Ignachinio Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) Ale dyskusja Te drugo wojenne złomy zostały tam wprowadzone gdyż są najniżej w hierarchii broni dla twórców Którzy wolą dodać MP-40 dla najsłabszego bandyty niż aby biegali oni no właśnie z czym? Nie za bardzo jest dla nich broń, ile można latać z krótkimi AK, ewentualnie z MP-5? To mod a nie symulator P.S To nie jedyny mod który jest przegięty, np takie Misery i miliony dupereli. Ja się pytam kto to przytargał w takich ilościach do centrum zony? Edytowane 15 Lipca 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Dajcie już spokój radosnej twórczości "rusznikarzy". Jak się wprowadza nieśmiertelność? Pozostałe "ułatwienia" mam wprowadzone, patrz na zrzucie. Nieśmiertelności w opcjach ustawień nie mogę zaznaczyć, ale też w sterowaniu nie ma dla niej klawisza. Najniższa pozycja w żółtej ramce to teleportacja. też nie jestem w stanie rozgryźć jak jej użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 @kondotier - u mnie też ta opcja nie da się zaznaczyć. Ale jest jeden myk pozwalający w "trudnych" momentach na odstresowanie się. actor.ltx Zrób kopię swojego actor.ltx - bo granie ciągle w ten sposób jest nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 32 minuty temu, boberm napisał: u mnie też ta opcja nie da się zaznaczyć W CZASIE GRY wychodzicie do menu, i zaznaczacie potrzebne opcje. 3 godziny temu, kondotier napisał: Najniższa pozycja w żółtej ramce to teleportacja. też nie jestem w stanie rozgryźć jak jej użyć. Bo przy tym niczego nie używasz. To jest teleportacje bez limitu wagi ekwipunku. Popatrz u mnie : Te napisy z boku pokazują, jakie funkcje ułatwiacza są włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Nieśmiertelność włącza się z poziomu gry, i działa ona chyba przez minute. Kolor napisu na początku jest zielony i zmienia się od zależności ile pozostało jeszcze nieśmiertelności. Ona jest taka tymczasowa. Więc mija, i znowu włączamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) @Pure @apg2312 - wiem jak się włącza "dodatkowe niezbędniki" czasowe - po prostu u mnie ta funkcja jest nieaktywna , włącznie z tzw "czasem grozy". Edytowane 15 Lipca 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Witam wszystkich mam 2 pytanka; 1.Brak w pda informacji o anomali trampolina i nie mogę transmutować artów. Jak uzupełnić PDA o anomalie . 2.gdzie dostanę akumulatory do exo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Pewnie informator w barze sprzeda info o transmutowaniu albo z czasem sam zdobędziesz Akumulatory ma sacharow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Zwinny odnośnie 2 dzięki za pomoc ale do 1 się źle rozumiemy. Chodzi o to że w PDA mam zapisane jak zrobić kotlet, ale w PDA podpunkcie anomalie ma tylko 9 opisanych anomali. Wy też tak macie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 @suchyyy1 wszystko zdobędziesz w swoim czasie, w miarę przechodzenia gry. A skoro masz receptę jak zrobić ten artefakt w "Trampolinie" to wrzuć w nią co potrzebne i skrypt zaskoczy. To jest tak: masz receptę = możesz zrobić art. Opisami w PDA za bardzo się nie przejmuj. Raz są raz nie. No chyba że chodzi Ci o to że nie wiesz jak wygląda anomalia "Trampolina"... Niestety nie mam screena tej anomalii więc nie pomoge... Podobna do "karuzeli". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 9 minut temu, wariat napisał: Podobna do "karuzeli". "A jak wygląda karuzela?" Opisy anomalii w pda są totalnie zbędne. Ale mogę ci ładnie streścić jak poznać trampolinę. Jest bardzo mało widoczna. Wizualnie charakteryzuje się tym że powietrze przy niej się "rozszerza", fruwają swobodnie wokół niej "liście" okrążając ją. W karuzeli są one zasysane. Ale najłatwiej ją poznać po dźwięku. Wydaje ona charakterystyczny ciągły niski bas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 1 minutę temu, Pure napisał: "A jak wygląda karuzela?" @Pure kpisz sobie czy co? Na pewno nie podobna do "galarety" 5 minut temu, Pure napisał: Wizualnie charakteryzuje się tym że powietrze przy niej się "rozszerza", fruwają swobodnie wokół niej "liście" okrążając ją. W karuzeli są one zasysane. Ale najłatwiej ją poznać po dźwięku. Wydaje ona charakterystyczny ciągły niski bas. Z tym się zgodzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Już mam nie w tą anomalię wsadziłem inteligent . Ale mam jeszcze jeden problem z frajerem w kontaktach go nie mam i nie wiem co mam zrobić by go złapać w podziemiach agro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 4 minuty temu, suchyyy1 napisał: Już mam nie w tą anomalię wsadziłem Czasami nasze "głupie" wskazówki coś pomogą 6 minut temu, suchyyy1 napisał: jeden problem z frajerem w kontaktach go nie mam i nie wiem co mam zrobić by go złapać Pojawi się przy ktorejś próbie wejścia w podziemia. Ale pamiętaj że najpierw musisz przeszukać bandytę na Wysypisku w pobliżu Pchlego targu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) Propo nieśmiertelności - Bo widziałem wyżej podesłany actor.ltx gdzie wszystkie opcje na każdym poziomie trudności były ustawione na '0.0' Nie lepiej ustawić to w tylko dla jednego poziomu trudności? np: [actor_immunities_gd_novice] Jak mamy coś takiego to możemy "załączać i wyłączać" God mode bez wychodzenia z gry i podmienienia plików :v Edytowane 15 Lipca 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) @PainChiller - pliczek podesłałem dla @kondotier , a nie wiem na jakim poziomie trudności gra , ergo ........zmieniłem wszystkie. Edytowane 15 Lipca 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 @boberm Dziękuję za plik nieśmiertelności, ale ja tylko chciałem poznać sposób włączania jej z poziomu gry, ale sobie jej wstawiać, nie będę. Jak zczitować plik actor, to wiem. Wcześniej dałeś mi plik na grozę 7.62. Wstawiłem ją do moda, ale nic nie uzyskałem. Napisz mi na PW, co można uzyskać, bo może było, a nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 @kondotier - zyskałeś celność, rozproszenie, możliwość jak w AN94 strzelania po dwa pociski , i hit power. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Pany o co biega z zadaniem na odtrutkę? Mam te bomby, jestem w chutorze latają te stwory ale co mam teraz zrobić? Bomb nie idzie zdetonować Niczym mogę je tylko wywalić w akcje desperacji wywaliłem magazynek z m60 do stworków i latają dalej jak to przejść co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 A ja mam znowu problem z Akimem a mianowicie brak mi jeszcze 3 "oko wrony" do pukawki. Dostałem sms że mogę zamiast 3 "oko wrony" zdobyć dokumenty z sejfu wojskowych.Byłem na Kordonie i Agropromie i nic więc gdzie szukać. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) @suchyyy1 dokumenty te są w sejfie na agro ale nie w tym piętrowym budynku tylko tych mniejszych gdzie są łóżka Edytowane 15 Lipca 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 20 minut temu, Ignachinio napisał: Pany o co biega z zadaniem na odtrutkę? Mam te bomby, jestem w chutorze latają te stwory ale co mam teraz zrobić? Bomb nie idzie zdetonować Niczym mogę je tylko wywalić w akcje desperacji wywaliłem magazynek z m60 do stworków i latają dalej jak to przejść co zrobić? Bomby wywalasz i detonujesz je strzelając w nie. Radzę najpierw normalnie zabić samce bo je można bronią palną. Samice musisz tymi bombami. Jest ich 5 i 5 żądeł musisz z nich wziąć. Żółte to są samce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Z tymi "oczkami wrony" to mi wisi to zadanie od początku już ze 20 dni czasu gry Czwarte oko dostałem za wykonanie jednego questa. Ale nie wiem czy taki art jest ustalony na sztywno za jakieś zadanie, czy może się trafić losowo w nagrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 @tom3kb Jak trafisz do labiryntu, znajdziesz tam z co najmniej 5 oczu wron. Radzę zabrać w podróż tam coś na odprowadzanie radiacji, bo jak wiemy oczka trochę promieniują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Mam znowu prośbę.Siodor nie ma tych akumulatorów a mam 2 exo grawi i nie wiem komu i gdzie je oddać. I co z tymi akumulatorami może czegoś nie zrobiłem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi