak jakoś wydaje mi się że ta postać ma się nijak do zbierania komponentów dla Docenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Tak jak napisał @boberm, Lech dał namiary na rurkę do miotacza. Można też było jedną od niego odkupić. Znalazłem filmik z miejscami wszystkich potrzebnych detali do radiotechniki, ale nie wiem co to za ostatnia lokacja (ta z drutem). Jak w ogóle się tam dostać? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 18 minut temu, LisKot napisał(a): Tak jak napisał @boberm, Lech dał namiary na rurkę do miotacza. Można też było jedną od niego odkupić. Znalazłem filmik z miejscami wszystkich potrzebnych detali do radiotechniki, ale nie wiem co to za ostatnia lokacja (ta z drutem). Jak w ogóle się tam dostać? Ta lokacja to Budowa . Aby dostać namiary na przejście musisz: a/ zrobić questa na anomalne Bizony , który to quest "podaje" Krzyż.Po wykonaniu - dostajesz od niego info o nietypowym teleporterze który wraz z wojakami znajduje sie na lokacji jak wyzęj. b/ pójść do Łukasza i dostać questa na likwidację cieżarówek z zapasami które to - zbiegiem okoliczności :-)) znajdują sie również na Budowie . Et voila........masz namiar !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Ja tylko mówię kto daje na niego namiar Sidor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 @bobermA co do tego zadania od Krzyża. Jeśli proces się nie powiódł (bizony się zmarnowały) to i tak trzeba przynieść mu 3 nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 On Ci wszystko powie. Jak Ci zniknęły bizony to idziesz do niego i rozmawiasz (tak jest ustawione zadanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 14 minut temu, LisKot napisał(a): @bobermA co do tego zadania od Krzyża. Jeśli proces się nie powiódł (bizony się zmarnowały) to i tak trzeba przynieść mu 3 nowe? Jak pisał @Ignachinio- nie ma takiej potrzeby. Wynik nie ma znaczenia . Po wrzuceniu wymaganej ilości - dostaniesz info o wykonaniu tej czynności . Musisz odczekać przewidywana ilość czasu - sprawdzasz i wynik doświadczenia meldujesz Krzyżowi. On wspomina o nowej ścieżce na onąż - potrzebną tobie - lokację . Idziesz do łukasza i ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 5 godzin temu, boberm napisał(a): wynik doświadczenia meldujesz Krzyżowi Nie mam u niego żadnej opcji dialogowej o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 A odczekałeś odpowiedni czas? Musi się pojawić komunikat i musisz być obok anomalii gdzie to włożyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Wszedłem w okolice anomalii i pojawił się komunikat o niepowodzeniu transmutacji (czy co to tam było). Zaliczył się punkt zadania, a u Krzyża dialogu nie ma. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 @LisKotA masz przy sobie te zabrane wojakom anomalne bizony? Bo - zwróć uwagę - to zadanie jest dwuczęściowe. Pierwsza - wyeliminować grupę która podpadła Krzyżowi ( jako dowód zabrać ich anomalne bizony , i druga - sprawdzić sposób tworzenia takich anomalnych broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Wreszcie wykonałem to zadanie z bizonami. Nie muszą nawet być od tych wojaków. Byle ich 6 sztuk przynieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Ponawiam prośbę o pomoc z brakiem możliwości snu. @boberm niestety nie jest to ujemny efekt artefaktów, pozbyłem się wszystkich ale spać dalej nie mogę. Spoiler Mam jeszcze kolejny problem i nie jestem pewien czy to sprawa techniczna czy fabularna. Chodzi o to że nie mogę się przespać, w miejscach gdzie gra na to pozwala (np. w wiosce kotów w piwniczce, czy w barze) po otwarciu śpiwora nie da się spać i wyświetla się napis "nie można spać - niebezpieczeństwo". Dla ścisłości dodam że nie jestem zatruty ani napromieniowany, ani głodny, ani spragniony. Czy mógłby ktoś mądrzejszy ode mnie w tej kwestii poratować i podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 @ramirez12 Przyznam szczerze - nie za bardzo wiem jaka może być przyczyna. Ostatecznie można spróbować w następujący sposób gamedata/scripts/callbacks >>> plik callback_use.script linia local allow_script - false zmienić na local allow_script - true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 A masz mapę bezpiecznych miejsc? W prypeci w hotelu jest bug i nie idzie spać ale to jednostkowy przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi