Pure Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Póki co u mnie na bagnach są najczęstsze wyloty z wszystkich dostępnych podstawowych lokacji, także nic nadzwyczajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Powiem wam, że czasami przy zapisie też mi błąd wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 To nic nowego. Syndrom wylotu przy zapisie. Dlatego staram się regularnie quicksave'a robić :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Panowie Bagna schowek złodzieja od Aleksandrowicza. Piec przypuszczalnym lokacji na bagnach w każdej śmiech i losowy potworek. Ostatnia którą odwiedziłem to obok gospodarstwa mścicieli. Nigdzie schowka nie ma? Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Ignachinio napisał: Panowie Bagna schowek złodzieja od Aleksandrowicza. Piec przypuszczalnym lokacji na bagnach w każdej śmiech i losowy potworek. Ostatnia którą odwiedziłem to obok gospodarstwa mścicieli. Nigdzie schowka nie ma? Ktoś coś? rzuć okiem na priva.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Takie pytanie - Mam problem ze schowkiem kostii za lasem na wysypisku, mianowicie nie mogę go znaleźć. Patrzyłem też na poradnik do OP-2 i w tym miejscu gdzie powinien być nic nie ma. Pytanie - schowek powinien być w tym samym miejscu i w ogóle się nie pojawił czy jest w jakimś miejscu którego nie mogę odkryć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Chodzi Ci o ten schowek? od 2:36 na filmie? Schowki Kostii są zasadniczo w tym samych miejscach od dawien dawna. Musisz tak jakby wyjść z lokacji. Pany olać to zadania na schowek złodzieja na bagnach? czy on się kiedyś pojawi? Edytowane 12 Czerwca 2019 przez Ignachinio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 To wszystko wyjaśnia. Dzięki za pomoc :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zebrałem dla Wasyla cały komplet skat-15 i moduły do niego, ale zadanie nie idzie do przodu "znaleźć prototyp wojskowego pancerza" to zadanie wisi już dość długo. Na filmikach widzę, że im też się nie zalicza. O co z nim chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Pure napisał: Zebrałem dla Wasyla cały komplet skat-15 i moduły do niego, ale zadanie nie idzie do przodu "znaleźć prototyp wojskowego pancerza" to zadanie wisi już dość długo. Na filmikach widzę, że im też się nie zalicza. O co z nim chodzi? Prototyp wojskowego pancerza znajdziesz w trakcie wykonywania zestawu misji na Bagnach dla Swibłowa dotyczących aktywności wojskowych - ostatnia składowa to zabić zwiadowcę który ma ten prototyp o dzwięcznej nazwie "Gagarin". Linia questowa Skat-a to całkiem inna bajka. Edytowane 12 Czerwca 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 W wersji 2.0 te zadania o których mówi @boberm zaczynały się dopiero po odnalezieniu Dragunova w Prypeci. To tylko znikoma wskazówka, bo w 2.1 jeszcze do tego zadania nie doszedłem (a szczerze mówiąc w ogóle go nie brałem choć mam je dostępne), ale skoro 2.1 ma mnóstwo wspólnego z 2.0 nie zaszkodziłoby tego sposobu spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Tenże "Gagarin" to całkiem dobry kombinezon - i nie wymaga baterii. Sugeruję brać to "zlecenie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Pojawił się patch 8.0 , jest pytanie do @kobalczy w tym patchu jest już Polska wersja językowa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 @anatol w temacie jest napisane, że patch finalny więc raczej tak. Chociaż możliwe są małe fixy. Patch jest kumulatywny, można instalować bezpośrednio na czystego moda lub na któryś z patchy 6.2, 7.3. Przed instalacją patcha jeśli instalowaliśmy łatkę stare odgłosy karlików, musimy usunąć z moda plik gamedata.dbz_rsk. Bo dla 8 był poprawiony. Jeśli się tego nie zrobi możliwe wyloty w różnych sytuacjach. Nie mam dostępu do kompa z O.P 2.1 to nie wiem czy mamy taki plik. Czy był, dodany w patchach czy to tylko jak ktoś osobno ściągał. Mógłby ktoś zerknąć. Sugeruję go gdzieś wyciąć, zainstalować patcha 8.0 i zobaczyć czy pojawił się nowy, większy. Najlepiej jakby @kobal się wypowiedział bo w temacie moda jest jeszcze to: " Старая озвучка карликов для патча №8k Ссылка - gamedata.dbz_rsk_8.7z 50.26К 25 скачиваний Установка: распаковать архив в папку с игрой. Удаление: удалить из папки с игрой файл gamedata.dbz_rsk_8 " Ale nie wiem czy to trzeba też wrzucać czy jest już w patchu? W skrócie info tutaj: http://stalker-worlds.ru/forum/topic/10555-ofitcialnaia-tema-moda-obedinennyj-pak-21-opis/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Czyli reasumując pobrać i nałożyć na 7.3 i wszystko będzie działać? Podrzuci ktoś link do tego 8.0? Edytowane 13 Czerwca 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 27 minut temu, Ignachinio napisał: Podrzuci ktoś link do tego 8.0? No przecież jest w tym linku wyżej. https://drive.google.com/file/d/13GkQ5nApxG9VoaZwUCD9RXOBpDrcZA-8/view https://yadi.sk/d/vrVuk6jdd7jBgA Czy będzie działać? No czego nie jestem pewien to napisałem wyżej Możesz zostać naszym testerem Na razie linków do pierwszego posta nie wrzucałem bo czekam na rozwianie moich wątpliwości od kogoś bardziej obeznanego w temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Wolę poczekać na @kobal on się na tym zna a grać i tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 O jaki cwaniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 5 minut temu, tom3kb napisał: O jaki cwaniak No przepraszam bardzo ale ja nie umiem testować modów. Jeszcze bym powiedział, ze wszystko gra a by nie grało Ja mam pecha do takich nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 U mnie w op-2 kombinezon Gagarin miał żolnierz na wieży obserwacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 3 godziny temu, maro napisał: U mnie w op-2 kombinezon Gagarin miał żolnierz na wieży obserwacyjnej. Zgadza sie - to ten "podglądacz" z wojska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 I co ktoś testował tą wersję 8.0? Jak wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Patch 8.0 zawiera polską wersje językową z naniesionymi wszystkimi znalezionymi do tej pory poprawkami błędów w tekście. W związku z tym, po instalacji należy usunąć z katalogu gry wcześniejsze minipatche z poprawkami tekstu. Chodzi o pliki gamedata.dbz_patch7_text01k / 02k / 03k / 04k. Dla tych co stosują jakieś ułatwienia w grze ( czyli do wszystkich ) Po instalacji patcha 8.0 niektóre z tych poprawek moga przestać działać lub zaczną powodować błedy. Wszystko zalezy od tego czy w patchu 8.0 zostały zmodyfikowane pliki będące częścią tych ułatwiających życie poprawek. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 I jak zawsze wszystko świetnie wyjaśnił. Pytanie nr 1 Czy wyjdą działające uproszczenia pod patch 8.0 czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Do pierwszego postu dodano linki do najnowszego patcha i uaktualniono opis instalacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi