Agrael Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 Podsumowanie wyników ankiety na AP-PRO.RU z najlepszymi modami - Sierpień 2022. To już powoli zaczyna być nudne, ale tak.. Anomaly znów na szczycie rankingu. Za to miłym zaskoczeniem jest Powrót do Strefy na drugim miejscu. W sierpniu spadł na ósmą pozycję Alone in Windstorm. Anomaly 1.5.2 (PL) Powrót do Strefy Dead City Special Release (PL) Gunslinger Mod (PL) NLC 7 3.0 (PL) OP-2.2 Lost Alpha DC (PL) Alone in Windstorm Oblivion Lost Remake 2.5 (PL) Narodnaja Solianka 2016 (PL) OGSR Mod (PL) Przestrzenna Anomalia (PL) F.O.T.O.G.R.A.F. (PL) Call of Chernobyl (PL) Bad Company 2: Mason Źródło: [KLIK] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FairFight Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 Ja przetestowałem tyko dwa z nich, CoC i Anomaly. Generalnie to tego typu mody najbardziej mi odpowiadają i tylko w takie gram. Ale, gdyby wyszła do Anomalii jakaś większa paczka zadań (fabuła + zadania + pomniejsze dynamiczne questy) to właściwie zmiotłoby to konkurencję chyba na amen, bo połączyłoby to najlepsze zalety Anomalii z cechami dobrych modów stricte fabularnych. To by było nie do przebicia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted September 4, 2022 Author Report Share Posted September 4, 2022 Anomaly, chociaż ma jakąś fabułę - prosta, bo prosta, ale jest. Gorzej w przypadku CoC'a. Niby kwestia gustu, ale zawsze będę uważał, że najlepszym wyborem jest mod fabularny, a co za tym idzie poznanie nowej historii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 No to może ten Dead Air Survival będzie takim Anomaly z fabułami i zadaniami? Jak tam tego nawalili tyle, prawie 900 zadań głównych/pobocznych/ i innych. Zobaczymy czy się przebije do zachodnich graczy z jakąś angielską wersją? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts