Skocz do zawartości

Problemy fabularne

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam, jestem w x10 i szukam przejścia do Martwego Miasta, A mam pytanie odnośnie tych KSENOFORM-ów bo nazbierałem ich około 13 sztuk (a trochę one ważą), czy mogę się ich pozbyć wyrzucając je po prostu lub sprzedając? Czy będą one do czegoś potrzebne????  SIdor chyba chciał żebym je zebrał i komuś zdał ale on chyba zginął i tego nie odebrał ode mnie, a to mi tylko zagraca inwentarz. 

Ale właśnie w tym problem że w poradniku nie ma tego. Jest tylko że po rozmowie z najemnikami w Czerwonym Lesie i wzięciu od nich zadania na odnalezienie Ripley trzeba iść na Radar. Tam spotykamy Rennesa i z nim rozmawiamy itd. Tylko że Rennesa nie mogę tam znaleźć. Całą lokację przeszedłem, nawet w laboratorium byłem i nic.

• 3 miesiące temu...

Ja mam problem z jakąś dziwną wieczną radiacją, nie jestem w stanie dokładnie określić kiedy to się zaczęło ale chyba od tego jak dostałem tą przeklętą "złotą rybkę" wyrzucałem cały ekwipunek bo myślałem że któreś z tych nazistowskich ustrojstw może promieniować, ale nic nie daję, myślałem że tak musi być jeśli posiadam tą "rybkę" aż do zadania w którym zabierają mi ekwipunek i straciłem swoje artefakty przeciw radiacji teraz nawet nie mam szans pogadać z Pancerem bo od razu mnie zabija, ktoś miał coś podobnego ?

• 6 miesięcy temu...

DaarMoo - w tym momencie jest pewien myk! musisz wykonać te przewidziana na dany moment przez fabułe porcje zadan, np. odwiedzic podziemia, ukatrupic wyrodki i trepów cos tam przynieść/znaleźść ... polecam solucje : http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=220.msg903#new .

jest tam dużo fajnych zagrywek, np. masz wziąść zepsute inwertery ale przez to stajesz sie przeklęty :).

p.s. nabijali sie tu ze mnie ale dałem rade, poczytałem i nie szukałem snajperów ;)

DaarMoo : sejfy:

http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=657.msg3122#new

Sa tam min. sejfy do gwiazdy i innych "ważnych" modów, pobierz, nie dziekuj, dodaj swoje :)

• 4 tygodnie później...

Siemka. Mam problem z modem, mam znaleść przejście za bariere i wyświetla mi się że konwerter jest zepsuty, nie pojawia mi się też ten plecak z ksenoformem.  Nie wiem co zrobić. Zadanie od bandyty wziąłem i znalazłem tuchło jego kolegi. I nic, nie ma plecaka, inwerter nie działa zmieniającego oblicza nie ma a wyjście wywala mnie w tulelu. Prosze o pomoc.