Pure Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Jestem już dość daleko w grze i powiem,że w schowkach bardzo rzadko się zdarzają akurat. Najlepiej sobie kupić z 4 i zamieniać je spokojnie, a jak zostanie nam jeden to iść naładować wszystkie do saharowa. A jeszcze najlepiej, jeśli masz przenośną ładowarkę do nich. Dostaniesz ją w nagrodę od gościa na placu budowy, który jest na obrzeżach lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Baterie ładuję większość handlarzy.. Sidor, Barman, Wasili i handlarze frakcji mogą je ładować. Cena co prawda dość droga no ale czego się dla wymarzonego , wytęsknionego tego jednego jedynego egzo nie robi.. Pytanie z ciekawości, u was też w tej wersji zawodnicy nie chcą się ubierać w sprzedane przez was pancerze. nawet jak są o wiele lepsze od ich? Edytowane 25 Czerwca 2019 przez Ignachinio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 @Ignachinio Co do Twojego pytania to nie wiem, co prawda sprzedawałem pancerze npc, ale jakoś nie zwracałem na to uwagi czy je zakładają. Ale jak zdejmą z jakiegoś trupa to się bawią w przebieranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Używacie czasem nieśmiertelności? Ja jak na razie 4 razy byłem zmuszony włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 @Zwinny czasami trzeba... To ułatwienie jest w modzie nie bez powodu Jeszcze się o tym przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Ja nawet nie wiedziałem że jest nieśmiertelność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Powiem tak, raz na próbę w chutorze na bagnach gdyż nie wiedziałem, że pojawił się nowy wróg (Biomasa ) obczaiłem co i jak i już bez nieśmiertelności ciąg dalszy moda przechodziłem. Pany gdzie jest Prosiak w zadania dla Krzyża.. cały raz przeszedłem mięska nie ma Najnowszy problemik, Mam wymarzony wykrywacz metali latam po tym lesie lecz nic nie znajduje.. Gdzie ten schowek dla Żyły? Edytowane 25 Czerwca 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Dokładnie Ci 2 minuty temu, Ignachinio napisał: Powiem tak, raz na próbę w chutorze na bagnach gdyż nie wiedziałem, że pojawił się nowy wróg (Biomasa ) obczaiłem co i jak i już bez nieśmiertelności ciąg dalszy moda przechodziłem. Pany gdzie jest Prosiak w zadania dla Krzyża.. cały raz przeszedłem mięska nie ma Dokładnie Ci nie powiem, bo też i zmienia on swoje położenie, ale blisko kontrolerów ( północny środek lub północny wschód tam gdzie SEVA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Oki poszukam. Dzięki a ten schowek ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 5 minut temu, tom3kb napisał: Ja nawet nie wiedziałem że jest nieśmiertelność To szybko zapomnij i udawaj że nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 51 minut temu, Ignachinio napisał: Oki poszukam. Dzięki a ten schowek ktoś coś? Mniej wiecej tu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Dzięki ogarnięte Zadania z małym dzikiem zajebiste jak zawsze M60 w dłoń i czyścimy cały las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Wie ktoś z obecnych o co chodzi z zadaniem na Elektrokontrollery od Sacharowa? Nie jestem w stanie wykonać żadnego podpunktu z tego zadania - Zrobienia zdjęcia zgodnie z wytycznymi nie zalicza, Podejście i napieprzanie w "F" nie przyczepia nadajnika GPS... Próbowałem dosłownie wszystkiego, nawet wyłączenia jego świadomości przy użyciu młota i wsadzenie nadajnika do EQ, ale jedyne co to dało to schowek w wewnątrz jego ciała... Coś robię źle czy po prostu zadanie jest zabugowane? Edytowane 26 Czerwca 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 @PainChiller Dawno robiłem to zadanie, ale nie pamiętam żebym miał z nim jakieś problemy i da sie je wykonać. Pamiętam że zdjęcia też trzeba robić z odpowiedniej odległości, może byłeś za daleko i nie zaliczało? i jeszcze jedno: nie wolno do nich strzelać. Może któryś niechcący od Ciebie oberwał i w tym problem. Sorki ale nic więcej nie przychodzi mi do głowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Da się drugi raz zdobyć unikalny bandycki płaszcz? Jeden dałem chyba wilkowi a za drugi barman chce dać teleport na kordon. Btw nieźle poukrywali te butelki na bazie dzika, zestrzeliłem już ponad 120 i za nic tych kilku nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 @Zwinny Przynajmniej kilka razy - ten unikalny płaszcz unikalny jest tylko z nazwy :v Z butelkami musisz się niestety namęczyć, niektóre są bardzo sprytnie poukrywane i albo są widoczne tylko z pewnych miejsc albo zlewają się z tłem @wariat A nie wiesz może czy to zadanie jest jakoś bardzo ważne i od jego wykonania zależy kontynuacja jakiejś nitki zadań z sacharowem, czy jest to po prostu poboczne zadanie którego niewykonanie na nic nie wpłynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 @PainChiller Nie pamiętam już dokładnie, ale wydaje mi się że była za to zadanie jakaś fajna nagroda. A czy jest ważne, wydaje mi się że chyba raczej nie, to po prostu zadanie poboczne, jak sobie z nim nie możesz poradzić to go od profesorka nie bierz, ale jak masz wzięte to radzę nie zawalać bo na prawdę nie pamiętam czy to póżniej odblokowuje jakieś inne zadanie. Dziwne jest to ze nie mogę na yt znależć żadnego filmiku z tego zadania by Ci pomóc... hmm... U Sacharowa ważne jest zadanie na traktaty naukowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Sprawdziłem i spróbowałem cofnąć się w zapisach (4 dni wstecz) i iść na CEA od razu po wzięciu zadania... po prostu nie działa, nie ma adnej moliwości interakcji z kontrollerami :/żż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Na jakiej wersji grasz? Możesz podrzucić zapis z wejścia na lokację z kontrolerami to sprawdzę u siebie jak będę miał wolną chwilę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 7.3, ale z tego co sprawdzałem to zapisy na 8.0 też powinno działać(Nie przechodziłem na 8.0 tylko ze względu na irytujący "Developer Mode") Jak Ci się chce spróbować to wrzucam zapis, moe okae się e problem tylko u mnie dzien 28. autozapis radar - cea-2.sav żżż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 U mnie się ten zapis w ogóle nie wczytuje. Gra robi CtD , w logu jest zapis : FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : Xr_ini.cpp [error]Line : 397 [error]Description : Can't open section '%s' [error]Arguments : zashit_garik_teleport xray_adam.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Hmm... Dziwne. Moe temu e zapis wykonany automatycznie po uyciu teleportera? A ten zadziała? test.sav +Coś dziwnego się z moimi postami dzieje - z jakiegoś powodu wszystkie "z z kropką" przenosi mi na sam koniec. żżż Edytowane 27 Czerwca 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 dzien 28. auto.sav @PainChiller poszło bez problemu. Zadanie zaliczone, możesz iść je rozliczyć. dzien 28. auto.sav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Poszło? Nawet nie wiem jak dziękować Powiedz tylko - jak to zrobiłeś? Ja podchodziłem do kontrollerów od każdej strony na cichacza i na rambo z załączoną nieśmiertelnością i bez niej, zdjęcia robiłem z bliska i z daleka... Nie rozumiem co zrobiłem źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 @PainChiller Nie ma za co. Podbiegałem bez żadnych ceregieli i czepiałem nadajniki prosto w ryj. A zdjęcie trzeba było zrobić jedno. Nie rozumiem dlaczego Ty nie mogłeś tego zrobić, u mnie działało. Nie miałem żadnych problemów. PS jak rozliczysz to zadanie to daj znać czy odblokowało ono jakieś inne zadanie u profesorka, będzie wskazówka dla innych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi