boberm Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 15 minut temu, Ignachinio napisał: Około pięć osób powinno wystarczyć. Przynajmniej mi raz przy tylu zaliczyło a raz przy 8 czy 9. Tak Dan siedzi na Placu Maszynowym tylko najpierw musisz go wyczyścić z Kościejem żeby się pojawił. Najpierw misje CN potem dopiero Dan. @dave23 Z Danem to jest tak - majc zadanie na solidną , konkretną broń od Swibowa - idziesz na znacznik Kościeja . Potem musisz niwidocznie dla bandytów i cichutko ukraść broń z plecaka:-)) - a potem dopiero zaczyna sie rozp...a , i pojawia się rzeczony Dan z kolesiami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Cieżko będzie tyle osób znaleźć... Wrogowi nie mogę dać a sojusznicy to padają jak muchy 😒 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 10 godzin temu, dave23 napisał: Cieżko będzie tyle osób znaleźć... Wrogowi nie mogę dać a sojusznicy to padają jak muchy spokojnie, do zrobienia, jak będziesz w Prypeci to tam pięciostronna wojna powoduje duuuuzio rannych i często są w pancerzach wspomaganych, więc nie giną tak od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Z jeden strony wiadomo wyłączyli leczenie wrogów bo działy się różne dziwne rzeczy. Z drugiej strony w NS działa to poprawnie Z trzeciej rannych będzie od groma. Po emisji, tam gdzie często dochodzi do strzelaniny (Agro obóz stalkerów, hangar wysypisko) tam idzie to zadanie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 I "obowiązkowo" szaleńca na Magazynach postrzelić, wyleczyć i zabić, żywe serce w gratisie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Cholibka jak skończyłem fabułe CIenia Czarnobyla a Szaleńca też ubiłem..... No nic, trzeba kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Graj i się nie nastawiaj na to zadanie A zobaczysz jak szybko je zrealizujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Gdzie znajde to zakichane PDA dla Fanata w Zakładzie Metalurgicznym? Oblazłem juz wszelkie kąty. Znalazłem ten Iniektor Hydry, notatnik dla Arhary, imadło a tego szajsu nigdzie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 PDA dla fanata to jest item ktry znajdujesz w Mrocznym Parowie - najpierw PDA najemnika z kodem do drzwi "ukrytej" bazy , a potem - bodajże - w bazie w szafce - lezy potrzebne Ci PDA. Jako,że jesteś juz w Zakładzie czyli znalazłes onoz PDA -- porozmawiaj po powrocie z Fanatem i zadanie się zaliczy. BTW: fanatowi nie chodzi o dostarczenie PDA , lecz zlikwidowanie zagrozenia w Mrocznym .... a znalezione PDA zabierze Ci mechanik na MW po dostarczeniu imadła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 O co chodzi z tym zadaniem na Grupe Aleksandrycza? Jak tylko zbadam to miejsce przy zawalonym moście kolejowym to wyskakuje mi że zadanie nie powiodło sie. Tak ma być czy o co biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 27 minut temu, dave23 napisał: O co chodzi z tym zadaniem na Grupe Aleksandrycza? Jak tylko zbadam to miejsce przy zawalonym moście kolejowym to wyskakuje mi że zadanie nie powiodło sie. Tak ma być czy o co biega? Po rozmowie z Aleksandryczem idziesz do zwalonego mostu ( znajdując dziurę w ogrodzeniu)- w jamie pod mostem jest człowiek - rozmawiasz z nim - zabierasz jego kontener , drugi leży wraz ze zwłokami przy wejsciu do tej "jamy' , nastepnie idziesz do przysiółka z wysoką wieżą , tam znajdujesz trzeciego trupa z kontenerem . Trup spawnuje sie po fali mutantów - trzeba chwile poczekać. BTW: sugeruje poczytac troche o Opku - jak zauwazyłes temat na którym konwersujemy ma 238 stron - i praktyczniw wszystkie Twoje problemy - te obecne i te przyszłe są w nim opisane . Troche weny twórczej - "szukajka " raczej nie gryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 @koboldzisko fleszka muzyczna dezertera z Agropromu, to fleszka nr 16... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 2 godziny temu, Smok napisał: fleszka muzyczna dezertera z Agropromu, to fleszka nr 16... Zgadzam się, czy mówiłem gdzieś inaczej ? W opisie zadania jest że puszcza to mutantom na bagnach na Agropromie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 W dniu 15.02.2022 o 12:59, qlkin napisał: To nie jest strona dla niecierpliwych, fakt. U mnie działa normalnie, jak na ten "sajt". Jak nie przebijesz - to napisz - który potrzebujesz i wrzucę Ci tutaj, plik mały. Po E. spavner under patch 8.2.rar a ten do 6-stek Спавнер karavan150-показомер-фишки от wasilych-Патч 6.2к.rar @qlkin albo ktokolwiek - widać że jestem specjalistą językowym, ale jak się włącza spawnera... dałem spavner under patch 8.2 bo takiego mam, gra działa wzorcowo, ale nie umiem włączyć spawnera... poratujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 @koboldzisko Podczas gry Esc i w menu pauzy "S". Albo Esc i F1, zależy jaki to spawner. Ale raczej "S". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 32 minuty temu, wariat napisał: Podczas gry Esc i w menu pauzy "S". Albo Esc i F1, zależy jaki to spawner. Ale raczej "S". Dziękuję, wieczorem będę testował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Uwaga, nie wiem czy dostane odp na to pytanie ze względu iż spory ułatwiacz.. Kombinezon antygrawitacyjny gdzie znajdę? Kiedyś kiedyś czytałem że strażnica na Agro, ale tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 @DelaQxi Jeśli chcesz wiedzieć, patrz w spojler. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Użyłem spawnera, znalazłem Mauser c-96, ale nie znalazłem żadnej fleszki muzycznej ani nie znalazłem pompki TOZ -194 - a spędziłem wczoraj trochę czasu na szukaniu, gdzie je mogę znaleźć w spawnerze ? albo co robię nie tak, że ich nie ma ? spawner cały w krzaczkach, ale klikając pojedynczo na krzaczki domyśliłem się który przycisk co robi, ale wyszukiwania tam nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 @koboldzisko - w tym temacie gdzies w początkach winien być spawner pl stworzony przez jednego z userów tego forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 10 godzin temu, boberm napisał: - w tym temacie gdzies w początkach winien być spawner pl stworzony przez jednego z userów tego forum. ok to zaczynam kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Zadanie z pooszukiwaniem ducha, mam porozmawiać z Jakutem i odpowiada coś takiego.. grać dalej czy jakiś błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 @DelaQxi No to musisz iść do Freemana. Generalnie musisz podciągnąć wątek z poszukiwaniem zabójcy Kła. Musisz też wykonać kwesty Freemana na pistolet i walizkę od Jamesa, jeśli jeszcze tego nie robiłeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 17 godzin temu, wariat napisał: @DelaQxi No to musisz iść do Freemana. Generalnie musisz podciągnąć wątek z poszukiwaniem zabójcy Kła. Musisz też wykonać kwesty Freemana na pistolet i walizkę od Jamesa, jeśli jeszcze tego nie robiłeś. Zrobiłem, z Freemanem jedyny dialog to "co tam nowego", standardowy dialog ze stalkerami i zadania cykliczne, walizkę i big Bena już mu oddałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 10 minut temu, DelaQxi napisał: Zrobiłem, z Freemanem jedyny dialog to "co tam nowego", standardowy dialog ze stalkerami i zadania cykliczne, walizkę i big Bena już mu oddałem Temat Kła zamknąłeś "dymisją" Gawra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi