kondotier Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 W poradniku cichego ( link w postcie vidkunsena ) cz1. Drugi rząd screenów od dołu, masz opis postępowania w celu uaktywnienia konwertera. Musi on się znaleźć w slocie pistoletowym. bez tego nie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) No właśnie mam go w slocie na pistolet i idę z mordą przy ziemi a plecaka nie ma :( On się pojawia czy coś? Truchło Gaigera i tego kumpla bandyty znalazłem. Popróbuję jeszcze powychodzić i powchodzić do lokacji może jakiś skrypt focha strzelił.@Edit: No więc, sejw twój jest bardzo pomocny. Nie ma to jak sejw z samego końca gry.. Jak ma mi niby to pomóc? Proszę o wyjaśnienie bo ja tego nie ogarniam. A wracając do tematu,inwerter wstawiony w slot zaraz po tym jak go znajdę i nie odpala nic zero null. mogę biegać po całej mapie i nic. Robię dokładnie jak w poradniku i tak dupa. Edytowane 17 Marca 2015 przez Marjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Plecak niekoniecznie musi być w miejscu gdzie jest w poradniku. W modzie spawn jest losowy. Ale gdzieś w okolicy tego poradnikowego powinien być twój. Zbyt dużo czasu upłynęło od mojej gry, więc w szczegóły nie wejdę. Pamiętam tyle, że czasem trzeba było samemu się natrudzić, aby znaleźć item. Podpowiedzi nie pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Poszukam sejfów z gry u siebie i jak znajde to wrzucę, mam ich chyba jeszcze pare na kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam witam mam pytanko kto poradzi jak pozbyć sie najemników w labie X18 w misji gdzie mamy odpowiedzieć na wezwanie misji za każdym razem jak kończy sie rozmowa to dostaje 2 strzały z snajperki od najemnika i padam prosiłbym o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Musisz się cofnąć w grze. Jak jesteś pierwszy raz na Kordonie to idziesz w stronę tunelu za ATP, tam gdzie w podstawce jest przejście z Doliny Mroku. Tam, między drogą a nasypem, jest ognisko. Przy nim siedzi gość, bodajże przewodnik. Jak podejdziesz, zamieni się w pijawkę. Zabijasz go, a wtedy najemnicy w labie oddadzą ci dokumenty bez jednego strzału. Jeżeli nie chcesz się cofać, przeczytaj temat upadłóej gwiazdy. Było tam jak poradzić sobie z najemnikami, ale łatwe to nie jest. Możesz spróbować stanąć tak blisko gościa, że nie strzeli a walnie cię kolbą. Albo zaraz po rozmowie spróbowac wskoczyć do szybu windy, a jak to ci się uda, to już sobie ppowinieneś poradzić. Były i inne sztuczki, ale myślę, że najszybciej będzie cofnąć się w zapisach i zabić kolesia przy ognisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Dzieki za pomoc wczytam poprzedniego sejwa będzie lepiej edit: mam pytanie może wyda się głupie ale gdzie jest ATP to jest to miejsce gdzie w podstawce wilk wysyła nas do pomocy przy bandytach? Edytowane 9 Listopada 2015 przez Typowy_Monoliciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 ATP to miejsce gdzie w podstawce siedzą bandyci a ty ich zabijasz razem z ekipą od Wilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) A byłeś już w labie i gadałeś z Arnoldem?Ja przeoczyłem tego pijawkę-przewodnika i aby nie powtarzać gry, gdy otworzyło się okno dialogowe, to przytrzymując klawisz "do tyłu", naciskałem Esc. Tak aby uciec do tego korytarzyka z teleportem. Zrobiłem zapis i i pobiegłem za windę, po drodze waląc pomocnika Arnolda, I zza widy przeprowadziłem dialog. Już nie pamiętam, czy zaraz po dialogu, czy już na schodach w dół, walnąłem też Arnolda. I dotarłem do końca moda. Więcej nie pamiętam.Skorzystaj z tego linka: http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=220.0 Edytowane 9 Listopada 2015 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 wczytałem sejwa jak jestem na kordonie koło tego wolnościowca który zamienia sie w szczury i z tamtego miejsca szukam tego przewodnika-pijawki i nie moge go znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Idąc drogą w kierunku rozwalonego mostu kolejowego, za przystankiem autobusowym, ale przed mostem, skręć w prawo. Idź cały czas prosto wzdłuż nasypu kolejowego. Wyjdziesz prosto na ognisko. W tym miejscu gdzie niebieski znacznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Dzieki panowie za pomoc znalazłem go i zabiłem :D najemnicy dokumenty oddali bezproblemowo teraz jestem w tej jaskini skąd trzeba wiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witam znowu potrzebuję pomocy wiecie gdzie znajduje się paczka nr.8? gdyż na minimapie jej nie wyświetla a z pda nic nie wynika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Witam znowu problemik co mam zrobić dokładnie na punkcie handlowym w rostoku? gdyż zabiłem przywódce nożami do rzucania a reszte bandziorów wybiłem, beczki wysadziłem i nie mam pojęcia co teraz zrobić mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Jeśli zadanie zaliczone to wracaj do zleceniodawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Zapomniałem dodać zadanie nie jest ukończone zabiłem przywódce nożami i dalej mi pisze , że mam zlikwidować punkt handlowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Już nie pamiętam, ale tam był chyba jakiś bug z tym zadaniem. Zapisz sobie grę i wracaj do zleceniodawcy. Jeśli dobrze pamiętam to zadanie się zaliczy przy nim. Jeśli się nie zaliczy to wczytuj sejwa i powtarzaj zadanie aż się zaliczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henkie Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam Mam problem z misją z doktor Ripley. Gdzie szukać kombinezonu i gdzie jest wejście do X10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Tu masz poradnik przejścia - pod 2 spoilerem jest opisany Twój problem - i pamiętaj, że kod do wszystkich drzwi to "1": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Kombinezon znajdziesz w laboratorium X10 za jednymi z drzwi zamkniętych na kod. Kod do drzwi zdaje się że podaje Rennes przy wejściu do biolaboratorium. Wejście do X10 chyba było tam gdzie zawsze. Nie pamiętam już. Biolaboratorium jest na Radarze, jak idziesz główną drogą to pierwsza odnoga w prawo, za wagonikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henkie Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Tak to czytałem tylko że nie mogę znaleźć lab X10 tylko jest wejście do Biolabu a tam jest gaz. Gdzie jest dokładnie wejście do X10? Już nie pamiętam gdzie było. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Na Radarze , przez wagon kolejowy wchodzisz do tunelu - na jego końcu jest wejście do X-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henkie Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witajcie Po odpaleniu się etapu 4: dywersanci, artefakt wampir który jest OP(909 wytrzymałości) zmienia się automatycznie w śmieć żrący naszą wytrzymałość i dający głód. To tak ma być? Szkoda mi go, zastanawiam się czy go gdzieś nie zakitrasić i później po nie go nie wrócić. Fajny art i taki zonk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zapewne dlatego nazywa się Wampir. Jak pamiętam, przemiana odbywała się przy zmianie lokacji a nie po upływie określonego czasu. I chyba jak się już przemienił to taki zostanie. Ale na tym etapie gry to już ma niewielkie znaczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi